Aiheittain

lauantai 29. helmikuuta 2020

Vihapuhesivusto

Nyt mediakohun piiriin on päätynyt myös vasemmistoliitto, kun sen toiminnanjohtaja Misha Dellingerin viestit tulivat julkisuuteen. Tiliä ei kuitenkaan ole ko. henkilö kuin perustanut (median ilmoitus) ja sinne on saanut kirjoittaa vapaasti, mitä mieleen juolahtaa. Tosin itselle tuli mieleen al-Taeen kirjoittelut, jotka väitettiin toisten kirjoittamiksi.

Sivustolla on saanut vapaasti tapattaa kaikki ilmanmuutoksesta erimieltä olevat. Vasemmistoliitto on yhtynyt vihreisiin ja ilmastonmuutoshysterilla yritettän torpata suomalainen teollisuus, yritykset ja kehärinkula kolmosen ulkopuolella asujat. Itse olen eri mieltä ilmaston muutoksesta, sillä leutoja talvia on ollut ennekin, kuten kuumia kesiä. Mummoni kertoi, että kolmekymmen vuoden alussa oli niin pitkä kuiva jakso, että heinät ja viljat korjattiin samoilla poudilla. Täten kuulun siis tapettaviin.

Toiseksi pääsi tappolistalle fasistit ja viesteissä sanottiin suoraan, että perussuomalaiset ovat fasisteja. Nimettiinpä oikein henkilöitäkin. Koska edustan kuun pimeämpää puolta, niin on henkeni taas löysällä. Itse kuitenkin olen maltillinen kansallissosialisti, joka tahtoo maallemme kaikkea hyvää ja hyvinvointivaltion kestävyyttä, työllisyyden takaamista ja tasa-arvoa kaikilla tasoilla. Tämä ei kuitenkaan tule toteutumaan huulipunahallituksen toimesta, sillä etniset ovat arvokkaamia kuin suomalainen.

Tästä syystä on aloitettu viharikostutkinta, sillä suomalainen hetro ei voi sanoa, mitä sylki suuhun tuo. Toisin on fanittamani Husu Hussein laita, joka voi sanoa mitä tahansa. Viimeksi hän oli sitä mieltä, että suomalaiset naivat serkkujaan siihen tahtiin, että maa on jo sisäsiittoinen. Tosin tilastolliset tosiasiat kertovat tilanteen olevan toisin päin. Mutta etnon sanomiset ovat mannaa vihervasemmistolle.

Tuli tälle kuulle ylimääräinen kirjoituspäivä, sillä veto on jotenkin pois ja aikaiseksi kaikessa saa niin vähän. Hyvää ylimääräistä päivää lukijoille.

3 kommenttia:

 1. valtamedian kuviin oli taas haalittu lapsia ja naisia, tässä todellisuus 29.2.2020 aamulta Kreikan ja Turkin rajalla. Näkyykö lapsia?

  2015 päätyi kai vahingossa kuva siltä mukajoelta, jonne laittomat siirtolaiset muka hukkuivat, vaihtoehtomediaan. Joen eli pikkupuron syvyys n. 20-30 cm ja kuva valtamedioiden toimittajista noin 30 hlöä, puron toisella puolella kuvaamassa, kun joku huutaa apua ja yrittää nousta ylös mukahukkumasta. Seuraavassa kuvassa saa pyyhkeen ja nauru on kova. Harmittelen, etten ottanut kuvakaappausta. Voisi löytyä netin arkistoista tämäkin valhe.

  Aivan sama kuin se punapaitainen pikkulapsi, jonka oma isä hukutti ja josta tehtiin valtamedian maskotti. Aseteltiin eri paikkaan veden rajaan. Oksettavaa.

  Toisessa videossa ihmetellään persian kieltä, kun syyrialaisiksi väitetään näitäkin laittomia siirtolaisia.

  Mutta olen oppinut follow the money, niin tiedät kuka rahoittaa ja kuka hyötyy. Nuo laittomat siirtolaiset on tarkoituksella haalittu suurvaltapolitiikan välineiksi. Osa seikkailijoita ilmaisen rahan perässä, osa sotarikollisia, osa muita rikollisia ja todellisia hädässä olevat voidaan laskea promilleissa.

  Jakakaa tätä:
  https://petterssonsblogg.se/2020/03/01/har-kommer-islamisternas-arme

  https://petterssonsblogg.se/2020/03/01/har-kommer-islamisternas-arme

  VastaaPoista
 2. Onhan tuo valitettavan tuttu ilmiö itsekullekin, että jaksamista on joinakin jaksoina vähemmän kuin parempina. Sen täytyy johtua Maan painovoimasta:
  vaikka fyysikot väittävät sen olevan vakio, kyllä sen tuntee aivan selvästi aika ajoin lisääntyvän.

  Mitä tulee ilmastonlämpenemisestä kohkaamiseen ja vouhottamiseen, ei kyseessä ole mitenkään uusi ilmiö:

  https://edberry.com/blog/climate/climate-physics/the-changing-arctic-monthly-weather-review-1922/

  Samat hysterisoitumisen aiheet näyttävät pyörivän tiettyä sykliä. Ilmastonlämpeneminen on tullut taas omalle vuorolleen.
  Ero noihin sadan vuoden takaisiin aikoihin on se, ettei tuohon aikaan tuomiopäivän lähestymisestä vouhkaavia hysteerikkoja kuunneltu eikä varsinkaan noteerattu poliittisessa eliitissä.

  Toisin on nyt: se kouho ja vouhka aines on päästetty poliittiseen eliittiin. Saa nähdä kuinka kauan se saa siellä hillua ennen sivuuttamistaan ja kuinka paljon tuhoa se ehtii saada aikaan.

  Tappouhkauksia lateleville kaljapulloharteisille risupartapoitsuille voisi alkaa vastata jokaisen öyhkäyksen jälkeen:
  tule yrittämään.

  Ehkä he oivaltaisivat jotain. En ole silti toiveikas sen suhteen.

  VastaaPoista
 3. Tervehdys Anonyyni ja Qroquius Kad!

  Anonyymi: Kyllä kuvissa esitellään lapsia, mutta pääsääntöisesti tulijat on miehiä. Yhdessäkin uutiskuvassa oli seitsemän miestä ja kaksi naista eikä yhtään lasta.

  Qroquius Kad: Eipä tuohon ole juuri lisättävää.

  VastaaPoista