Aiheittain

sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Matinkylässä roihahti taas

Espoon Matinkylässä on tuhopoltettu useampi auto ja tämähän ei ollut edes ensimmäinen kerta ja eikä tekijöitä kiinni ole saatu. Näyttää siltä, että olemme vahvasti Ruotsin tiellä, jossa autoja roihuaa tasaisin väliajoin ja tekijöitä ei kiinni saada ja kukaan ei ole nähnyt mitään eikä ole edes hajua tekijöistä.

Onko uussuomalaisiin tarttunut viirus uusruotsalaisista vai mikä tässä on taustalla. Palo kohteita oli kaksi ja nekin sijaitsivat asutuksen lähellä. Tosin onhan meillä näitä eko-oletettuja, jotka ovat tuotantovälineitä poltelleet, mutta tuskin perheauto heille ihan niin pahoilainen oli.

Katsotaan, saadaako jatkumoa Ruotsin malliin. Ja kun tekijöitä ei kiinni saada, niin jokainen autonomista maksaa tällaisen lystin vakuutusmaksuissaan.

4 kommenttia:

 1. Taitaa olla Ruotsintauti rantautunut tänne ummehtuneeseen Impivaaraankin. Täytyyhän sitä miehisyyttä osoittaa jollain tavalla ja autogrillit on näköjään ainakin karvaranteilla oiva keino siihen.
  Varmasti tulee näkymään vakuutusmaksuissa jos hommaa ei saada poikki heti alussa. Ampuahan tollaset pyromaanit pitäisi mutta eihän se päänsilittelyyhteiskunnassa käy päinsä. Loppupelissä se on meidän sikaa syövien valkoisten miesten vika. Eiköhän joku tutkija vedä tuon johtopäötöksen kanin lailla hatusta.

  VastaaPoista
 2. Lähinnä mietin mitä tälla haluavat uussuomalaiset (niitähän ne ovat, kukaan ei vaan uskalla sanoa sitä ääneen) viestiä? Onko kyse reviirinvaltauksesta, Matinkylän Tiistilä (ennestään jo huonossa maineessa tulijoiden takia) Espoon Rinkeby? Tuleva No go -alue? Mm. Varissuo, Itä-Pasila, Vuosaari ovat olleet tällä listalla aiemmin mainittuina.

  VastaaPoista
 3. Paloja tutkiva rikoskomisario "...ei ota kantaa siihen, onko teko ollut suunnitelmallinen. Hän kuitenkin toteaa, että kun viisi autoa on sytytetty tuleen, voi taustalla olla suunnitelmallisuutta." Näi päävastuunkantomedia Yle vuodatti. Niinpä, varovainen looginen päättely on ensisijaista rikosten ratkomisessa.

  VastaaPoista
 4. Tervehdys joppos 123, Anonyymi ja Veijo Hoikka!

  joppois 123: Varmasti vetää ja roihusihan viimeyönäkin, joten joku tieteellinen syy löytyy varmasti.

  Anonyymi: Ko. alueet ovat olleet huonossa maineessa jo pitkään. Sitä mitä haluavat viestiä, niin se taitaa olla arvoitus.

  Veijo Hoikka: Juu, alkaa suomalainen poliisi olla ruotsalaisen virkaveljensä kanssa samalla tasolla. Olihan takavuosina uutinen, jossa kadonnut nainen löytyi betoniin valettuja ja ruotsalainen poliisi arveli, että kyseessä on hnekirikos.

  VastaaPoista