Aiheittain

keskiviikko 4. maaliskuuta 2020

Oulun tiputanssi

Olen tässä muutaman päivän pyöritellyt päässäni "Turvallinen Oulu" tehtyä tiktok videota, joka muistuttaa lähinnä tiputanssia ja siinä opetetaan kielitaidottomille sanomaan ei sanaa ja kehoitetaan viestimään no-no-alueesta. Video lähinnä herätti myötähäpeää. Luulin jo viherpunatittaraisten tehneen pohjanoteerauksen, mutta tuntuvat aina vaan pistävän paremmaksi.

Lisäksi samaan aihepiiriin on ympätty taideprojeksi, jossa paperimassasta tehdään vittuja ja mulkkuja, jotka koristellaan glitterillä. Tämä siksi, että sukupuolisuus normalisoituisi eikä siitä puhuttaisi tabuna. Tässä täytyy taustalla olla joku femakko, sillä muutoin ei tuollaisia vitun virkkauskursseja järjestettäisi.

Videosta tuli sitten mediahitti, kun yhdysvaltalainen Hollywood-veteraani James Woods pisti twitter tilillään videon oikeisiin mittasuhteisiin. Ja nyt luonnollisesti videon tekijät ovat saaneet henkisen pipin, kun heidän arvokasta työtä pilkataan. Ovat jopa väläyttäneet onko tekijöiden kunniaa loukattu ja se pitäisi tutkia. Mielestäni tekijöiden ja taustatiimin päät pitäisi tutkia.

Oulun raskausrinki on käräjäoikeustuomionsa saanut, mutta valituskierros on meneillään. Itse uskon, että Oulun tapaukset ovat kuitenkin vain jäävuoren huippu. Ulkomaalaiset syyllistyvä yhä useammin seksuaalirikoksiin ja tämä on todettu jo tilastonikkarienkin taholta. Oulu silti jatkaa näiden aikuisten miesten leikittelyä päiväkodeisssa ja kouluissa ja antaa siten suostumuksen seksuaalirikoksiin.

Netin välityksellä tulee yhteydenottoja paljon ja nuori on helposti houkutuksen uhri, sillä kehitys on kesken. Kroppa voi olla jo aikuisen, mutta pääkoppa seilaa vielä lapsuuden puolella. Houkuttimena myös käytetään alkoholia, tupakkaa jopa huumeita. Jäkimmäisessä ulkomaalaiset ovat siinäkin kunnostautuneet hyvin ja jos oikein muistan, niin juuri Oulussa oli suuri huumekeskus etnisessä kaupassa.

Joka tapauksessa Oulun porukka on mokannut ja pahasti. Ilmaiseksi noitakaan hankkeita ei ole tehty, mutta arvelut käytetystä rahasummasta jäävät vain tekijöiden tietoon. Valtiokin avusti Oulua raiskausten tultua julki, mutta varsinaiseen turvallisuuteen ei panostettu. Tehtiin siis hupaisa tiputanssi no-no-alueesta, joista tulijat viis veisaavat ja jatkavat entiseen malliin. Ja lisää on tulossa, mikäli huulipunahallitus saa päättää.

2 kommenttia:

  1. Milloin muuten viimeksi käytettiin keppostelu-termiä kuvaamaan maahantunkeutujien väkivaltaisia tekoja?
    Ketkä tai mitkä tahot tietävät maahanmuuttaneiden raiskausten määrän ja törkeystason? Niinpä.

    VastaaPoista
  2. Tervehdys Veijo Hoikka!

    Eipä siitä kauaa ole, kun keppostelua käytettiin valtamediassa. Tietoa on, mutta halu puhua aiheesta on toinen juttu ja sitä ei mielellään julki tuoda.

    VastaaPoista