Aiheittain

tiistai 11. kesäkuuta 2019

Makroskooppisia havaintoja XII

Nyt on saatu hallitus kasaan ja valitettavasti sisäministerin salkku meni vihreille joka on ollut jo valmiiksi tuuppaamassa lisää elintasopakolaisia maahan vaikka aikaisempien erien kotouttaminen on puolitiessään ja suurin osa heistä työttöminä. Myös rikollisuus tulijoiden parissa on suurta, joten emme kaipaa tulijoita yhtään enempää.

                                                                    °°°
Tulijoista puheen ollen, katselin dokumentin Ghanasta, jossa puretaan käytöstä poistuneita tietokoneita ja niiden kovalevyiltä poimitaan tietoja nettihuijaukseen ja apua saadaan myös papeilta. Afrikkalainen ei arvosta valkoista ja sitä saa huijata miten tahtoo ja valitettavasti sinisilmäisiä uhreja löytyy roppa kaupalla. Kyllä Afrikan pojat osaa kusettaa vakuuttavasti.
https://areena.yle.fi/1-4299250. Kannataa katsoa, sillä ohjelma avarsi kummasti näkökulmia.

                                                                    °°°

  Hallitusjäsenet sitten aloittivat jo riitelynkin ja mistä muusta kuin ympäristöhysterian pohjalta. Vihreät ja vasemmisto ovat sitä mieltä, että metsiä ei hakata vaan Suomeen tulee saada ikihonkia humisemaan hiilinieluihin vedoten. Käsittääkseni kasvava metsä on tehokkaampi nielijä kuin kelometsä. Puunjalostuksen mukanaan tuomat työpaikat tuntuvat olevan paha juttu vai hallituksen ohjelma pohjautuu utopistiselle ajattelulle, että työllisyys kasvaa kohisten. Erikosta on kuitenkin se, että niitä työpaikkoja ei saisi luoda. Näitä tulee vielä lisää kun ympäristö- ja ilmastoministerin salkun saivat vihreät.

                                                                     °°°

Vihreiden Iiris Suomela taas on vetänyt herneitä nenuun, kun eduskunnassa on niin paljon seksismiä ja häntä säestää vasemmiston Li Andersson. Tyttöjä kun ei enää saisi tytöiksi puhutella ja muutenkin arvostellaan ukonäköseikoilla mediaa myöten. Kyllä se on niin kauheaa ja syö tyttöjen itsetuunon ja estää uran kehitysmahdollisuudetkin.

                                                                     °°°

 Hallituksen luottamuksesta äänestetään jo torstaina ja alkaa näyttää, että hallitustaipaleesta tulee raskas.


4 kommenttia:

 1. Ei tainnu koodaribussi kovin pitkää kurssia järjestää tuon dokumentin moniosaajille. Ehkäpä tankkauksen ja pesun ajaksi kouluttajat menivät tervehtimään integroitumishalukkaita, ja kurssi pidettiin sitten lyhyen kaavan mukaan.

  Kulttuuripläjäys lienee alkuperäiskansan tekele alusta loppuun, mutta toki noudatti Ylen tunnettua tasoa.

  VastaaPoista
 2. Tervehdys Veijo Hoikka!

  Itse asiassa dokkarin tekijät ovat belgialaisia.

  VastaaPoista
 3. Sopii hyvin kuvaan, Belgiassahan se EU:n pääkaupunkikin on.
  Dokkarin tekijän, palkitun Ben Asamoahin juuret löytyvät Ghanasta.

  Mutta kyllä meidän kreivi Lindgren sentään oli eri tasoa
  https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/03/13/naisten-huijari-kreivi-ei-ollut-kylasonni-vaan-lipeva-hurmuri

  VastaaPoista
 4. Tervehdys Veijo Hoikka!

  On vai. Itsellä on paha tapa jättää lopputekstit katsomatta, joten tekijä jäi pimentoon. Ja kreivi sentään oli luku sinänsä.

  VastaaPoista