Aiheittain

lauantai 14. lokakuuta 2017

Taivaanrannan maalarit

Erilaisia medialähteitä lukiessani parin viimepäivän aikana olen tullut huomanneeksi, että kansanedustajamme ovat ryhtyneet taivaanrannan maalareiksi ja näiden ideat menevät jo kovaa ja korkealla terveen järjen yläpuolella. Luonnollisesti, jos joku kehtaa arvostella, niin seurauksena suunnaton mielipaha ja väärin ymmärretty kuplasanoma.

Aloitetaan Pilvi Torstin (SDP) kokemasta järkytyksestä, kun pienelle kummitytölle, Kolumbiasta adoptoitu, selvisi, ettei hänestä voi tulla presidenttiä Suomeen, koska ei ole syntyperäinen suomalainen. Tämän järkyttävän havainnon pohjalta täytyi tehdä lakialoite, että moinen vääryys saadaan poistettua lakikirjasta, sillä sehän edustaa täyttä rasismia ja on vielä vanhanaikainen. Toivon hartaudella, että tällainen pelleily esitys koskaan toteudu.

Seuraavan sitten läiskäisi Anna Kontula (VAS) ilmoille suuren mielipahan aiheuttajan eli se, että EU ja ETA alueilta tulevat ovat etulyöntiasemassa työpaikkojen suhteen, kuin em. alueiden ulkopuolelta tulevat. On se niin värin, kun afrikkalainen monialaosaaja ei voi tulla töihin Suomeen ilman harkintaa. AY-liike ei oikein innostunut riittävästi Annan ideasta ja siitähän piti luonnolisesti vetää säkki kaupalla härkäpapuja nenään ja vertasi AY-liikkeen sanomisia teinikiukutteluksi. Me luonnollisesti tiedämme, että näiden työllistyminen jää muutamaan prosenttin ja monialaosaaja ei todellisuudessa osaa yhtään mitään. Anna ei taida tietää, että koulutuksillani en voi suoraan työllistyä edes EU:n alueella ennen kuin olen opiskellut maan turvallisuussäädökset ammattialalle, sillä ne ovat maakohtaisia.

Näitä riittää kyllä, mutta laitetaan lopuksi tosi uutinen eli Kela hylkää yhä enemmän työkyvyttömyyseläkkeitä ja se ei kyllä hämmästytä, että ne ei itsekään tiedä syytä tähän. Vastaus tähän löytyy vakuutuslääkäreistä, joiden anatomia ja fysiologia on täydellisen harhaoppista. Tämän voi päätellä Kevan ylilääkärin allekijoittamasta lausunnosta, jossa polvien nivelrikko ei ole kantavan nivelen vaiva eikä näin ollen vaikuta työntekijän työkuntoa alentavasti.


2 kommenttia: