Aiheittain

torstai 2. toukokuuta 2019

Valheen lyhyet jäljet

Olen tässä pohtinut muutaman päivän Hussein al-Taeen juttua, sillä paljastui, että hän on kirjoitellut melkoisen solvaavia tekstejä homoista, sunneista, juutalaisista ja somaleista. Näin alkajaisiksi ei mitenkään ihmeellistä tuo sunni kirjoittelu, sillä shiat ja sunnit ovat olleet napit vastakkain reilut tuhat vuotta aina Muhammedin kuolemasta alkaen.

Sen sijaan juutalaisista kirjoittelu päätyi Jerusalem Post:n aiheeksi ja tyyppi tuomittiin heti antisemiitiksi. Jostain kumman syystä ovat juutalaiset olleet vainon kohteena koko olemassaolonsa aikana.

Kummastuttaa tyypin käytös, sillä hän heti julisti ne photosopatuksi ja kielsi kirjoittaneensa. Joutui lopulta taipumaan ja myönsi kirjoittaneensa ja olevansa häpeissään ja pyyteli anteeksi. Kun tausta tyypillä on mikä on, niin totuuden puhumisen kanssa on vähän niin ja näin, joten katu-uskottavuus on pahasti kadoksissa tuosta anteeksipyytelystä.

Kirjoitukset ovat oleet piilossa jopa Suopolta, joka teki taustaselvityksen, kun tyyppi meni duuniin konfliktinratkaisijaksi. Kuitenkin kirjoitukset olivat kaikkea muuta kuin rauhaa rakentavia. Kumpi on tyypin todellinen minä ja kumpi harjoiteltua teatteria.

Yleensäkään demarien ulkomaalaiset rekrytoinnit eivät ole meneet putkeen, sillä aiemmiltakin on paljastunut luurankoja kaapeista. Puolueen ryhmässä asiasta keskustellaan, mutten usko eduskuntaryhmästä poisto ennenkuin hallitus on kasassa, sillä paikkajako on äärimmäisen tiukka ja siitä ei demarella ole varaa pudottaa yhtäkään. Nyt on poliisin vuoro tutkia, onko kirjoittelu täyttänyt rikoksen tunnusmerkistön.

Vertailun vuoksi Jussi Halla-aho seisoi kirjoitustensa takana koko ajan eikä yrittänyt kieltää kirjoittamisiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti