Aiheittain

keskiviikko 11. marraskuuta 2020

Jengiväkivaltaa

 Eilen tuli nettiuutisissa esille Helsinkiä piinaavasta jengistä, jossa on 100-150 nuorta ja jengi koostuu pääasiassa ulkomaalaisista nuorista. He käyttäytyvät väkivaltaisesti  ja ryöstävät niin tavaroita kuin vaatteitakin. Mediatietojen mukaan myös käydään huumekauppaa. Iltaisin on jo vaarallista kulkea tietyillä alueilla.

Tähän asti ollaan pysytty poissa Ruotsin tieltä, mutta nyt näyttää siltä, että sillä tiellä vahvasti ollaan. Ainakin, mikäli kuuntelemme Maria Ohisaloa, joka totetaa syyksi näköalattomuuden ja nuorisotyöttömyyden. Kun monella maahanmuuttaja taustaisella ei ole edes kieli hallussa, niin kuinka sitä työtä löytyy ja kun on oltu sossun asukkaina jo vuosia, niin mitä sitä töihin lähtemään, kun toimeen tulee tekemättäkin.

Toki maahanmuuttajien jengejä on ollut aikaisemmin. Esimerkiksi Helsingin asemaravintolassa oli somaleilla kantapöydät jo 20 vuotta sitten ja niihin ei kantasuomalaisen parannut istua tai lähtö tuli kovakouraisesti. Omakohtainen kokemus jäi saamatta, sillä henkilökunta tuli varoittamaan ja kehotti etsimään toisen pöydän.

Hallitus on kuitenkin vaaran merkeistä huolimatta ottamassa lisää pakolaisia elätiksi maallemme. Nytkin on parhaillaan siirto-operaatio käynnissä, kun Maltalta tuodaan pakolaisleiriltä lisää tulokkaita. Nämä afrikkalaiset ja lähi-itäläiset loistavat rikostilastoissa. Riski ryhtyä rikoken tielle on li 50 %. Tätä hallituksemme ei halua tunnustaa vaan kaikki tapaukset ovat vain yksittäistapauksia.

Huumeiden käyttö on lisääntynyt ja ei liene kenellekkään yllätyksenä se, että suurinta osaa huumekaupasta pyörittävät maahanmuuttajat. Viimeksi esiin tullessa vyyhdissä, media kertoi tekijöiden olevan suomalaisia. Kas kumma kun ei löytynyt listalta yhtään Mikkoa eikä Jaskaa, mutta Ahmedeita parikin kappaletta.

Nuorisoväkivalta on nyt viimeaikoina puhuttanut paljon, silllä kouluissa on tapahtunut väkivallantekoja. Mikä saa nuoret tekemään tällaista. Nytkin Helsingissä on menossa tutkinta taposta, jossa tekijät ovat alaikäisiä. Tähänkin tapaukseen liittyvät huumausaineet. Lastensuojelu on pitkään ollut jo hampaaton, sillä päättäjät ja juristit ovat tehneet kaikkensa, ettei sanktiota saa antaa. Tilanteelle pitäisi tehdä jotain ja pian, ennenkuin pommit alkavat paukkua meilläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti