Aiheittain

keskiviikko 19. toukokuuta 2021

Suomi myyty

Eilen eduskunta hyväksyi seitsemän äänen enemmistöllä EU:n elvytyspaketin, joka mielestäni on EU:n omien sääntöjen rikkomista. Joka tapauksessa paketin maksajana toimii suomalainen veronmaksaja, sillä joudumme maksamaan kuusi miljardia ja saamme siitä vajaat kolme. Olemme siis nettomaksaja.

Rahoista suurin osa menee Etelä-Euroopan maille, jotka ovat jo ennen koronakriisiä hoitaneet taloutensa huonosti ja epäilen, etteivät ne saa rakenteellisia uudistuksia aikaan. Ainakin Italiassa on kuulunut soraääniä EU:lle esitetystä suunnitelmasta.

Koronakriisin varjolla EU ottaa 750 miljardin velan, jonka maksajina suomalaiset toimivat. Hallitus on kertonut meille, että kyseessä on ainutkertainen ratkaisu, mutta en usko ainutkertaisuuteen pätkän vertaa, vaan uusia velkoja tullaan ottamaan tulevaisuudessa yhä uudelleen.

Lisäksi EU:ssa ollaan päättämässä metsiemme kohtalo ja pelkään, että metsistämme tehdään muinaismuistoja, joilla tuetaan Etelä-Euroopan kivihiilenpolttoa. Saas nähdä kuin käy päätöksessä. Pelkään, että suomalainen teollisuus ajetaan alas ja työttömien määrä vain lisääntyy.

7 kommenttia:

 1. Eikös se tatti tuppurainen eiku tytti kertonut jo mennätalvena, että se suomen saama olisi enää noin 1,7 miljardia, ja sekin on aika yläkanttiin kun olemme niiiin rikas maa ja asiat hoidettu meillä hyvin.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Selväähän se tähän mennessä on, että EUsta ollaan tekemässä Dystooppisten Eurostotasavaltojen Liittoa, jossa Suomen Dystooppisen Eurostotasavallan tehtävänä on toimia museoituna virkistysalueena metsästäjille, retkeilijöille ja eräilijöille.

  Nämä aktiviteetit on luonnollisesti kielletty eurostosuomalaisilta;
  ne kuuluvat vain liittovaltion nomenklatuuralle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ykä:hän tästä jo kirjoitti: http://yrjoperskeles.blogspot.com/2016/04/metsanvartijat.html

   Poista
  2. Tervehdys Anonyymi!

   Luin kirjoituksen jo tuolloin ja se oli hyvä.

   Poista
 3. Tervehdys Huru-ukko ja Qroquis Kad!

  Huru-ukko: Näinhän tytti taisi sanoa.

  Qroquius Kad: Näihän siinä tulee käymään.

  VastaaPoista
 4. Otsikoit: "Suomi myyty". Onko edes myyty vai pikemminkin annettu pois ilman mitään vastiketta?

  VastaaPoista
 5. Terveydys Anonyymi!

  Myytiin 2,7 miljardilla. Tosin luovutettiin 3,9 miljardilla ja emme tiedä paljonko takauksia vielä joudumme maksamaan.

  VastaaPoista