Aiheittain

perjantai 10. kesäkuuta 2016

Kettutyttöjen uusi aluevaltaus

Päivän mediatarjonta toi esiin eläinaktivistien uuden sukupolven tuhotyön. Viime yönä tuhopoltettiin Pohjolan matkan varikolla linja-autoja, joista viisi tuhoutui täysin ja useampi muu eriasteisesti. Heti alkuun viranomaiset olivat tahallisen sytyttämisen kannalla.

Myöhemmin tuli julkisuuteen, että  militantti eläinsuojeluliikkeen nimissä täysin anarkistiselle Takku.net sivustolle oli ilmaantunut kirjoitus, joka on otsikoitu "Öinen vierailu Pohjolan Matkan varikolla".Sytytyspaloja oli laitettu kaikkien em. firman bussien renkaiden päälle, mutta iso osa näyttää jääneen suutareiksi. Tuhot ovat noin puolitoista miljoonaa.

Suora lainaus: "Tämä on viesti niille joille ei ole vielä selvää, että eläinten riistoon osallistumisella on hintansa. Niin kauan kun osallistutte eläinten sortoon, olette kohteitamme. Suosittelemme Pohjolan Matkalle yhteistyön lopettamista Saga Fursin kanssa, emmekä suosittele yhteistyötä kenellekkään.". Kettujen vapaaksipäästämisen sijaan on ryhdytty tuhoamaan toisen omaisuutta.

Vuonna 1995 päästivät Minna, Mia ja Kirsi vapaaksi kettuja Pohjanmaalla sijaitsevista tarhoista sillä seurauksella, että satoja ketunpoikasia kuoli. Tällainen toiminta on todellista eläinsuojelua. Tyttöset tuomittiin yhdeksän kuukauden ehdollisiin tuomioihin, joka tunnetaan kansan keskuudessa: "Silittelytuomioksi, että ethän nyt enään moista tee.". Korvattavaa tuli noin 800 000 mummon markkaa, plus korot ja voitte arvata, ettei perittyä saatu kuin Kirsiltä ja sekin tuhalappunen. Mia ja Minna ovat olleet perinteisen anarkistin tavoin persaukisia. Rikosvelka vanhenee kahdessakymmenessä vuodessa, joten vapaus heille koittaa pian.

Nyt tapausta tutkii KRP törkeänä tuhotyönä. Kun näyttää siltä, että tekijät ovat näitä eläinsuojeluanarkisteja, niin korvauksia ei tule sen enempää kuin tuossa aiemmassa tapauksessakaan. Jos joku kiinni saadaan niin Rikoslain 34 luku; 3§ sanoo seuraavaa törkeästä tuhotyöstä: "Rikoksentekijä on tuomittava törkeästä tuhotyöstä vankeuteen vähintään kahdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.".

Kun kyseessä ovat nämä huligaaniosaston anarkistit, niin kymmenen vuotta, kiitos.2 kommenttia:

  1. Jos syylliset saadaan kiinni heille on tarjolla vain ehtoollista ja soo soo, ei noin saa tehdä. Arvelee Huru-ukko

    VastaaPoista
  2. Tervehdys Huru-ukko!

    Näin minäkin arvelen.

    VastaaPoista