Aiheittain

tiistai 4. lokakuuta 2016

Schengenin kirous

Viikonloppuna Tampereen poliisi varoitti ulkomaalaisista taskuvarkaista, jotka kartta kädessä kysyvät ohjeita tai tekevät ruuhkatilanteen, jossa taskut tyhjenevät sekä näistä kultakorujen esittelijöistä. Eilen poliisit sitten ottivat kiinni 13 ulkomaalaista romaania ja löysivät tuhasien eurojen arvosta varastettua tavaraa, joiden joukossa oli jopa lastenvaunuja vaikka joukossa ei ollut yhtään lasta.

Alue oli hyvin roskainen ja minulle vastaavat kuvaukset ovat tulleet tutuiksi Rahmispossun ystävällisesti julkaisemista tapauksista SweaMamman valtakunnassa ja kiitos niistä taustatiedoista, niin olen voinut paikallissanomia lukaista. Sotku ja suuret jätekasat kuuluvat ilmeisesti heidän kansanperinteeseen.

Nyt on Tampereen poliisilla suururakka selvittää tavaroiden alkuperä ja nyt on vasta osa saatu inventoitua. Osa tavaroista liittyy kymmenien tuhansien eurojen omaisuusrikoksiin. Selvittelyn alla ovat myös nuo taskuvarkaudet ja kultakoruvaihdokit.

Usein miten nämä ulkomaalaiset romanit ovat Romanian ja Bulgarian kansalaisia, joika kuuluvat EU:n ja se on painostanut tekemään asialle jotain, mutta mitään ei ole tapahtunut ja kuin muuttolinnut nämä pyrähtävät muualle Eurooppaan pöllimisreissuilleen. Tätä on jatkunut jo vuosia.

Luonnollisesti eräät vetävät herneet taas nenään, sillä kyseessä ovat etniseltä taustaltaan vähemmistöjä, joiden koulutus- ja työskentelymahdollisuudet ovat heikot, perheet suuria, loputon köyhyys, jne., joten heitä tulee ymmärtää, tukea ja auttaa. Heille varmasti Tampereen poliisi on julma hirmuinen ja kiivas kiukkuinen ja täysin ymmärtämätön heidän hätäänsä. Pahoin pelkään, että nämä eivät huomioi romaanien taustaa kierolaisina ja sitähän he harrastavat edelleen.

Olisiko maassamme viimein herätä todellisuuteen? Schengen sopimus mielestäni joutaisi romukoppaan, sillä niin vähän se hyvää on mukanaan tuonut.

3 kommenttia:

 1. Älä nyt Krypta herkee nuivaksi:) Sehän menee kuin siinä laulussas: rikkautta rakkautta pirttiin tuo..
  t. Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Mustalaisilla ja juutalaisilla on tiettyjä yhtäläisyyksiä: molemmat ovat alunperin Euroopan ulkopuolelta saapuneita etnisiä ryhmiä, joita on vuosisatojen ajan vainottu järjestelmällisesti. Syitä vainoon on ollut erilaisia, mutta merkittävän perussyynä näyttäytyy heidän erilaisuutensa kantaväestöön nähden, samalla kun he eivät ole oikein mistään kotoisin itse.

  Juutalaiset kuitenkin yrittivät sitkeästi integroitua eurooppalaisiin yhteiskuntiin huolimatta mm. virkakielloista ja maanomistuskielloista, jotka tuottivat aiheen pilkkaan: "Juutalaisesta ei ole kahteen ammattiin, sotilaaksi ja maanviljelijäksi!" Vähän vaikea ehkä silti luoda sotilasuraa kun on virkakiellossa ja maanviljelykin on haasteellista kun ei saa omistaa maata...

  Mustalaiset puolestaan eivät ole missään yrittäneetkään tosissaan integroitua, päinvastoin ovat kehittäneet kulttuuriinsa rikollisia piirteitä joista ylpeästi pitävät kiinni. Tarvitseeko Balkanin mustalaisia sääliä heidän kieltämättä jossain määrin huonohkosta sosioekonomisesta asemastaan? Eikö heillä ole lainkaan vastuuta omasta elämästään ja hyvinvoinnistaan?

  Ilmeisesti ei.

  VastaaPoista
 3. Tervehdys Huru-ukko ja Qroquius Kad!

  Huru-ukko: En ole nuiva vaan hyvin hapan, eihän verensokerini nouse edes syömisen jälkeen yli paastorajan ylärajan.

  Qroquius Kad: Hyvin todettu kokonaisuus. Ei mielestäni, sillä he ovat tiensä valinneet. Tosin on niitä, jotka heitäkin säälivät.

  VastaaPoista