Aiheittain

keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Epäonnistuneen kotoutumisen tulos

Onneksi allani on tukeva jakkara, kun uutistarjontaa netistä selasin, sillä sain sellaisen slaakin, että lähti oksat kuin muinaisen suutarin joulupuusta ja niin suurella vauhdilla, ettei neulastakaan varistanut mennessään. Täytyi oikein ruottalaisilta sivuilta käydä vikaisemassa, että suomalainen media kirjoittaa sinne päin edes. Uutinen koski ruotsalaista oikeutta, jossa sovellettiin sharialakia ruotsalaisen lain sijaan.

Kyseinen tapaus oli perinteinen perheväkivallan näytös, jossa mies pieksee ex-muijaa, joka eron jälkeen asui turvatalossa. Mies oli jotenkin sinne mennyt ja luuvitonen puhunut perinteisesti. Tosin pariskunta ei ollut pottunokkaisia ruotsalaisia vaan muualta tulleita ja avioliittokin oli solmittu sharialain mukaan ja ilmeisesti myös avioero.

Ammattituomari olisi ollut rangaistuksen puolella, kuten yksi lautamiehistä. Kaksi lautamiestä oli muslimitaustaisia, keskustapuolueen mandaatilla ja toinen vieläpä nainen nimeltä Ebtisam Aldeben, joka tuntuu häärinen vähän muuallakin vinoutunein käsittein. Koska äänet meni tasan, niin lievempi aste eli syytteen hylkääminen meni täten läpi.

Kun lueskelin perusteluja syyttämättä jättämiselle, niin näyttää siltä, että pahoinpidelty nainen turvatalossa on suurin rikollinen. Käydään siis lieventäviin asianhaaroihin käsiksi. Ensimmäisenä mies kiisti pahoinpitelyn, joten naisen kertomus ei ollut uskottava. Toiseksi nainen oli käyttänyt miehen tyhmyyttä hyväkseen saadakseen miehen asuntoonsa ja selitellyt pahoinpitelyä, jotta saisi oman asunnon. Kolmanneksi näissä piireissä hommat hoidetaan itse perinteitä kunnioittaen. Neljänneksi naisen uskottavuus kärsi kovan kolauksen, koska ilmoitti tapahtuneesta poliisille. Viidenneksi vaikutti myös perhetausta ja tämä asetelma oli epäedullinen naiselle ja viimeisetkin rippeet katu-uskottavuudesta huuhtoutui viemäriin.

Siis hetkinen. Muslimi nainen lautamiehenä puolustaa miestä, koska mies kiistää teon. Luulisi olevan toisin päin, mutta ilmeisesti siellä päin maailmaan tehdään asiat toisella tapaa. Siis turvatalossa asuva nainen kilauttaa exälle, että poikkeas kylään, niin tarjoan pullakahvit. Tässä kohtaa Ebtisam Aldeben selitykset kuulostavat jo varsin harhaoppisilta. Kolmas kohta kertoo hyvin, miten muslimit ovat kotoutuneet Ruotsiin, sen lakeihin, tapohin, jne. Ilmeisesti kohta neljä on sopusoinnussa ykkosen kanssa ja täten on oletettava, että yhäkin on nainen kaiken pahan alkujuuri. Hei haloo! Keskiaika meni jo ajat sitten.

Ebtisam Aldebe sitten vakuuti, että ei ole ketään tuominnut muutoin kuin Ruotsin lain puitteissa. Edellä kuvatun ja muutamien muiden juttujen pohjalta voidaan ainostaan todeta, että lyyli valehtelee, että korvat heiluu, mutta väliäkö sillä, kun  huivin voi aina sitoa tiukemmalle. Toivottavasti tällainen ei kotiudu meille, mutta pirun pahalta näyttää.

No, jotain rotia sentään löytyy Ruotsistakin eli Ebtisam Aldebe ja Hasan Fransson saivat potkut niin lautamihen hommista kuin puolueestakin. Keskustapuolueen puheenjohtaja Annie Lööf  on joko ottanut metoo kampanjan vakavasti tai sitten on uhattu pestin loppumista, mutta hyvä homma kuitenkin, että potkut tuli. Syyttäjä Josefine Dahlqvist on hakemassa Solnan käräjäoikeuden päätökseen muutosta ylemmästä asteesta. Toivon totisesti, että hän painottaa perusteluissaan näitä kultturisidonnaisia perusteluja, jotka johtivat miehen vapauttamiseen.

Lopuksi minun on lainattava rakasta puolisoani, joka loihii välillä loistavia lausumia. Tämä lainaus ei koske vuoden 2015 tuhotulvan tuoneita paperittomia lapsukaisia, joista puolet on homoja ja toinen puolikas kääntynyt kristinuskoon vaan niitä, jotka ovat tulleet aiemmin. Tässä siis lainaus: "Minä en ymmärrä tätä. Ensin ne lähtevät pakoon sharialakia ja vanhoja perinteitä, kun niillä vainotaan. Muutaman vuoden kuluttua ne tahtovat saman paskan tänne eli sharialain ja perinteet. Tässä on oikeasti jotain outoa."

2 kommenttia:

 1. No niinpä.

  Tässä eräs syy miksi nämä kulttuuria rikastavat monimultiosaajat pitäisi kotouttamisen sijaan kotiuttaa.
  Ja sillai kohtalaisen hätäiseen.

  VastaaPoista
 2. Tervehdys KKi!

  Hyvä idea, mutta toteutus onkin sitten toinen juttu.

  VastaaPoista