Aiheittain

tiistai 5. heinäkuuta 2022

Rasismi taas syyllinen

Vihreä sisäministeri Krista Mikkonen loihi taas lausuman. "Puuttumisella syrjäytymiseen ja rasismiin estämme jengiytymistä, väkivaltaista radikalisoitumista ja ennaltaehkäisemme rikollisuutta.". Tämähän onkin pätevä resepti. Ei tarvitse kuin torjua rasismia, niin matujen jengiytyminen ja rikollisuus on pois pyyhkäisty. En todellakaan tiedä, kuinka pihalla sisäministerimme on todellisuudesta vai onko mahdollisesti mielenterveyskuntoutuja, kun noin sekopäisiä lausuntoja antaa.

Jutun juuri oli Olli Immosen (ps) tekemä kirjallinen kysymys matujengien torjumiseksi ja maahanmuuton tiukentamiseksi. Tähän Krista tyttönen sitten vastasi: "On täysin selvää, että jengiytymiseen liittyviä ongelmia ei voida pysäyttää tai ratkoa maahanmuuttoa vähentämällä. Maahanmuuton ongelmiin ei vastata kiristämällä maahanmuuttoa koskevia sääntöjä; Suomi taritsee maahanmuuttoa. Sen sijaan on katsottava ketjut, joissa rasismi-syrjäytyminen-jengiytyminen-rikollisuus johtavat ikäviin kehityskulkuihin.". Tämä oli suora lainaus. Mihin Suomi tarvitsee kehitysmaalaisten maahanmuuttoa? Töihin niistä ei ole, sillä suurin osa on kirjoitus- ja lukutaidottomia. On yli kaksikymmentä vuotta maasamme olleita matuja, jotka eivät osaa sen paremmin Suomea kuin Ruotsiakaan ja monelta ei onnistu edes Englanti. Ilmeisesti Olli poika ei täsmentänyt, mitä maahanmuuttoa haluaa estää tai sitten Krista tyttönen ymmärsi tahallaan väärin.

Lainataan hieman lisää artikkelia: " Vihreän sisäministerin mukaan maahanmuutto ei itsessään lisää tai luo rikollisuutta, ja esimerkiksi pelkästään rikostilastojen ja rikoksen tekijöiden alkuperän välisistä yhteyksistä ei voi päätellä rikokseen johtaneita syitä. Hänen mukaansa katujengirikollisuus ei ole sidoksissa maahantulijoiden määrään. Todellisuudessa rikosilmiöiden kehittymisen taustalla on useita erilaisia tekijöitä ja monimutkaisia vaikutusmekanismeja, Mikkonen vastaa.". Tosiasia on kuitenkin se, että esimerkiksi raiskaustilastoissa afrikkalaiset ja vähä-aasialaiset ovat yliedustettuna. Vähä-aasialaiset ovat myös suurin jengien ryhmittymä. Afrikkalaisilla taas omat omat jenginsä ja alueensa, joten näiden kahden välillä ei varsinaisia sotia ole käyty. Vähä-aasialaiset sen sijaan sotivat keskenään, koska klaaneja ja islamin erilaisia suuntauksia on enemmän.

Krista tyttönen ei tajua sitä, että Suomi on jo tukevasti Ruotsin tiellä, missä jengit valvovat isoja kaupungin osia kokonaan. Kantikset ovat useinmiten jo muuttaneet alueelta pois ja ne jotka siellä vielä pakosta elävät, joutuvat olemaan koko ajan varpaillaan. Tämä sama ilmiö on jo muissa Euroopan maissa arkipäivää. Esimerkiksi Ranskassa on jo suuria gettoja, joissa asuu pelkästään muslimeja ja siellä pätevät vain sharialain säädökset. Ruotsissa on alueita, jonne palo- ja pelastuslaitos ei voi mennä ilman poliisin suojelusta ja aina sekään ei riitä vaan kiviä satelee. Tämähän nähtiin hyvin pääsiäismellakassa, jossa poliiseja loukkaantui kun muslimit ryhtyivät urakalla kivittämään heitä.

Mikä sitten vetää matuja jengeihin? Ensinnäkin kultturellinen kuuluminen heimoon, klaaniin, sukuun, tms., jolloin tunnetaan yhteenkuuluvuutta, joka tuntuu olevan punavihervasemmiston lempisana, ainakin mikäli kyseessä LTBGQIA+titityy. Toiseksi kulttuuriin kuuluva kasvojen menetyksen pelko eli rispectiä pitää hankkia. Heikko koulutustaso, joka johtuu kielitaidottomuudesta. Jatko-opiskelulle ei avaudu tietä, kun todistus on säälivitosia täynnä. Täten työllistyminen on mahdotonta. Tosin epäilen laajan sosiaalitukiverkoston myös karkoittavan työskentelyhaluja. He myös oppivat nuorella iällä, että rikoksella ansaisee helposti ja vaivattomasti enemmän, kuin puurtamalla kahdeksan tuntia töitä. Myös matujen kesken levinnyt ganstaräp, jossa ihannoidaan huumeita, aseita, autoja, väkivaltaa, jne. ovat vaikuttaneet osaltaan. Ns. musiikkityylihän on levinnyt matuille Amerikan mustilta köyhälistöalueilta.

Koko hallituksemme haluaa tätä afrikkalaisten ja vähä-aasialaisten matujen tuloa, jotka eivät sopeudu uuteen isäntämaahansa vaan haluavat elää, kuten aiemminkin, vaikka väittäisivät pakenevansa vainoa, sotaa, kidutusta. Suomestakin lähetetään lapsia näihin maihin, jotta oppisivat tavoille. Näin meilläkin on toisen ja kolmannen polven maahanmuuttajia, joilla ei ole uuden isäntämaan kieli hallussa. Töitä tekeviä maahanmuuttajia olisi tulossa Aasiasta ja Latinalaisesta Amerikkasta, mutta näiden tulo torpataan. 1970-luvulla tulivat vednepakolaiset, joista ei ole koitunut mitään haittaa, mutta somalialaisten tulon jälkeen ei ole ollut kuin ongelmia, mutta hallitus haluaa silti ummistaa silmänsä vaikka yli kolme vuosikymmentä on yritetty noita matuja integroida, mutta siinä ei ole onnistuttu, eikä tulla onnistumaan, niin kauan kuin hallitus hinkuaa afrikkalaisia ja vähä-aasialaisia tänne.

5 kommenttia:

  1. Pimpsallituksen sisägangsteri Miestä Rikkovainen ei ole tyhmä, joka ei tajuaisi johtavansa Suomea Ruotsin tielle.

    Hän on Paha, kuten tyttökaverinsakin.

    He vihaavat sydämensä pohjasta suomalaisia yleisesti ja suomalaista miestä erityisesti, haluten tuhota molemmat ja korvata ihanilla abdullaheilla, jotka osaavat kohdella naista kuten kuuluukin.

    VastaaPoista
  2. Joo.

    Samalla tavoin muuten tappamalla vihreitä natsipaskoja perheineen autamme äiti maata ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa.

    VastaaPoista
  3. vähä-aasialaisia tänne.Vai tarkoititko vähä-älyisiä?
    Huru-ukko

    VastaaPoista
  4. "Puuttumisella syrjäytymiseen ja rasismiin estämme jengiytymistä, väkivaltaista radikalisoitumista ja ennaltaehkäisemme rikollisuutta.". Tämä täytyy vain ymmärtää kirjaimellisesti. Myös sisäministerin itsensä. Se tarkoittaa sitä, että tuo porukka täytyy panna oikeisiin töihin ja puuttua sen rasistiseen suhtautumiseen kantaväestöä kohtaan.

    VastaaPoista