Aiheittain

perjantai 16. tammikuuta 2015

Terroristin paluu

Nyt on mediaa puhuttanut paljon Ranskassa tapahtuneet terroriteot ja Saksasta levinneet marssit.
Charlie Hebdo satiirilehden toimitus ja juutalainen ruokakauppa saivat osakseen repullisen luoteja ja vainajia. Tekijät ovat niitä, jotka ovat tulleet Ranskaan tai siellä syntyneitä, mutta käyneet saamassa täydennyskoulutusta etnisen taustansa maassa. Heitä yhdistää rauhanuskonto islam.

Hieman maltillisemmat ovat sitä mieltä, että uskonnolla ei ole sijaa tapahtumissa vaan syyksi on esitetty kulttuuria, mielenterveyshäiriöitä, syrjäytyneisyyttä, sopeutumisvaikeuksia, jne. Hieman ihmetyttää moinen, sillä tyypillistä on se, että he kaikki ovat loihineet tekohetkellä lausuman: "Allahu akbar". Täten meni katu-uskottavuus uskonnon osalta tapahtumiin.

Uskonnot, kautta aikojen, ovat sisältäneet väkivaltaa, sillä uusi uskonto ei koskaan olisi saanut jalansijaa ilman sitä. Aina on löytynyt niitä, joille uskonto on niin syvällistä, että useimpien mielestä se menee jo paljon yli terveen järjen ja vintillä kilkuttaa paljon enemmän kuin iltakellojen aikana kellotapulissa.

Nyt kun on katsellut ja kuunnellut näitä oikeaoppisia, niin olen ryhtynyt epäilemään näitä nykyaikaisia, etelästä tuotettuja monialaosaaja jumalia. Voiko yksi jumala hallita kaikki elämän kiertokulun osa-alat. Epäilen pahasti. Esteri pisti pihalla parastaan taas viimeyönä ja tasan varmasti ei tajua lainkaan Ahdin ja Vellamon ongelmia: kalat kutee minne sattuu, hylkeet lojuu luodolla ja niitä ei kiinnosta pätkääkään roskakalat kuin plankronitkaan, simpukat nauraa kuoreensa kun saat ongenkoulun sormeen tai isket varpaan hylkyyn (joita Itämeressä riittää) ja jos käy pinnalla tarkastamassa tilanteen, niin eikö lokki perkele pasko päähän.

Miten ns. pyhät kirjat ovat syntyneet? Nykyuskonnoissa on muotia se, että on nähty näkyjä ja jos profeetta on ollut muutaman kuukauden aavikolla, niin se selittää jo paljon. Moniko on vain vertauskuvallinen ja profeetta yrittää laittaa legendaansa epätoivoisesti kaupaksi. Erilaiset tilanteet saavat aikaan näkyjä ja muita ilmiöitä. Itsekin olen väsyneenä tullut ajelleeksi ja ammattikuljettajien kohdalla on yleinen tuntemus, että kun auto on jarrun varassa liikennevaloissa, niin auto valuu taaksepäin ja epätoivoisesti yrittää painaa jarrupoljinta konehuoneen puolelle. Tässä tilanteessa on helppo sanoa, että jumala puhui minulle.

Mediassa on ollut näiden julistuksia paljon. Malala tyttönen sai siitä osansa. Ilmoituksien mukaan kouluopiksi riittää tuo pyhä kirja. Ei ihme, että maahantulijoiden kielellinen oppiminen on mitä on ja tietenkin se, että kun on lusikalla annettu, niin kauhalla ei voi vaatia. Länsimaisesta hapatuksesta on heille kuitenkin kelvannut some ja aseet. Profeetan aikana kun ei ollut kummosempaa tekniikkaa kuin miekka (katkovat yhä kauloja, lienee perinteitä), keihäs ja jousipyssy. Ruuti kun tuli kuvioihin mukaan vasta parisataa vuotta profeetan jälkeen.

Toimet ja julistukset ovat paluuta varhaiselle keskiajalle. Rokotukset on kielletty monin paikoin länsimaisena haparuksena. Ei siis yllätä, että monella maahanmuuttajalla/pakolaisella on tuomisinaan myös tuberkuloosi. Hiv ja ebola ovat etelänmaiden tuotteita.

Nyt murhattiin satiirilehden piirtäjiä, kun olivat menneet hja piirtäneet profeetan kuvan. Kun katselin kuvia, niin mietin, että miten se eroaa tavallisesta profeetan kannattajasta? Leveä nenä, tummahko ihonväri, paljon partaan ja pään ympärille kietaistu pyyhe. Sama kuva, mutta jos siihen kirjoitetaan nimi, niin sitten se varmaan tarkoittaa profeettaa.

Jos vertaa kristinuskoa ja islamia, niin yhtäläisyyksiä on paljon. Liekö syynä, että ovat syntyneet likipitäen samoilla alueilla. Kun on lukenut ja kuullut sharia lain versioita, niin eipä nuo poikkea paljoakaan Mooseksen lakikirjasta, joten lienee plagitaatio. Sanoihan tuo yksi oikeaa uskontoa tunnustava presidentti, että hiv lähtee pois, kun käy suihkussa. Täten paluu menneisyyteen.

Historia kertoo profeetan mieltyneen juutalaisten yksijumalaisuuteen ja kuitenkin yksi profeetan kannattaja iski juutalaiseen ruokakauppaan. Ruokakäsitykset ovat likipitäen samoja, joten siinä ei ollut mitään järkeä. Ainoa tekijä näyttäisi täten olevan, että tekijän jumala on viisaampi ja tekijän lääkitys tarvitsisi pikaista korjausta.

Kuten olen aiemmin todennut, niin ihmiskunnan pahin peto on homo sapiens, joten ei liene yllätys, että vastapuoli ottaa nokkiinsa, kun ei ymmärrä Minun näkemystä. No, minä en ymmärtänyt tuon syyrialaisen pastorin fatvaa, joka ilmoitti, että Syyrian pohjoisosissa koetun, harvinaisen lumisateen jälkeen ryhtyivät kansalaiset muovaamaan lumiukkoja ja jopa lumikameleita. Se on syntiä, pahuutta ja varmaan jostain perkeleestä kotoisin. Median antamien tietojen mukaan oikeaoppinen uskonto on siis huumorintajutonta. No, enpä ole tavannut hilpeää islamista, mutta olen tavannun verrattain huumorintajuisen juutalaisen, shintolaisen, kristityn, budhalaisen ja hindulaisen.

Ja sitten meidän pitää ymmärtää heitä, kun heillä on ollut niin vaikeaa. Ja paskan marjat. Ehkä näissä maissa on ollut niitä, jotka tarvitsevat turvapaikan, mutta on käsittämätöntä, että heidän lapset lähtee sinne takaisin ja palaavat pilaamaan koko homman. Nämä lapsukaiset ovat saaneet koulutuksen, terveydenhuollon, jne. turvallisista maista ja sen he ovat vaihtaneet varhaiskeskiaikaan eli likaan, pölyyn (sitähän aavikolla riittää), tauteihin ja luonnollisesti oikeaan uskontoon.

En yhtään ihmettele marsseja, jo täällä on sopeutumattomien gettoja ja rikostilastot kertovat tarinan lopun. Vapaa liikkuvuus on tuonut tänne romanialaiset kerjäläiset sekä mustalaiskulttuurin lieveilmiöt. Pitääkö meidän vielä kärsinä nämä etelän ihmeetkin. Eikö riitä, että meillä on omat ongelmat. Itse olen sitä mieltä, että Shengen sopimus joutaa romukoppaan. Passit ja viisumit takaisin, ettei luvattomat pyrkijät maahan pääse. Kai meillä sentään on joku oikeus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti