Aiheittain

perjantai 19. maaliskuuta 2021

Vihapuhetta hallitukselle

Nyt on NATON:n alainen Stratcom tuonut julki kuinka hallituksen naisministereitä haukutaan netissä. On tytöttelyä, joka jokaisen naisen pitäisi ottaa kunnianosoituksena eikä vedellä herneitä nenään. Itsekin olen käyttänyt huulipunahallitus nimikettä ja sekin on vihapuhetta. Näköjään hallituksen arvostelu on kokonaisuudessaa vihapuhetta, puhetta jota lainsäädäntömme ei tunne alkuunkaan.

Hauskuus asiasta syntyi, kun tilaajaksi mainittiin tilauksen tulleen valtioneuvoston kansliasta, jota johtaa pääministeri. Nykyisellä pääministerillä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä asian kanssa, ellei huomioon oteta hänen närkästynyttä twiittiään. Alun perin idea oli Sipilän pääministeri ajoilta ja tarkoituksena oli tutkia onko Suomen vaaleihin yritetty vaikuttaa. Kun tutkittavaa ei löytynyt, niin vaihdettiin alaa. Kuka sen on vaihtanut nettikiusaamiseen, ei ole tietoa. Tutkimus aika koskeen kuitenkin nykyistä hallitusta.

Sanoisin, että on herkkähipiäisiä ministereitä meillä, kun ei huulen heittoa ymmärrä ja krittikki hallitusta kohtaan on kyllä ihan ansaittua. Juurihan mm. rakennuskustannusten, raaka-ainepulan ja logistiikkakustannusten sijaan Neste päätti sijoittaa rahansa Hollantiin Suomen sijaista. Hallitus ajaa ilmastotavoitteita kovalla kädellä ja se ei ole minkään instanssin etu. Polttoaineverotuksen lieventämiseksi tehty kansalaisaloite keräsi kahdessa päivässä tarvittavan allekirjoittaneiden määrän. Vaikka hallitus on luvannut, ettei veroja kovenneta, niin sivustalta kuiskitaa ihan muuta.

Kohtuu hintaisia asuntoja on luvattu, mutta vuokrat jatkavat nousuaan. Joten ei sekään lupaus ole toteutunut. Hallitus myös halusi kotiuttaa al-Holin leiriltä naisia ja lapsia ja veronmaksajan rooliin jäivät kustannukset, jotka nousevat liki 300 000 euroon. Viisi terroristia ja lauma aivopestyjä lapsia saapui maahan ja matkakustannukset perittiin taksin, mutta kuinka moni on maksanut. Hallitus haluaa myös yhä elätettäviä Afrikan ja Vähä-Aasian maista, jotka eivät työllisty eivätkä sitoudu yhteiskuntaan. Pakolaisia pitäisi siten ottaa lisää ilmaisen elatusautomaatin varaan.

Kritiikki pitää ottaa nöyrästi vastaa ja paranettava sitä, mitä kansa kritisoi. Eikä ottaa kaikessa mimoosan roolia, joka menee suppuun pienestäkin kosketuksesta. Mandaatin he ovat saaneet kansalta, joten kansalle on vastattava. Tuli paha mieli, ei ole peruste jättää kritiikki huomiotta.

2 kommenttia:

 1. Kohtuuhintaisten vuokra-asunojen yleistymisen estää asumistuki ja varsinkin koijari Kojamo. Ja helsingin asunnoista vastaava virasto. Mitä minä olen seurannut julkista, lähes olematonta keskustelua, niin rajuimmat korotukset tulevat näiltä kahdelta kaupungin asuntotoimisto ja Kojamo. Arava, eiku Avara on paljon maltillisempi vuokrankorottaja, minullakin meni pari vuotta ettei vuokra noussut ja nytkin hyvin maltillinen.
  Tai melo lailla samaa se on kaikilla kaupunkien/kuntien vuokrataloyhtiöillä. Sitten kun niitä nostetaan, ei äärtä ei laitaa.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Tervehdys Huru-ukko!

  Esittämäsi on täysin mahdollinen yhtälö.

  VastaaPoista