Aiheittain

perjantai 28. helmikuuta 2020

Rajat aukenee

Turkki on nyt ilmoittanut, että se aukaisee rajansa Eurooppaan, sillä sitä ei ilmeisemmin haluta pitää riesanaan yli kolmea miljoonaa Syyrian pakolaista ja EU ei enään ole halukas voitelemaan sulttaanivaltiota.

Näillä näkymin tulossa on pahempi invaasio kuin 2015, jolloin maahamme saapui runsaasti pakolaisia ja erityisesti Ruotsista, joka järjesti ilmaiskuljetuksia halukkaille ja heitähän sitten riitti. Nyt lehtitietojen mukaan sadat ihmiset on jo lähteneet kohti Turkin vastaista rajaa ja kun tieto avoimesta rajasta tulle julki, niin tunkua riittää.

Edellisen invaasion porukkaa ei ole saatu integroitua, kun uusi allto on edessä. Luvassa on myös arabialainen satutinti koetuista kauhuista. Tarinoita, joiden todenperäisyydestä ole varmuutta. Epäilen, että suurin osa tulijoista haikailee vain parempien lihapatojen ääreen.

Kukaan ei ole puhunut edellisen invaasion kuluista mitään. Hallitus on ollut hiljaa koko aiheesta. Vain muutamat taloustieteilijä blogistit ovat antaneet suuntaa antavia lukuja. Paljonko rasitteita tulee lisää, jos samanlainen hyökyaalto tulee jälleen maamme rajoille. Nyt tulijoita saattaa olla monin kertaisesti enemmän.

Epäilen myös, että huulipunahallitus haalii myös lisää Kreikan leireiltä tulijoita, joten epäilen vahvasti, etti tulijamäärä rajoitus tuohon reiluun sataan viiteenkymmeneen. Kreikka on toistuvasti lähettänyt pyyntöjä EU:n alueelle taakkansa keventämiseksi. Kreikkalaisilla leireillä ei kaikki ole Syyrian pakolaisia vaan tulijoita on rauhallisista Afrikan valtioista ja Pakistanista. Elatusautomaatin piiriin tulijoita on runsain mitoin Kreikan leireillä.

Kreikan leirit on yli buukattuja jatkuvan virran vuoksi. Leirit ovat levottomia paikkoja, joissa eri ryhmien välillä on kiistoja joka lähtöön. Ruotsissa tämä on jo hyvin nähtävillä eli eri etniset ryhmät ovat toistensa kimpussa ja pommit pakkuvat ja luodit viuhuvat sekä autokokkojen määrä suuri. Ainoa, mistä etnot on samaa mieltä, on se, että ruotsalaiset on alinta pohjasakkaa ja niitä kohtaan saa tehdä mitä haluaa ja nythän siellä on etnojengit ryhtyneet ryöstämään tavis-Börjejä.

Miten sisäministeri Ohisalo aikoo vastata kansallisesta turvallisuudesta jatkossa. Tulijat ovat syyllistyneet raiskauksiin ja tappoihin. Tuskin uudet tulijat ole sen rauhantahtoisempia ja voin myös arvata, että tulijoista suurin osa on jälleen miehiä. Poliisin resurssit ovat pienet ja valvonta heikkoa eikä perusmuotoisiin rikoksiin, kuten varkauksiin pystytä enää puuttumaan. Ohisalo ei ole sanallakaan maininnut turvallisuudesta maassa ja kuinka paljon tulijat lisäävät turvattomuutta. Lisäksi on vaarana tulijoiden gettoutuminen, joka näkyy hyvin jo pääkaupunkiseudulla. Siellä on alueita, joissa Suomen kieltä ei kuule.

2 kommenttia:

 1. Synkeä, kylmä on talviyö, hyisenä henkii Itä.
  Siell' ovat orjuus ja pakkotyö; tähdet katsovat sitä.
  Raja railona aukeaa. Edessä Aasia, Itä.
  Takana Länttä ja Eurooppaa; varjelen, vartija, sitä.

  Näillä Unno Kailaan sanoilla Kreikka vaikuttaisi menevän ainakin toistaiseksi, mutta kuinka kauan?

  Entä miten hyvä sisäisen turvallisuuden ministerittäremmem Hilpeä Huti-Maisa aikoo vastata näihin haasteisiin?
  No, avaamalla rajat apposen auki, ottamalla kaikki tulijat vastaan avosylin ja antamalla heille kaiken mitä he vaativat ja käskevät sekä lopuksi komentamalla suomalaiset pitämään turpansa kiinni!

  Ja jos turvat eivät pysy kiinni, voidaan tehdä lisää tällaista:

  http://tuonenjoutsen.blogspot.com/2020/02/oulun-raiskauskriisi-avoin-kirje-oulun.html

  Näin sitä suomalaisten turvallisuutta parannettiin, lällälläää! Joten lärvät tukkoon nyt, kun kerran saitte!! Lälllällllälllääää!!!

  VastaaPoista
 2. Tervehdys Qroquius Kad!

  Hyvin osuva runon pätkä. Luulen, että tulijoita on pian jonoksi asti ja rajat täysin auki taas nuorukaisten tuloon. Toi oli hyvä kirjoitus.

  VastaaPoista