Aiheittain

lauantai 13. heinäkuuta 2019

Kertaluontoistako?

Hiljan luimme uutisista, että Suomi ottaa vastaan kahdeksan elintasosiirtolaista Afrikasta, joka olivat meritaksilla saapuneet laittomasti Italiaan. Tämän piti olla kertaluonteinen, sillä Italia ei päästänyt tulijoita maahansa vaan vaati muiden on kannettava taakkansa tai tulijat pysyvät meritaksissa. No, Suomi päätti sitten ottaa elätettäväksi kahdeksan elintasotulijaa.

Tämä ei jäänytkään kerraksi vaan nyt otetaan Maltalta lisää, tosin vain viisi kappaletta. Tätä pääministeri pitää kädenojennuksena maalle, joka on tulijoiden paineen alla. Koska oli puhuttu kertaluinteisuudesta, niin uusi tulijalasti on isku päin äänestäjien pläsiä eli meille on valehdeltu ja epäilen, että tämä toistuva kertaluontoisuus tulee jatkumaan, kun tiedämme hallituksen värisuoran.

Itse tuo meritaksi toiminta, jota hyväntekeväisyyden nimissä harjoitetaan, on signaali niin tulijoille, kuin sikäläisille kumiveneyrittäjille. Tietäessään, että allensa saa turvallisen ja merikelpoisen aluksen, kiikkerän ja ylilastatun kumijollan sijaan on jo signaali, että tulijat otetaan avosylin vastaan ja varsinkin, kun pelastettavat noudetaan aivan Afrikan rannikolta, joten kumijollassa ei tarvitse kauaa olla.

Afrikan tulijat pitäisi mielestäni käännyttää takaisin, sillä heillä ei ole muuta syytä pyrkiä Eurooppaan kuin taloudelliset syy eli etsitään parempaa elintasoa. Ainoa ongelma on se, että työllistyminen on harvinaista, joten tulijat jäävät valtion ja sitä kautta kansalaisten elätettäväksi. Heitä on myös tämän tästä verrattu suomalaisiin, joka lähtivät Amerikkaan ja Ruotsiin töiden perässä. Tämä on mielestäni virheellinen rinnastus, sillä suomalainen lähti tekemään töitä, toisin kuin nämä Afrikan tulijat. Tästä meillä on jo kokemusta 90-luvulla tulleista somalialaisista, joiden työllisyysaste on todella matala.

Elintasopakolaiset tulisi suoraan palauttaa takaisin ja yrittää kotouttaa nuo entisetkin tulijat ja saada heidät työllistymään, jonka kylläkin epäilen olevan sula mahdottomuus.
Lisäksi tuo meritaksiliikenne tulee pysäyttää tai ainakin toimenkuvaa selkiyttää eli palautus takaisin lähtöpisteeseen.

5 kommenttia:

 1. Hjuu, kertaluontoinenhan se oli autoverokin. Joka täyttää nyt 62 vuotta.

  VastaaPoista
 2. ISIS uhkaa Lontoota massiivisilla terrori-iskuilla.
  Suorittajina: lapset!!!!

  Eli tenavat kotosuomeen, alustavat kurssit varmastikin käyty kalifaatissa ja sittemmin holistileirillä.

  Linkit Londonistanin murteella, mutta kuvat ja videot kertovat (videossa tenava kertoo koulutuksestaan, ollut mm. seurantaoppilaana 6 kertaa pään irrotuksessa):

  https://www.jihadwatch.org/2019/07/islamic-state-warns-of-jihad-massacres-in-london-carried-out-by-children

  https://www.thesun.co.uk/news/9478788/isis-fanatics-warn-londoners-caliphate-cubs/

  VastaaPoista
 3. Tervehdys Yrjöperskeles ja Veijo Hoikka!

  Yrjöperskeles: Näin on ja siksi en usko tämänkään kertaluonteisuuteen.

  Veijo Hoikka: Onhan noita lapsijengejä jo Ruotsissa terrorisoimassa, joten ei tule yllätyksenä muuallakaan ja pian se on todellisuutta myös Suomessa.

  VastaaPoista
 4. Mutta kuka meille on valehdellut mistä? Ei minulle ainakaan maahantunkeutumispolitiikasta:

  toveri Rinne (jota en oikeastaan haluaisi soimata, sillä mieshän on silminnähden jonkinasteinen invalidi sydäninfarktinsa jälkeen) ja soma Li Lystikäs, Tuppu-Tyttö, Marina-Sanna ynnä muut muut toverittaret ilmoittivat jo hyvissä ajoin ennen vaaleja, etteivät Heidän Hallitukseensa persut tule, vaikka saisivat 49 % äänistä!

  Yhtä lailla he tekivät selväksi, mikä olisi heidän maahantunkeutumispolitiikkansa:
  edellisvaalikaudella valtamediassa julkaistiin kolme (3) kertaa numero 100 000 (sata tuhatta) maahantunkeutujaa.
  Toki vain konditionaalissa, mutta kuten on nähty, loppulaskusta voi odottaa paljon suurempaa.

  Kokoomuksen suunnalta alkoi vaalien lähestyessä kuulua Perussuomalaisten kannatuslukujen alati kohotessa epäröiviä lausuntoja, että ehkei persujen kanssa hallitukseen meno olisikaan niin valtaisa katastrofi...?
  En tiedä, mutta se saattoi olla se tekijä, joka maksoi Kakoille hallituspaikan, joka annettiin vaalien suurimmalle häviäjälle Kepulille.

  Kyllä meille mielestäni kerrottiin koko lailla selvästi, mikä on suraavan hallituksen kokoonpano,ja millaista maahantunkeutumispolitiikkaa se harjoittaa.

  Ja myös, miten se aikoo sen kustantaa:
  otetan velkaa ja nostetaan veroja.

  VastaaPoista
 5. Tervehdys Qroquius Kad!

  Ehkä valehtelu oli väärä ilmaisu, kun on kuunnellut tuon viisikon puheita, mutta olisivat voineet olla käyttämättä kertaluontoista sanana, sillä se on valhetta.

  VastaaPoista