Aiheittain

maanantai 18. syyskuuta 2023

Päiväkoti olikin moskeja

Helsingissä on asunto-osakeyhtiö, jonka tiloihin on kaavassa merkitty päiväkoti. Yläpuolisen huoneiston asukas oli valittanut sekä taloyhtiölle että kaupungille melusta. Tutkimuksissa paljastui Pohjoismaiden säätiö sr. ylläpitämä moskeija, joka saa rahoitusta Saudi-Arabiasta. Väittävät, että kerhotiloissa järjestetään lapsille toimintaa, mutta ainakin median mukaan perjantaisin sieltä lampsii ulos raavaita miehiä. Onhan perjantairukous viikon tärkein muslimeille.

Eikä ole mikään pyhimys myöskään moskeijan johtaja Aladin Maher. Hän väittää, että: "moskeijan toiminnasta valittavat ovat ennakkoluuloisia.". Silkkaa islamofobiaa siis. Se tiedetään, että moskeijoissa on jihadistista toimintaa ja opetetaan sharia-lakia. Aladin pilkkaa avoimesti suomalaisia. Suora lainaus: "Mä en ymmärrä näitä ihmisiä, ennakkoluuloisia ihmisiä, maalaisjuntteja ihmisiä, kusipäisiä ihmisiä. Tämä ei ole oikein, tämä on väärin." Mikä on väärin, sitä hän ei selitä. Hänen mukaansa tämä maa on heidän. Onpa Aladinilla suuret luulot omistusoikeudesta. Kyllä tämä maa on yhä Suomi ja kuuluu suomalaisille, ei egyptiläiselle muslimille.

Hän ei myöskään ilahtunut rakennuslakimiehen lausunnoista vaan suuttui ja huusi: " Mä teen kantelun häntä vastaan. Sitten teen jutun käräjäoikeuteen. Sitten mennään hoviin. Sitten korkeimpaan oikeuteen. Sitten Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen.Se on skandaali Suomen valtiolle! Sitten mä menen Turkkiin. Resep Tayyip Erdocan on mun henkilökohtainen tuttu.". Terve menoa, ei sua kukaan kaipaa täällä.

Hän haluaa myös osallistua Palestiinan jihadiin. Moskeija on kolmen henkilön omistama ja sai Saudeista 400 000. Millä ostettiin reilu kymmenedn vuotta sitten tuo "päiväkoti". Aladinilla ei ole ollut verotettavia tuloja kymmeneen vuoteen. Taitaa elää Saudien rahoituksella tai sitten on Kela Gold. Aladin toimii myös Suomen Islam-Keskus Säätiön puheejohtajana. Hän kertoo, että vastaavia säätiöitä on monessa maassa Suomen säätiöllä on hieman vaille 500 000 egeä varantona. Kuinkahan paljon Opetus- ja kultturiministeriö tätäkin moskeijatoimintaa rahoittaa.

Aladin myös arvelee, että muslimeja on kohta viisin kertainen määrä suomalaisiin verrattuna. Hän myös täysin avoimesti sortaa homoja. Lainataan taas hieman: "Täällä vaan mies miehen kanssa, nainen naisen kanssa. Kohta suomalaiset kaksi miljoonaa. Mutta islamin laki: ei! Sitten muslimit kohta kymmenen miljoonaa. Jos te teette tämmöiset lait, että mies makaa toisen miehen kanssa ja nainen lesbon kanssa, mistä te saatte lapsia? Maher kysyy. Hän tehostaa sanojaan imitoimalla fyysisesti seksiakteja." Tällaisiako me päästämme maahamme ja annamme myös kansalaisuuden. Suoranaista Suomi vihaa uhkuu koko ukkeli.

Rahoitus on hyvin epämääräistä ja julkaisematonta. Lainataan hieman mediaa: "Mikäli rahoittajat edistävät islamin tiukempia suuntauksia, ja jos rahoitus liittyy tietyntyyppiseen islamin tulkintaan, se voi edistää ääriajattelun leviämistä tai radikalisoitumista moskeijassa. Saudi-Arabiassa on pitkään vallinnut vanhoillinen wahhabistinen sunnaislamin suuntaus. Wahhabismi perustuu kirjaimelliseen Koraanin ja sharia-lain tulkintaan." Tämä tarkoittaa siten lisää raiskauksia, ryöstöjä, pahoipitelyitä, nöyryytyksiä ja muuta mukavaa suomalaisille.

2 kommenttia:

  1. Ei se Aladdin minnekään täältä lennä taikamatolla tai Sinivalkoisin Siivin.
    Ei sille ole tarjona missään niin tuotteliasta taikalamppua kuin Suomessa, koska aivan liian moni täällä haluaa juuri tuonlaisia tähän maahan oikein paljon lisää.

    Mistä syystä, sitä eivät kaikki haluajista itsekään vaikuta oikein loppuun asti tietävän.
    Varsinkaan tällaisten puheiden jälkeen.
    Vaan kohtapa Aladdin kertoilee uusia tuhannen ja yhden yön taruja ja kaikki on taas ihanan ihanaa!

    VastaaPoista
  2. Uhkasakko päälle heti. Ei tällaista tarvitse hyväksyä. Päinvastoin antaa viestin, ettei voi toimia vastoin määräyksiä tms.

    VastaaPoista