Aiheittain

perjantai 31. heinäkuuta 2020

Makroskooppisia havaintoja XVII

Maailmalla on tapahtunut paljon ja kirjoitettavaa olisi ollut paljon, mutta äiten kuolema pani asioita toiseen järjestykseen, mutta asiaan.

                                                                    °°°

EU on nyt sitten mennyt tekemään budjetinsa ja pelastuspakettinsa ja molemmat tietävät Suomelle lisää maksettaavaa miljoonia vuosittain. Eniten potista saavat Etelä-Euroopan maat, joiden talous on ollut kurimuksessa jo pitkään. Italia saa suurimman potin, joten rahaa liikenee myös paikalliselle mafiallekin. Miksi ihmeessä pitää tukea maita, jotka ovat taloutensa sössineet eikä kykyä ole laittaa sitä kuntoon. Pelkästään Italian velkataakka on jo yli 100 % bruttokansantuotteesta.

                                                                    °°°

Olemme hyvällä matkalla kohti Ruotsin tiellä, ainakin mikäli katsoo kehä kolmosen sisäpuolta. Kultturellisesti rikkaat taksinkuljettajat ottavat Helsingin keskustan taksitolpilla yhteen ja juuri julkaistun mukaan nyrkit ovat heiluneet ja autolla törmätty toiseen. Kiistakapulana ovat asiakkaat, jotka haluavat valita taksinsa itse. Etninen joukko hyökkäsi suomalaisen kimppuun baarin sulkemisen jälkeen ja onnistuivat surmaamaan yhden. Martinkylässä on taas poltettu autoja. Huulipunahallituksen mukaan tätä edistyksellistä kansakuntaa on saatava lisää maahamme.

                                                                     °°°

Huulipunahallitus on tehnyt sisäänvetotuotteen eli poistamalla yksin tulleiden lapsukaisten toimeentuloraharajoituksen. Perheen yhdistämisen nimissä kerrotaan tämän parantavan kotiutumista. Tähän epistolaan en usko pätkääkään, sillä muutenkin tulijoiden integroituminen on heikolla tasolla ja perheen yhdistäminen ei auta tätä asiaa yhtään. Onhan tunnettua, että heidän Suomen kielen taitonsa on heikoissa kantimissa, työllisyys olematonta ja koulutuksen laitakin hieman niin ja näin.
Tämä tarkoitta, että ns. ankkurilapsia tulee maahamme yhä enemmän.

                                                                     °°°

Huijarit ovat taas liikenteessä ja puhelun taustalla on usein jonkun verkko-operaatorin tekninen tuki, joka pyrkii pääsemään käsiksi tietokoneeseen ja/tai pankkitietoihin. Edes prepaid liittymät eivät ole turvassa, sen sai ukkoni todeta. Soittelevat ihan randomina satunnaisiin numeroihin. Ukon mukaan Englannin kielikin oli heikkotasoista. Onkin tunnettua, että Intiassa pyörii useita huijausyrityksia ja rakkauspuhelut tulevat pääasiassa Afrikasta. Jokaisen pitää nykyään olla varovainen niin puhelimen kuin sähköpostinsa kanssa. Sähköpostissa helppo tunnistuskeino on osoitteen pääte, sillä virallisilla toimijoilla ei ole g-mail osotteita käytössä.

                                                                    °°°

Kiinasta tilataan paljon tuotteita ja usein käy niin, ettei tilattu tuote ole alkuunsakaan sitä mitä kuvassa oli. Yleensä tuote on hyvin halpa, mutta on käynyt niinkin, että kallis tuote on osoittautunut halvaksi jäljitelmäksi. Usein siitä tulle paha mieli ja hammasten kiristyksiä, mutta myös hulvatonta naurua. Nettitilauksen suhteen täytyy myös olla varovainen.

                                                                     °°°

Lapin poliisia työllistävät katoavat hillastajat ja heitä on etsitty jo liki satakunta. Viimeksi hillastajaa etsittiin toista vuorokautta, sillä gps-paikannuksesta ei ollut apua, kun puhelin oli jätetty autoon. Nyt on paljon hilloja, joten poimijoiden määrä on suuri ja monelle kokemus liikkua soilla on pikkuisen hakusessa. Metsään on menty ilman puhelinta ja juotavaa ja mieluummin vielä yksin. Lapin poliisilla on jo resurssipula heitä etsiessä. Metsään tai soille mennessä pidä edes se puhelin mukana.

                                                                    °°°

Nykynuoriso ryypää vähemmän, joten rattijuopumuksista suurin osa on jo huumekuskeja. Tämä kertoo selvästi asenteiden muuttumisesta maassamme. Kehityksestä ei tunnu kukaan olevan huolestunut vaan toitotetaan sitä, että nuoret käyttävät vähemmän alkoholia. Huumekuski on vielä arvaamattomampi kuin kännikuski. Viimeisen uutisen mukaan yksi rattijuoppo on puhaltanut nollatuloksen kuusitoista kertaa vuoden sisällä, mutta huumetesti on ollut positiivinen amfetamiinille.

                                                                     °°°

Huulipunahallitus on nyt sitten päättänyt, että maassamme noudatetaan tästä lähtien tasa-arvoista intersektionaalista feminismiä. Tästä aatesuunnasta on tasa-arvo kaukana. Aatteen mukaan ihminen pisteytetään uhriutuvuusluvun mukaan ja pistetilastoissa matalimmalla tasolla on valkoinen heteromies. Tästä päästään sitten jouhevasti maalittamiseen, sillä faktoilla puhuva on aina vihapuhetta, joka aiheuttaa henkisen pipin kohteeleen ja siitä saadaan lisää uhripisteitä ja kasvatetaan omaa egoa. Tasa-arvon suhteen sillä aatteella ei ole mitään tekemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti