Aiheittain

sunnuntai 28. elokuuta 2022

Biletystä

Minun ei pitänyt alun perin puuttua lainkaan Sanna Marinin bilekohuun, mutta viimeinen pornahtava kuva virallisen kuvausseinän edessä oli viimeinen niitti. Myös Ruisrokin jälkeiset bileet osuvat kovin pahasti Fortumin Unipersotkun aikaisiin tapahtumiin. Marin on selittänyt, että on soittanut saksan pääministerille, mutta epäilen tätä pahasti.

Kuvat myös kertovat kovasta päihtymistilasta vaikka Marin vakuutti juoneensa vain mietoja juomia. Tanssahtelu haarat leväällään tuskin uudistaa pääministerin instituutiota, ainakaan positiivisesti. Sitten on kuljettu baareihin ja tähän vastauksena oli, ettei turvallisuussyistä voi kertoa kulkemisistaan. Turvallista on siis juhlia pikkutunneille somevaikuttajien kanssa. Juhlakansa koostui pelkistä somejulkkisista, joilla ei mitään muuta virkaa ole, kuin päivittää someaan.

Marinin puolustajat ovat sanoneet, että täytyy pääministerinkin rentoutua työn paineista ja syyllisiä ovat videoiden vuotajat. Marin on kovin sinisilmäinen, jos uskoon, että kun joku kuvaa, niin se ei päädy nettiin. Kyllä ne päätyvät ja odotan, mitä lisäkuvia vielä tuleekaan.

Tuossa pornahtavassa kuvassa pari julkimoa ovat nostaneet paidat rintojen yläpuolelle ja pitelevät edessä Finlandia-kylttiä, jota Marin käyttää virallisissa tilaisuuksissa  ja kuva on otettu Kesärannan virallisen kuvausseinän edessä ja siinä suutelee kaksi täysin turhaa julkimoa. Marin pahoitteli tällaisen kuvan julkaisua ja vähin äänin se poistettiin, mutta mikä on kerran nettiin laitettu, niin se netissä pysyy.

Marin sitten selitteli bileitään ja tirautti krokotiilinkyyneleetkin ja totesi olevansa ihminen. Luulisi pääministerillä olevan sen verran harkintakykyä, että katsoo, minkälaisessa seurakunnassa juhlii. Vai onko nuoruuden juhlat jääneet juhlimatta ja nyt täytyy ottaa kiinni menetetyt vuodet. Nyt hän kertoo ottaneensa opiksi, mutta minkäänlaista konkreettista esitystä, miten on otettu opiksi hän ei esittänyt. Sanoi lisäksi keskittyvän töihinsä. Olisi jo korkea aikakin. Inflaatio on korkea, energian hinta nousee tappiin ja ruuan hinta on noussut jo melkoisesti. Monet puolueet ovat harmitelleet, että bilekohun alle on jäänyt tärkeitä asioita.

Marin kävi sitten vielä huumetestissä, kun oli videolla kuultu huudahdus jauhojengistä. Jos testi otettiin virtsasta, niin se tuli armottomasti liian myöhään. Hiuksista olisi se pitänyt ottaa. Myös tanssikohu ravintolasta, jossa kaulaulallaan kunnolla herättää epäilyksen Marinin puolison tunteista vai hyväksyykö lapasena kaiken, mitä Marin tekee ja touhuaa. Mielestäni Marin ei nauti luottamustani pääministeriin. On käyttäytyminen ollut sen varran ala-arvoista, mutta Marin on jo sen luokan brandi, että puolustajia hänelle löytyy runsaasti.

1 kommentti:

  1. Voi, kuinka jossakin naistenlehdessä valitti, ettei ole aikaa käydä Emman kanssa uimarannalla tai Muumimaassa! Ja mitä tekee tämä perheenäiti lomallaan; suuntaa Pride-marssille, Ruisrockiin ja Flow-festivaaleille ja aamuun asti jatkoille ja jatkojen jatkoille kapakoihin ja pääministerin virka-asunnolle omituisen julkkisporukan kanssa. Tarvitsi iloa ja valoa elämään, vaikka sitä vasta oli haettu italialaisesta loistohotellista ja ilman pienen tyttären häiritsevää läsnäoloa!

    VastaaPoista