Aiheittain

perjantai 16. maaliskuuta 2018

Ennen kuin on liian myöhäistä

Luin mielenkiintoisen uutisen eli poliiseja on kentällä liian vähän. Kaikkia hälytystehtäviä ei edes pystytä hoitamaan ja moniko jättää rikoksesta ilmoittamatta, koska tietää, että tulevat ehkä viikon päästä, jos silloinkaan. Tämä on arkipäivää pienillä paikkakunnilla ja pohjoisessa, missä etäisyydet ovat suuret.

Suomalainen yhteiskunta ei ole muuttunut turvallisemmaksi ja "pakolaistulva" on sitä lisännyt. Nyt onkin pelkona Ruotsin tie, josta muut Pohjoismaat ovat Suomea varoitelleet. Tanska on suunnittelemassa korotettuja sanktioita ongelmalähiöissä (=lue ghetto) ja Ruotsissa on pitkään poliisi joutunut turvaamaan palo- ja pelastuslaitoksen työtä, sillä maahanmuuttajavoittoinen kaupunginosa aiheuttaa paljon harmia. Toistuvasti on uutisissa kerrottu, kuinka kivet ja käsikranaatit lehtelevät, autoja taas tuikattu tulee, raiskauksia, varkauksia, puukotuksia, jne.

On turha sanoa, etteikö meillä myös olisi ongelmia. Vastikään Oulussa saivat "pakolaiset" tuomiot huumekaupasta, jonka taustana oli etninen ruokakauppa. Puhumattakaan entisen Itä-Blokin maiden muusta pillerikaupasta, etenkin Helsingissä. Erilaisten päihdyttävien kemikaalien suhteen maamme rajat vuotavat kuin seula. Raiskaustilastot kertovat omaa tarinaa ja viime vuonna julkaistu konnakalenterin kymmeniköstä vain kaksi oli suomalaisia, joista se toinen edusti kotoista vähemmistöämme.

Kahdentoista tunnin työvuoro yöllä saattoi mennä, ettei ensimmäistäkään poliisia näkynyt. Onhan heitä kentältä vähennetty ja osa pistetty vahtimaan nettiä, että mistäs täällä taas vihakirjoitetaan. Huumekauppa on jo levinnyt käsiin ja tuossa viereisessä isossa kaupungissa ei keskustassa enää öykkäröi alkoholistit vaan nyt toikkaroivat täysin kamoissa hilluvat tyypit, joiden käytös saattaa olla täysin arvaamatonta.

Poliisijärjestöjen liiton puheenjohtaja Jonne Rinne tiivistää asian hyvin, joten lainataan sitä suoraan: "
- Nyt jos tämä tilanne päästetään pitkittymään niin, että jengiytyminen ja asuinalueiden turvallisuus pääsee romahtamaan, turvallisuuden tunnetta on vaikea palauttaa yhteiskuntaan.
- Kun tähän puututaan riittävän ajoissa, pystytään ehkäisemään sellaista trendiä, joka on tällä hetkellä Ruotsissa ja Tanskassa voimakasta, Rinne toteaa." Mielestäni hyvin sanottu.

Niillä rahoilla, mitä sopeutumattomat eläkeläiset ovat vuosia kuitannet voitaisiin hyvin rahoittaa kentällä olevien poliisien määrän lisäystä. Paljon puhuu jo se, että poliisilla jää hoitamatta vuosittain 100 000 hälytystehtävää, joten päättäjien olisi viimein herättävä todellisuuteen ja jättää homojen etuoikeuslakien sorvaaminen sikseen. Hallitus lupasi taata turvallisuuden, mutta mitään sen eteen ei ole tehty.

8 kommenttia:

  1. Suomi on siinä mielessä erilainen maa kuin Ruotsi, että täällä on lähes joka torpassa jonkinlainen ampuma-ase ja taito käyttää sitä. Mikäli politiikot jatkavat nykyisellä mädätyslinjallaan ja jatkavathan he niin jossain vaiheessa astuu voimaan korpilaki.
    Mikäli kaikki toteaa, että poliisilta ei apua saa niin osa haistattaa lakipykälille pitkät. Sitten ei ole edes riehuvilla matuilla enään kivaa.
    Ruotsissahan on kysymyksessä täysi maan muuttaminen paskastaniksi ja ihan tahallaan.
    Voudaan olla 10 vuoden päästä siinä tilanteessa, että medelsvenssonit töröttävät rajalla hokemassa asyylia karvaranteiden rinnalla.
    Jostain kumman syystä poliitikot eivät edes halua tehdä asialle mitään. Eivät ne kaikki noin tolloja voi olla, joten vaihtoehdoksi jää pelkästään tahallisuus. Joitakin mamubisnes lihottaa ja jotkut odottelevat Brysselin hillotolppaa. Jos siinä sivussa maa tuhotaan niin so fucking what?
    Lähdenpä huomenna taas joksikin aikaa sivistysmaahan missä matut eivät hillu ja liho vero maksajien rahoilla elikkä Thaimaahan. Menee rennietä helvetin paljon vähemmän kuin täällä härmässä ja verenpainekkin laskee muutamassa kuukaudessa normitasolle.

    VastaaPoista
  2. Vaan kuuroille korville poliisien vaatimukset kaikuvat, varsinkin jos perustelevat ne vetoamalla Ruotsin tilanteeseen:
    hyvän naapurimaamme hyvä pääministeri Löfvenhän kävi tässä vähän aikaa sitten USA:ssa kertomassa koko maailman tiedotusvälineille, ettei Ruotsissa ole oikeasti mitään no-go-zoneja.

    On siinä yhden jos toisenkin täytynyt ihmetellä, miten tuo pystyy valehtelemaan noin härskisti ilmeenkään värähtämättä, aivan kuin uskoisi juttuihinsa. Tai mistä minä tiedän:
    ehkä Löfvenin naamalla olikin kouristuksenomaisen epätoivoinen ilme hänen tietäessään kaikkien tietävän, että tässä hän nyt valehtelee koko maailmalle.

    Mutta minkäs hän tai muutkaan nykyisen Länsi-Euroopan ja Pohjoismaiden (joskin Tanskasta on alettu kuulla tiettyjä järjen ääniä) poliittisen eliitin jäsenet voivat?
    Heidän on pakko valehdella, koska tässä totuudenjälkeisessä maailmassa totuudenpuhuminen on vähintään rasismia ja fasismia, kun taas valehtelu on vastuullista tiedottamista ja faktantarkistusta.

    Eipä oo kivaa, eipä oo.

    VastaaPoista
  3. Laittaahan hallitus omaa turvallisuuttaan kuntoon, mihin muuhun muuten tarvittaisiin satoja nettikyttäpolliiseja? Ählyt saa heilua miten tahtoo, mutta jos pottunokka uskaltaa arvostella, niin siinä ei hyvä heilu. Voi olla, että kalterit kolisee äijää koppiin kyörätessä.
    Olen samaa mieltä, että poliiseja on liian vähän ja ongelmaa pahentaa se ettei niitä vähiäkään kohdistetan oikein.
    Arvelee Huru-ukko

    VastaaPoista
  4. Tervehdys joppos 123, Qroquius Kad ja Huru-ukko!

    joppos 123: Arvelen myös, että korpilaki tulee vielä käyttöön. Mielestäni taitaa kysymys olla täydellinen välinpitämättömyys ja oman edun lisääminen.

    Qroquius Kad: Totta. Päättäjien täytyy tietää, mutta vähemmistöjen äänekäs arvostelu estää toden puhuminen ja jauhetaan sitä mantraa, jota vähemmistötkin veisaavat.

    Huru-ukko: Viimeinen lauseesi kiteyttää asian hyvin.

    VastaaPoista
  5. Vastuulliset tiedottajat ja faktantarkistajat kun tuli mainituiksi, on Jyrki Lehtola pistänyt asian tiimoilta Appelsinin Aviisiin niin hapokkaan kolumnin, että kommentointi on pitänyt tavallisesta poiketen sulkea ja on varmaan ollut sillä rajalla, voidaanko ylipäänsä edes julkaista:

    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005605664.html

    VastaaPoista
  6. Tervehdys Qroquius Kad!

    Tosi hyvä kirjoitus eli kiiti vinkistä

    VastaaPoista
  7. 1918 valmisteilla. Vastapuolet samat kuin 1918 eli isänmaalliset suomalaiset vastaan Sauronin pimeät joukot.

    Jyrki Lehtolan kirjoitukset ovat aina helmiä, kuten tuo QK:n linkkaamakin, kiitos siitä.

    VastaaPoista
  8. Tervehdys Veijo Hoikka!

    Pahoittelen viivettä julkaisuun, sillä minulla oli tietokoneeton viikko korvessa, joten nyt vasta ehtii.

    Totta ja maltan tuskin odottaa, että koska lakaa rytistä, sillä liitokset ovat natisseet jo kauan ja todellisuus karkaa yhä kauemmaksi.

    VastaaPoista