Aiheittain

maanantai 16. marraskuuta 2015

Pahan kosketus

Nyt kun mietin Pariisin toista iskua, niin jäin miettimään, koska ensimmäisen kerran törmäsin fatvaan, jihadiin ja shariaan. Se tapahtui 1979 kun Persian (käytän tätä nimitystä, sillä maantiedon tunneilla käytettiin sitä eikä Iran nimeä, joka tuli nimeksi 1930-luvulla) valtio ajettin alas ja johtajaksi tuli ajatollah, jolle häntä ja hänen maailmaansa vastustavista tuli julkista ja vapaata riistaa. Tappaa sai ja tekotapa oli vapaavalintainen, mutta henkilö piti päästää päiviltään. Tätä ennen islam oli tullut tutuksi uskonnontunneilta yhtenä maailman lukemattomista uskonnoista.

Tuon vuoden jälkeen maa palasi varhaiseen keskiaikaan, lakinaan sharia. Puvut ja jakut vaihtuivat sekalaiseen kokoelmaan lakanoita. Naisten asema muutui lähes orjuuden asteelle. Pakolaisia sieltä tuli meillekin, mutta suurin osa kristittyjä ja he kertoivat aina olevansa persialaisia.

Islam on nuori uskonto, sen katsotaan syntyneen 600-luvun alussa, profeetan harhanäkyjen pohjalta (viitaten terroristin paluu 16.1.20105). Eikä mennyt kauaa, kun alkoi islamilainen hyökyaalto, joka pyyhkäisi Eurooppaan asti. Vastineen tarjosi myöhemmin inkvisiittio.

Pariisin iskujen takana on median mukaan marokolainen Abdelhamid Abaaoudin. Jostain syystä mediassa hänet esitetään belgialaisena, kun siellä on asunut, mutta belgiä tuolla pärstäkertoimella saada tekemälläkään ja luonnollisesti tyyppi on suksinut takaisin Syyriaan.

Pariisin iskujen aseistus on myös, mitä ilmeisemmin, Belgiasta kotoisin. Valitettavasti lord of war tyyppejä löytyy kaikkilta, joten asearsenaali terroristeillä on nykyisin valtava. On korkea aika puuttua tähän kauppatapaan, sillä aseen saa ostaa mistä kapakasta tai huoltamolta tahansa ja arsenaalia riittää. 

Oli sitten kyse uskonnosta, aatteesta, tms. on yltiöpäisyys aina pahasta. Muistammehan hyvin Aatu-sedän arjalaisen ihanne maailman ja mitä se toi mukanaan. Samaa mallia ovat viime vuosina harjoittaneet lukemattomat islamistiset organisaatiot omalta kultturiperimältään. Heidän kapea katsenen ajattelumaailmansa on, kurkun leikkaamisen lisäksi, saanut tuhoamaan maan menneisyyttä, ajalta, jolloin nuo maat olivat kulttuurin, sivistyksen, tieteen, jne. kehtoja. Jos öljyä ei olisi, niin nämä maat olisivat täydellisiä kehitysmaita.

Luvattoman usein terroritekoihin syyllistyneet ovat niitä pakolaisia tai maahanmuuttajia, jotka ovat lapsena tulleet kohdemaahan tai siellä syntyneitä. Syyksi on mainitty syrjäytymistä, työttömyyttä, jne. Mielestäni syynä on se, etteivät he ja heidän vanhempansa ole kyenneet kotiutumaan kohdemaahan, johon ovat tulleet. Afrikka ja Etu-Aasia ovat olleet niin kauan omissa oloissaan, että kyky sopeutua eurooppalaiseen elämänmenoon on vaikeaa. Sharialain määräykset myös sotivat nykyaikaista elämää vastaan. Samanlaisia lakeja ovat noudattaneet kristityt, joilla uskonto on mennyt pahasti hilseen yläpuolta. Voit tutkia Mooseksen kolmannen kirjan (lakikirja), jossa monet ohjeet ovat lievästi ilmaistuna harhaoppisia nykypäivänä, sillä kirjoitukset ovat reilun kolmen vuosituhannen takaa, mutta niihin silti uskotaan yhä.

Valitettavasti pakolaisten mukana tulee myös tätä epätervettä ainesta. Erään kuvan mukaan yksi kurkun leikkaaja on Torniossa rekisteröitynyt pakolaiseksi. Näitä on myös saatu kiinni rajavalvonnan yhteydessä, mutta väärennetyt passit ja muut asiakirjat tekevät moisesta hankalaa. Rajojen sulkeminen on vain osoitus pelosta ja sitähän nuo islamistiset terroristit haluavat kylvää.

Näitä tekoja tulee yhä enemmän sekä useassa maassa ja Suomikaan ei ole enää mikään lintukoti, sillä meiltäkin on lähtenyt äärijärjestöjen riveihin väkeä ja palatessaan takaisin ei vintillä kaikki ole enää kohdallaan. Usein olen miettinyt, mikä saa ihmisen hurahtamaan uskontoon siten, että siitä tulee peto. Tunnettu tosiasiahan on se, että maailman hirvittävin peto on Homo Sapiens.

Mitä keinoja olisi pysäyttää moinen terrorismi? Yksi on rahavirran katkaisu, mutta sen onnistuminen Isis-järjestöltä on vaikeaa, sillä siellä on öljyä ja sitä salakuljetetaan muihin islamistisiin maihin, joista yksi on Turkki ja se pyrkii EU-jäsenmaaksi, mutta eurooppalaista siitä ei tule hevillä eikä rokilla.

Toinen keino on värväyksen pysäyttäminen, mutta sekin on vaikeaa, sillä internet on näidenkin käytössä. Internetin sisältö on usein väärää, kuten Isis-järjestön moukaroimat muinaiset patsaat, jotka oli korvattu kipsisin valoksin, mutta propagandana se toimii ja propagandan tarkoituksena on muokata mielipidettä aatteen hyväksi ja lisätä pelkoa. Resursseja internetin siivoamiseen tuskin löytyy, ellei tuo Anonymous onnistu tekemään loppua heidän nettipropagandastaan.

Väkivalta terroristeja vastaan on sama kuin herättäsimme uudelleen eloon Auschwitzin ja taivalle nousisi jälleen Enola Gay. Mutta sivistysvaltioina ja demokratian vuoksi, meidän on löydettävä uusia keinoja kehitysmaiden vihapidolle meitä kohtaan.

Vihan lietsomista noista maista tulleita pakolaisia kohtaan pyritään hillitsemään, minulle ja puolisolleni on kuitenkin vihollinen jokainen islamilainen, sillä menetimme ystävän WTC-iskussa pahimmalla mahdollisella tavalla, hän jäi ruumiina eloon, mutta aivot sammuivat pysyvästi eli hän on edelleen lasareettivihannes.

Miten tunnistaa terroristi?
Ei mitenkään.
Kuvan terroristin aasimainen (mainittu järjetön luontokappale kyllä vetää herneet nenäänsä) ilme selityksineen on yleensä peitetty päähän kiedotun pyyhkeen liepeellä. Samanlainen ilme on tuolla Abaaoudinilla.

Aseistusta on yleensä palttoon alla perkeleesti, mutta vain näissä poseerauskuvissa aasi (anteeksi jälleen kerran eläinkunnalta) esittelee sotakalustoaan, joka yleensä on venäläinen kalasnikov.

Basaarimainen älämölö alkaa vasta kun on liian myöhäistä huomata, että jotain on pielessä ja pahasti.

Älykkyysosamaarä on jäänyt kengännumeron tasolle, mutta ääretön älämölö peittää moisen ja jos oikein ryhtyy kuuntelemaan, niin tajuaa, että tyyppi olisi välittömän mielisairaalahoidon tarpeessa ja pakoreittejä ei enää ole.

Vive la Europe! Hurraa pohjoiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti