Aiheittain

torstai 4. lokakuuta 2018

Elämän poluilta löytyneitä XX

Sitä täytyy vaan ihmetellä, että miten aika vierii nopeasti ja yhä vinhammin, kun ikää tulee itselle lisää. Ainoa, mikä pysyy yhtä pitkänä on tilipäivien väli.

Tänään vuosia täyttää keskikokoinen videonoutaja eli Ransu Karvakuono. Hän on viihdyttänyt lapsia ja lapsen mielisiä jo 40 vuotta. Joten paljon onnea päivänsankarille.

Jotenkin hurahdin tuohon sympaattiseen koirahahmoon vaikka rippiskoulukin oli jo takana ja käsillä eka työpaikka.  Jäin jotenkin koukkuun ja varsinkin kun tuli Ransun, Eno-Elmerin ja Rikun seikkailuja. Taitavat osin joulukalenterini toilaileva Tonttu Tohvelo ottanut hieman mallia Rikusta, jolle usein sattui ja tapauhtui.

Seikkailuissa oli hyvin opettavainen tarina, sillä silloin vielä lapsia opetettiin varovaisuuteen. Nyt tarhaikäisistä alkaen tuijotetaan älykapulaa ja viitataan kintaalla varovaisuudelle. Sarjassa Karvakuonot ja kaljaasin arvoitus opettaa myös ystävällisyyttä ja yhdessä tekemisen tärkeyttä.

Joten onnea vielä kerran Ransu.3 kommenttia:

 1. Sitkeesti se on nyrkki perseessä jaksanu valistaa, ja vielä ilosena juhlii, ei taida pukamat vaivata.

  VastaaPoista
 2. Ransu.
  Tuo maailman kovin koira.
  Jo 40 vuotta käsi kyynärpäätä myöten persiissä. :D

  VastaaPoista
 3. Tervehdys Anonyymi 1 ja 2!

  Ei noilla isoilla nukeille näyttelijän käsi perseessä ole vaan selässä, jos olette tarkasti katsonut, niin Ransu istuu kylläkin omalla pyrstöllään.

  VastaaPoista