Aiheittain

keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Kansanrintamahallitus

Nyt on sitten Rinteen Antti kerännyt leikkitoverinsa ja antanut piupaut vaalitulokselle eli vanha oikeisto pelattu ulos. Hallitusta lähtevät nyt kasaamaan SDP, keskusta, vihreät, vasemmistoliitto ja RKP.

SDP oli niukka vaalivoittaja 40 paikalla ja valittuaan vähiten ääniä saaneita, niin saatiin enemmistöhallitus, jotta päätöksien rukkaaminen läpi menee paremmin. Koska valituksi tuli sekä vihreät, että vasemmistoliitto, niin tämä tarkoittaa suomalaisen teollisuuden alasajoa ilmastohysterian nojalla ja elintasopakolaisille avoimen oven päiviä. Enkä olisi yhtään hämmästynyt vaikkei Kemin sellutehdas toteutuisi, kun tietää punaviherräkättien hysterian.

RKP on vain täytepuolue, jotta enemmistö saadaan ja se puolue on niin lammasmainen, että hallitusohjelmaa noudatetaan tarkasti. Rökäletappion kärsinyt keskusta oli kokoomusta parempi, sillä SDP:n on nyt helpompi lunastaa vaalilupauksensa ja jälleen aloitetaan velkataakan kasvattaminen ja tätähän tukee puhaviherräkättien ajama eriarvoisuuden vähentäminen, joka tarkoittaa sosiaaliavustusten nostoa.

Keskusta vaatinee jälleen maakuntiaan ja lisätään jälleen mitään tuottamattomia hallintovirkailijoita ja lisätään byrokratiaan Työllisyyttä haluavat kaikki nostaa, jopa 75 % asti, mutta epäilen tuon toteutumista, sillä vanhemmat työttömät eivät töitä saa vaikka kuinka paljon tarjotaan työnantajille porkkanoita.

Perussuomalaiset pelattiin ulos jo kysymyksillä, sillä he eivät halunneet osallistua ilmastohysteriaan ja vaativat maahanmuuttopolitiikkaa uusiksi. Nyt hallitukseen menevät puolueet hallitsevat sekä ilmastohysterian ja hyvin munanistisen ihmiskäsityksen, jonka vuoksi ovet pitää olla auki vaikka kansalaiset tietävät, etteivät tulijan työllisty ja viimeaikaiset käräjöinnit ovat suurelta osin heidän tekojensa seurausta.

Nyt lähdetään sorvaamaan hallitusohjelmaa ja sen pitäisi olla valmis loppukuusta, joten sitten nähdään, mitkä peloistani toteutuvat.

6 kommenttia:

 1. Tere Krypta. Minä voin lohduttaa sinua pelossasi, jos se helpottaa. Kaikki ajattelemasi pelot ja kauhut toteutuvat ja pari muutakin jota et ole edes unissasi osannut pelätä. Tulet sen näkemään, jos ja kun tuo anteen rintin ja kepulien vihermössöjallitus saa työnsä käyntiin. Kyyti tulee olemaan kylmää, kylmempää kuin siperian kylmimmätkään pakkaset.
  Arvelee Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Niin niin työllisyys%, mutta entäs työttömyys%? Kaksi eri asiaa ja otetaan aina sopivasti esille jompi kumpi, kumpi nyt ajaa omaa tavoitetta ja näyttää siinä tilanteessa paremmalta.

  Työttömyysprosentti kertoo todellisen tilanteen miten suomalaisilla menee. Ei ne mene yksi yhteen, kun tulee uusia ihmisiä työmarkkinoille nopeammin kuin työpaikkoja. Edes luvut asumistuki ja toimeentulotuki eivät kerro totuutta, vaan se kuinka moni niitä saa.

  VastaaPoista
 3. Valitettavasti kaikki pelkosi toteutuvat ja voisin listata muutaman lisää mutta en halua maalata pirua sienälle.

  VastaaPoista
 4. Tervehdys Huru-ukko, Anonyymi ja Heikki Välimäki!

  Huru-ukko: Painajaiset taitavat olla pahempia, kuin arvata saattaa.

  Anonyymi: Hyvin esitetty ja noinhan se menee.

  Heikki Välimäki: En epäile yhtään ja veikkaan, että niitä piruja on paljon vaikkei niitä maalattaisikaan.

  VastaaPoista
 5. Katsotaan nyt noiden eu-vaalien tulos. Suomen osalta ei ole mitään uutta odotettavissa, mutta Euroopan kansallismieliset odottavat suuria muutoksia. Niistä osa saattaa entää Suomeenkin. No, Suomeen on henkisesti niin pitkä matka, että muutoksia odotettavissa vasta, öö liian myöhään.

  VastaaPoista
 6. Tervehdys Veijo Hoikka!

  Totta, katsotaan ensin, mitä vaali tuo tullessaan.

  VastaaPoista