Aiheittain

tiistai 28. toukokuuta 2019

Makroskooppisia havaintoja XI

EU-vaalit ovat ohitse ja äänestysprosentti jäi melko vaisuksi, vaikka hieman nousua edellisiin oli. Taisi sadesää ja lätkä viedä voiton äänestysinnokkuudesta, etenkin nuorilla. Tulos oli jotenkin odotettu eli vihreät rynnistivät nyt kovin. Tosin monessa maassa kansallismieliset voittivat ja tämän media on tulkinnut haitanteoksi, sillä päätöksen teon uskotaan vaikeutuvan.

Laura Huhtasaari ja Teuvohakkarainen aiheuttavat täten medialle ongelman vaikka kummatkin ovat jalat tukevasti maassa seisovia ihmisiä ja joilla on sana hallussaan. Nähtäväksi jää miten mastodontti toimii uusilla mepeillä. Veikkaan, ettei pakolaisasiaan saada vieläkään ratkaisua.

                                                                   °°°

Suomi sitten voitti maailmanmestaruuden vastoin kaikkia ennakkoaavisteluja. Median mukaan tuntematon joukku ei voi saada tulosta aikaiseksi. Kuitenkin suomalainen jääkkiekkojoukkue näytti karvansa ja nyt saa kansa juhlia. Onnea Leijonille.

                                                                   °°°

Leijonien kapteeni Marko "Mörkö" Anttila on nyt villinnyt kansan ja myymälöistä loppuivat Iittalan Muumisarjan Mörkömukit kättelyssä. Sotkussakin leivottiin mörkömunkit ja ihmiset ovat leiponeet mörkökakkuja. Tosin alkuperäinen mörkö oli surullinen hahmo. Iloitkaamme nyt uudesta sankarista.

                                                                   °°°

Kevään ensimmäinen ruoholeikuu on aromikas ja siitä pitää nauttia.

2 kommenttia:

 1. Loistava johtaja vei joukkonsa voittoon, ihme ukkoja.

  Mutta saas nähdä minkälaiset kentälliset saavat kasaan Arkadianmäellä. Pudotaanko sarjasta?

  Autolla ajava suhaa, voidaan kutsua suhariksi. Mites taivutteen mestari kanssa lienee?

  VastaaPoista
 2. Tervehdys Veijo Hoikka!

  Sitä kokoonpanoa odotamme suuresti ja hieman pelon sekaisin tuntein.

  VastaaPoista