Aiheittain

tiistai 20. lokakuuta 2020

Kaulan katkomisia

 Tässä hetki sitten kuulimme uutisointia Ranskasta, jossa opettajan kaulan katkaiseminen johtui vain muslimien lyhytpinnaisuudesta. Samuel-opettaja oli  puhunut ilmanisun vapaudesta ja näyttänyt luokalle pilapiirroksia Muhammetista ja antanut muslimiopiskelijoiden poistua luokasta. Tämä oli muslimeille kuitenkin liikaa  ja opettajaa ryhdyttiin uhkailemaan.

Tämä ei ollut riittävästi vaan moisesta opettajasta on päästävä eroon ja siihen löytyi tekijäksi nuori tsetseeni, joka vastasi kaulan katkonnasta, jottei moiseen syntiin enää opettaja alentuisi. Ryhtyi sitten vielä uhittelemaan polisille, joka vastasi kovilla panoksilla, siten tsetseeni pääsi paratiisiin.

Mikä näitä muslimeja oikein vaivaa, kun eivät tunnu huumoria ymmärtävän millään. Muita uskontoja he saavat vapaasti halventaa, eikä siihen kukaan puutu. Auta armias, jos islamia panetellaan, niin murhan kiilto silmiin syttyy välittömästi. Lieneekö syynä, että käsitys maailmasta pohjautuu 600-luvun teksteihin.

5 kommenttia:

 1. Juu, siitähän se johtuu. Kännisen rosvopäällikön houreisista jutuista. Ja joita on lisäilty silloin tällöin ja keksitty lisää kännissä örvellettäessä.
  Arvelee Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Tähän voisi tietysti liittää jatkokysymyksen eli miksi ihmeessä osa meistä länkkäreistä on niin idiootteja että ne hokevat joka kerta että:

  1. Yksittäistapaus.
  2. Islamilla ei ole mitään tekemistä tämän kanssa.
  3. Islam on rauhanuskonto.
  4. Todellinen ongelma on länkkäreitten islamofobia.

  Ja laitetaan tähän vielä kuvaksi se paradoksien ykkönen:

  https://lgbtai.files.wordpress.com/2015/05/13353_862364043824027_3577948761410441743_n.jpg

  VastaaPoista
 3. Eihän se islam ole oikeastaan uskonto, vaan uskonnollis-poliittinen, erittäin valloittamishaluinen liike.
  Eikä ole lainkaan varmaa, että se sai alkunsa "arabiheimot uskonnolliseksi kansallisvaltioksi yhdistäneestä Muhammadista" 600-luvun alussa.

  Ensimmäiset historialliset todisteet arabivaltakunnasta, kuten esim. rahat ajoittuvat vasta 800-luvun lopulle.
  Mikä merkittävämpää, arabien valloittaessa Lähi-itää ja Pohjois-Afrikkaa ei yksikään euroopalainen historiankirjoittaja kertonut muslimeista, jotka profeettansa Muhammadin nimissä levittävät jumalansa Allahin uskontoa, islamia sen pyhän kirjan Koraanin mukaisesti.

  Kaikki nämä asiat loistavat 700-luvun eurooppalaisessa historiankirjoituksessa poissaolollaan, vaikka niiden olisi nimenomaan pitänyt herättää eniten huomiota. Vaan eivätpä herättäneet.

  Todennäköiseltä näyttääkin, että islam kehiteltiin vasta arabivalloitusten jälkeen 800-luvulla perustelemaan nämä valloitukset oikein Allahin Sanan tottelemiseksi!

  Muhammad ei liene näin ollen myöskään historiallinen henkilö, joskin hänellä saattaa olla esikuva, ehkä useampiakin, joista hahmo on yhdistelty.

  VastaaPoista
 4. No jaa...

  Tuskinpa ne 600-luvullakaan kaikki murhanhimoisia hihhuleita olivat.

  Luulenpa, että kyseessä on geneettinen ominaisuus jonka varoitusvärinä toimii hipiä. Mitä tummempi, sitä vaarallisempi.

  Evoluutio luonut sellaisen varoitukseksi ählyistä, neekereistä ja vaikka manneista.

  VastaaPoista
 5. Tervehdys Huru-ukko, Yrjöpeskeles ja KKi!

  Huru-ukko: Eikös Muhammed nimen omaan kehoittanut pidättäytymään alkoholista.

  Yrjöperskels: Tämä on hyvä kysymys, minkä esitit. Miksi tapaukset ovat vain yksittäisiä.

  Qroquius Kad: Eipä tuohon ole lisättävää ja eikös vasta 1600-luvulla maurit häädettiin Espanjasta.

  KKi: Ethän nyt syyllistynyt rasismiin tai ainakin viherpiiperö tulkistisi kirjoituksesi niin, mutta täällähän sana on vapaa, paitsi g-mail pohjaisilta lainan tarjoailta.

  VastaaPoista