Aiheittain

torstai 10. syyskuuta 2020

Morian palo

Kreikan Lesboksen saarella oleva Morian ylikansoitettu leiri poltettiin. Syttäjinä Kreikan viran omaiset kertoivat olevan koronakaranteeniin määrätyt. Eräiden tietojen mukaan myös Allahu Akbaria huudeltiin. Leiristä tuhoutui noin 4000 "pakolaisen" majoituspaikat ja osa huoltorakennuksista. Sitten vielä yrittivät estää palo- ja pelastuslaitoksen perille pääsyn.

Nyt sitten Saksa on antanut julkilausuman, että pakolaista on tehtävä taakan jako. Kun nyt ovat kattoa vailla. Itävalta sen sijaan antoi vastalauseen, jonka mukaan he eivät ota yhtään vastaan. Saksa sen sijaan ottaa ja ongelmissa kärvistelevä Norjakin on lupautunut ottamaan viisikymmentä "pakolaista".

Vaikka Morian 12 000 saadaankin siirrettyä jonnekin, niin leiri täytyy meritaksien toiminnan vuoksi nopeasti ylikansoitetuksi leiriksi. Nyt on myös Rasmus sivuto syyttänyt tulipaloista natseja. Kyllä ne siitä huolimatta olivat leiriläisiä, jotka ovat turhautuneet koronaeristykseen. Nyt kun ei voida halailla ja pussailla ystäviä.

Toivottavasti tämä ei tule yleistymään, Saksan avuliaisuuden vuoksi. Saksa on jo itse ongelmissa näiden "pakolaisten" kanssa ja se haluaa yhä lisää. Ainakin Merkelin puolesta sopii tulla. Ongelmia ei Saksan johto halua nähdä ja valitettavasti samlla tiellä ollaan Suomessa, kun meillä on tuo intersektionaalinen feminismi käynnissä ja "pakolaisten" uhriarvo on suuri.

Toivottavasti Suomi ei ota yhtään "pakolaista" tuolta leirilta, mutta se lienee turha toive. Ainakin Lesboksen saaren poliisit ovat ryhtyneet toimiin ryöstelyn ehkäisemiksi Voin kuitenkin olla varma, että huulipunahallituksemme rientää hätiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti