Aiheittain

torstai 13. helmikuuta 2020

Lisää lapsipakolaisiako?

Vihreä sisäministeri Maria Ohisalo on ilmoittanut, että Suomi ottaisi lapsipakolaisia, jotka ovat yksin tuleet Kreikkaan. Mediassa kuvissa on kuitenkin esiintynyt taaperoikäisiä, jotka eivät tasan varmasti navigoi mihinkään yksin, saati sitten maksele tonneja salakuljettajille. Täten tulijat ovat mitä ilmeisemmin seitsemäntoista vuotiaiksi tekenytyneitä miehiä, joita maassamme on entuudestaan jo liikaakin.

Epäilen myös, että osa on ns. ankkurilapsia, joiden perheet vaan odottavat hetkeä, kun sijoitusmaa on maahantulopäätöksen tehnyt. Joten sitten on vuorossa perheiden yhdistäminen. Tämä näytelmä on tasan varmasti esitysvuorossa seuraavaksi.

Siinä on sisäministerillä töitä sisäisen turvallisuuden kannalta, sillä kreikkalainen järjestelmä ei ole pystynyt edes varmentamaan kaikkien henkilöllisyyttä ja kun edellisetkin tulijat ovat vielä integroitumattomia suomalaiseen yhteiskuntaa. Pääkaupunkiseudulta kun on kuullut juttuja, että tulijat ovat jo joukkooontuneet ja ryhtyneet tehtailemaan pienempiensä ryöstöjä. Se siitä sisäisestä turvallisuudesta.

Pakolaiset eivät myöskään työllisty, joten he ovat suuri taloudellinen rasite maallemme. Luin jostain, että 25 % toimeentulotuista maksetaan maahan tulijoille pääkaupunkiseudulla. Hallitus ei myöskään ole pystynyt ynnämään, kuinka paljon rahaa on pakolaispolitiikkaan palanut. Itse epäilen, että luku on suuri, kun otetaan mukaan kaikki oheistoiminta. Tämä on pois suomalaisilta ja kaatuu veronmaksajien piikkiin taas kerran. Miten nyt tulevien nuorukaisten elämä maassamme rahoitetaan. Vaihtoehtona taitaa olla verojen korotukset ja yhä lisääntyvä velanotto.

Myöskään määristä ei ole ollut mitään puhetta. Ainoa on Maria-tyttösen toteamus, ettei inhimillistä hätää mitata nollissa. Tuleeko kymmeniä, satoja vai tuhansia? Se jää nähtäväksi ja varmasti "lapsukaisia" leireiltä löytyy runsain mitoin, joten epäilen, että tulijoita on tuhansittain.

Hallituskin on riitainen siitä, onko iltakoulussa käsitelty asiaa vai ei. Keskusta on sitä mieltä, ettei asiasta ole ollut puhetta ja vihreät kertovat tuoneensa iltakoulussa mielipiteensä hyvin selväksi. Koituuko tämä "pakolaisaalto" hallituksen kohtaloksi. Tätä epäilen vahvasti, sillä tuo huulipunahallituksen tytöt ovat hitsautuneet kyllin hyvin riviinsä.

4 kommenttia:

 1. Tuskin Ohisalo on kiinnostunut tulijoiden taustoista, varsinkaan, jos (ja kun) joukossa on rikollisia. Tarvittava lisärahoitus on jo suunniteltu tapahtuvaksi autoilua ja asumista lisäverottamalla ilmastonmuutoksen nimissä plus tietysti velkaantumalla.

  Maahanmuuton kustannusten ynnääminen on paitsi kielletty, myös maailmahistorian vaikeimmaksi tehtäväksi julistettu. Tunteilla päätöksiä tekevä hallitus ei aseta tulijamäärille ja kustannuksille mitään ylärajaa. Jälkien siivoaminen jääköön valtion omistamien alamaisorjien tehtäväksi.

  Kaikki on vain loputonta valehtelua ja pimittämistä. Erityisesti, kun sisäministeriöön (=kaikkiin asioihin sekaantumisministeriö) saatiin Kirsi Pimiä. Toivottavasti tästä seuraa edes keskustapuolueen perusteellinen romahdus. Saisivat niittää, mitä ovat raukkamaisesti kylvämässä.

  VastaaPoista
 2. Maanpetoksellisen stalinistihuora ohisalon on aika erota.Eroaa itse välittömästi tai erotetaan kohta kansalaisten toimesta.Asein.

  VastaaPoista
 3. "Sisäministeri Ohisalo toisi perheettömiä lapsia Kreikan leireiltä: Yli 90 prosenttia heistä on 14–17-vuotiaita, yleisin lähtömaa Afganistan". HS 13.2.2020 https://preview.tinyurl.com/yx2g2ks9

  Kommentti. Kyse lienee ilmoitetuista ikävuosista. Todellisuudessa voivat olla vanhempia. Ehkä lapsista yli puolet on täysi-ikäisiä.

  TV1 näytti iltapäivällä 13.2.2020 noin klo 15 Ohisalon haastattelun. Puhuttiin vastuusta ja taakanjaosta. On harhaanjohtavaa puhua vastuusta. Afganistanin asukkaat ovat vastuussa maansa oloista. Asia ei kuulu Suomelle eikä kaikille suomalaisille.

  Yksi näkökulma puuttui haastattelusta täysin. Toimittaja ei kysynyt, voisiko Ohisalo itse järjestää rahankeräyksen ja organisoida pelastettaviensa sijoituksen loppuiäkseen vaikkapa Turkkiin johonkin lomakeskukseen täyshoitoon.

  Onhan Ohisalolla jo valmis organisaatio, joka voisi hoitaa asian. Tarkoitan Vihreää Liittoa. Sillä lienee muutama satatuhatta kannattajaa, jotka kukin voisivat helposti lahjoittaa 100 euroa kuussa. Siitä kertyisi kymmeniä miljoonia kuukausittain.

  Suomessa useimmille ei näytä tulevan mieleen, että auttamiseen ei tarvita valtiota. Ei tarvitse pakko-ottaa muilta ihmisiltä rahaa verotuksen kautta. Sitä voi ihan itsekin organisoida keräyksiä.

  On helppoa esittää hyväntekijää muiden rahoilla.

  Acc358

  VastaaPoista
 4. Tervehdys MikkoK, Anonyymia ja Acc358!

  MikkoK: Juu, taustoja ei tarkasteta edes Suomen rajoilla, olen myös sitä mieltä, että kustannuksista on kielletty puhumasta. Pimiän nimittäminen oli viimeinen vikatikki.

  Anonyymi: Jos nyt ei sittenkään lähdettäisi noin radikaaleihin toimenpiteisiin. Ekä kansalaisaloite hallituksen kaatamiseksi saisi tarpeeksi ääniä.

  Acc358: Katselin A-studiosta Ohisalon haastattelun ja vastuuta ja taakanjakoa tarjoili sielläkin. Kyllä jokainen maa on vastuussa itsestään. Rahoitusmalli olisi kannatettava, mutta kuinka moni vihreä on töissä?

  VastaaPoista