Aiheittain

torstai 27. kesäkuuta 2019

Prideä päin pläsiä

Parhaillaan vietetään Pride viikoa, joka tarkoittaa sitä, että LGBTQ ideologiaa pierotaan päin kaikkien pläsiä urakalla ja sitä virtaan joka tuutissa eli tältä pakkosyötöltä ei voi välttyä kukaan paitsi ne, jotka ovat jo kirkkomaassa.

Luterilainen kirkkokin päätti sitten ryhtyä tukemaan sitä ja Luojan kiitos en ole koskaan edes kuulunut tuohon kuppikuntaan, niin ei ole tarvinnut kuppikuntaa vaihtaa. Päätin tehdä huvikseni Iltalehden testi suvaitsevaisuudestani ja loppupäätelmä oli se, ettei liki kuusikymppinen akka edes tunne vielä itseään ja mahdollisuuksiaan. Minun mielestä kukin saa lakanoiden välissä touhuta ihan kenen kanssa tahtoo, kunhan se tapahtuu molemmin puolisen hyväksynnän nimissä, mutta ei sitä toreilla ja turuilla tarvitse huudella.

Mennään sitten testiin ja tämä on tehty sitten kieli poskella, joten mielensäpahoittajien kommentteja en edes julkaise. Sisältää myös suoria lainauksia erikseen ilmoittamatta ja ne ovat lainausmerkeissä. 1. Kysymys kuuluu, että sanotko itseäsi mielelläsi suvaitsevaiseksi ja miksi? Koska en suvaitse, niin luonnollisesti vastasin, että en ole suvaitsevainen ja tulokseksi tuli: "Jos pitää itseään suvaitsevaisena, työ omassa päässä on kesken. Suvaitsevaisuus on vallankäyttöä, sillä se sisältää ajatuksen, että jokin on parempaa kuin jokin toinen. Se, että heteroseksuaalisuus on yleisempää kuin muunlainen seksuaalinen suuntautuminen, ei tee siitä parempaa. Se, että miehiä ja naisia on enemmän kuin muita sukupuolia, ei tee mies- ja naissukupuolesta parempia sukupuolia. Olemme kaikki samalla viivalla.”
"Asiantuntijana aktivisti, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kattojärjestön ILGA-Euroopan hallituksen jäsen ja yhdenvertaisuuskonsultti Viima Lampinen."

Kysymykseen olisi pitänyt vastata, että en, kannatan yhdenvertaisuutta. Suvaitsevainen tai ei niin pollassasi ja asenteissasi on pahasti jotain vialla ja keskustelu psykiatrin kanssa suotavaa. Paras perustelu LGBTQ ideologiallehan on se, että eläimilläkin esiintyy homoseksuaalisuutta ja osa osaa vaihtaa sukupuoltaan. Jokseensakin sovelias vertaus, kun puhutaan LGBTQ ideologiasta. Suvaitsevaisuuskaan ei ole hyväksi, sillä se on vallankäyttöä, joka sisältää ajatuksen paremmuudesta. Miten suvaitsevaisuus näkyy vallankäyttönä, niin sitä en tiedä ja tuskin on tutkittu muualla kuin Setan toimistolla.

Toinen kysymys sitten kuului: "Homot ja muut sateenkaari-ihmiset ovat ok, mutta voisiko sen hillumisen jo lopettaa. Totta vai tarua?" Luonnollisesti vastasin, että juuri näin, sillä asiat on Suomessa kunnossa. Oikea vastaushan luonnollisesti oli, että ei, koska työ on vielä kesken. Eiköhän tuota aatetta ole jo vuosia hierottu päin nassua urakalla, joten mielestäni työ on tehty ja heterot on saatu tuntemaan syyllisyyttä omasta minäkuvastaan.

Entäpä vastaus: "Elämme jatkuvan heteropriden keskellä. Jos Pride-kulkue ärsyttää, henkilö ei tunnista sitä, kuinka heteronormatiivinen yhteiskunta on ja kuinka vahvasti elää heterokulttuurissa. Silloin ei ole ehkä kokenut, mitä on olla epänormatiivinen tai ei osaa soveltaa omaa kokemustaan." No, nyt sitten puuttuu jo kokemustakin. Jos kuuluu standardiin, niin kokemuksia on liian vähän. Tähän ikään mennessä on kyllä tullut koettua jo kaikki muut paitsi syöpä ja kuolema. Kuoleman jälkeen on hieman vaikea enää mitään soveltaa, mutta olen kyllä kokemuksistani a) selvinnyt ja b) oppinut ja c) saanut monta oivalluksen lamppua. Että kiitos vaan.

Kolmas kysymys kuuluikin: "Tuttava kertoo olevansa aseksuaali. Mitä ajattelet?" Ensin täytyi googlesta katsoa mitä sana tarkoitti ja päädyin valitsemaan vastauksekseni, että eihän sellaisia ole olemassa. Vastaukseni oli luonnollisesti väärä. Oikean olisi ollut, että se on ok.

Ja vastaus tähän oli, että: "Jos itselle uusi tai vieras asia ärsyttää tai sitä ei halua ottaa todesta, yhdenvertaisuuden kanssa on vielä paljon tekemistä. Silloin kannattaisi olla hiljaa omista ennakkoluuloista ja hankkia oikeaa tietoa aiheesta. Säästä silti sateenkaari-ihminen henkilökohtaisilta uteluilta. Hän ei ole automaattisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asiantuntija.". Täytyi oikein katsoa, mitä laki yhdenvertaisuudesta sanoo ja päädyin toteamaan sen utopiaksi. Kaikkien täytyy olla samalla viivalla yhteiskunnassa ja näin ei ole edes heteroiden keskuudessa. Minä en pääse aikuislukioon, koska olen käynyt vain kansa- ja kansalaiskoulun ja ukko ei pääse Tekniseen yliopistoon, kun on vain opistoinsinööri. Vai onko niin, että yhdenvertaisuusvaatimus koskee vain sateenkaari-ihmisiä.

Jaa, minäkö tyydyttäisin uteliaisuuttani sateenkaari-ihmisen henkilökohtaisesta elämästä. Ei voisi vähempää kiinnostaa, mutta taksin penkillä heillä oli kyllä kova tarve avautua ja kertoa kokemuksistaan ja voin vakuuttaa, että vitutti rakskaasti kuunnella heitä ja kun vielä tuntui siltä, että he eivät olleet edes tyytyväisiä elämäänsä. Yksikin oli pyntätty hienoksi tytöksi ja heti autoon noustuaan kysyi, että kait sinä tiedät, että olen poika. No, hän eli unelmaansa ja mikä minä olen siihen puuttumaan.

3 kommenttia:

 1. Aiai Krypta. Astuit miinaan, testisi taltioitui sivustoille, jotka ylpeänä esittävät saaneensa keskusteluun mukaan hieman vielä epävarmana asemoitumisestaan olevan naisen, joka selvästi sai kimmokkeen alkaa pohtia omaa rajoittunutta maailmankuvaansa.

  Minä ihan huvikseni osallistuin toisen aviisin vastaavaan testiin:

  https://pt-media.org/2019/06/26/pt-median-suvaitsevaisuustesti-oletko-suvakki/

  VastaaPoista
 2. Tervehdys Veijo Hoikka!

  Jasså där. Minä kun en ole epävarma mistään, joten luetun ymmärtäminen on jäänyt sivuseikaksi. Minäkin osallistuin ja uuniin meni monikin esitys.

  VastaaPoista
 3. Tere Krypta.
  Tiedätkö mikä laulu vastaa hoppelien maamme-laulua? Sehän on tämä vanha: oli meitä poikia raitilla viis, oli tyttöjä knas mutt ei välitetty niist.
  Huru-ukko

  VastaaPoista