Aiheittain

perjantai 20. tammikuuta 2023

Sananen translaista

Eduskunnan käsittelyyn on menossa pikkuhiljaa uusi translaki. Siitä on nyt käyty vääntöä eri valiokunnissa. Hallituspuolueet ovat näreissään keskustan valiokuntajäsenten lain hylkäämisestä ja kokoomus on esittänyt viime hetkellä uudistuksia lakiin.

Kokoomus sai nyt tahtonsa läpi, ettei sukupuolta voi muuttaa kuin kerran vuodessa. Perusteluina muutokselle oli se, ettei intin käyneet pääsisi livistämään kertausharjoituksista vaihtamalla hetkeksi sukupuoltaan. Rikollisille ja nettihuijareille riittää kyllä vuoden väliaikakin vaihdella nimiään ja sosiaaliturvatunnuksen loppuosaa miten tahtovat. Mielestäni tämä muutosoikeuden säilyttäminen, muuten kuin kaksi kertaa elämässä, on aivan järjetön. Sukupuoli on biologinen eikä mikään tunnetila.

Tässä laissa ovat kärsijöinä naiset. Naiseksi itsensä tuntevan on vaan vaihdettava sotun loppuosa ja pääsee naisten vankilaan, vaikka olisi minkälainen raiskari tahansa. Myös naisten pesutilat muuttuvat naisille turvattomiksi, kun siellä hilluu alastomia, biologisesti ennallaan olevia miehiä. Olihan näillä transnaisilla kesällä ongelma, kun eivät löytäneet uikkareita, jossa on riittävän iso haarakiila, peittämään sukukalleudet.

Entäs sitten urheilu. On erikseen miesten ja naisten sarjat, sillä fyysiset ominaisuudet ovat ihan erilaisia. Tällainen transnainen oli aikaisemmin kilpaillut uinnissa, Yhdysvalloissa, miesten sarjassa ja oli sijoitukseltaan sadan parhaan alapuolella. En enää muista, oliko jo vaihtanut sukupuolta myös henkkareita vastaavaksi, mutta tyttöjen uintikisoissa voitti aina. Eikö tasapuolisuuden nimissa pitäisi olla myös transsarjat.

Eiköhän tätä LGBTQ-titityytä (blogikollega Yrjöperskeleen keksimä loistava nimitys) ole jo hierottu tavallisten ihmisten naamoihin jo liian paljon. Seta on tietysti toista mieltä, mutta mulle rupeaa jo riittämään. Pidettään vnaha laki voimassa, jossa lääkäri ja psykiatri määrittelevät tunnetilan vakavuuden. Lisäksi on kritisoitu vnahaa lakia, että se vaatii lisääntymiskyvyttömyyttä. Kyllä se saadaan aikaiseksi sukupuolen korjausleikkauksessa, sillä sukusoluja tuottavia elimiä ei enää jää jäljelle.

2 kommenttia:

 1. Tässähän ei korjata mitään oikeata vääryyttä vaan oik
  Jos ja kun nykylaissaoneutetaan ne nykylain vääryydet ja lisätään niitä. Ja vain ja ainoastaan siksi, että on muutamia jotka huutavat pää punaisen, että MÄÄ HALUUN!! Järjen ja järkisyiden kanssa tällä uudistuksella ei ole mitään tekemistä täsäkään asiassa.
  Jos ja kun nykylaissa on epäkohtia, olevinaan, niin miksi ei niitä korjata? Kun se ei käy kun mun pitää saada itse sanoa olenko nyt puhelinkoppi vai sikalan tunkio. Fy fan kuten ruåtaalaiset sanoivat entisinä aikoina ennen kalifattia.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Transulaille luodaan tarvetta ottamalla koulujen opetussuunnitelmiin kieroonkasvatus:

  https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1415726#p1415726

  Suurin osa lapsista hymähtelee tuolle tai tekee siitä avoimesti pilaa, mutta joukossa on aina niitä mielenterveydeltään horjuvampia, joita pitäisi nimenomaan suojella tällaiselta vaikuttamiselta.

  Mutta eeei.
  Ei ei ei:
  sota on rauhaa, raiskaus on seurustelua, ajattelu on rasismia ja perversiot normaaliutta.

  VastaaPoista