Aiheittain

sunnuntai 16. heinäkuuta 2023

Pahat pojat

Nyt on oppositiopuolueet kärmeissään, kun puhemis Jussi Halla-aho ei suostunut eduskunnan kesätauon katkaisemiseen. Mielestäni Jussin perustelut olivat päteviä, sillä hän sanoi, että ensin huudeltiin mediassa eikä tehty virallista pyyntöä ja ettei pyyntö tullut eduskunnan enemmistöltä. SDP:n Antti Lindman piti päätöstä arvottomana ajanpeluuna ja saman puolueen Krista Kiuru piti sitä puoluepoliittisena pelinä, joka on epädemokraattista. Myös pääministeri Petteri Orpo on saanut lokaa niskaansa. Hän ei pitänyt tauon keskeyttämistä tarpeellisena ja ilmoitti, että syksyllä palataan asiaan. Hän ei kuulemma ota vakavasti vahvaa kriisiä, suomikuvan muuttumista, rasismin torjuntaa jne.

Nyt on taas kyse Riikka Purran kirjoituksista, joita hän on tehnyt ennen eduskuntaan menoaan. Nyt oppositio on sitä mieltä, ettei Riikan anteiksipyynnöt olleet vakavasti otettavia, koska ei sanoutunut irti kirjoituksistaan mustista säkeistä. Todellisuudessa tuo on hyvä nimitys. Kuinka moni niistä kulkee säkissä vapaaehtoisesti. Sellainen vaatetus ei ole edistämässä naisten tasa-arvoa. Pienet tytötkin pakotetaan pukeutumaan huiviin.

Suomessa ei vieläkään ole saatu aikaiseksi lakia, joka kriminalisoi tyttöjen silpomisen ja vuosittain lähetettään lapsia maihin, joista on paettu sotaa, vainao ja kidutusta, silvottaviksi sukuelimiltään. Tästä on tehty jopa kansalaisaloite, mutta se kaatui edellisen hallituksen aikana. Tähän ei media ole mitään huomiota kiinnittänyt, mutta vanhojen kirjoitusten kaiveluun perussuomalaisita, sillä on kyllä aikaa. Eikä Paavo Arhinmäen grafiittisotkuunkaan puututtu siinä mittakaavassa kuin se olisi ansainnut.

RKP on pitänyt krrisikokouksen ja epäilee Riikan anteiksipyyntöä. On mediassa jopa väläytetty, ettei RKP tukisi luottamusäänestyksessä Riikkaa. Miten 4 % äänillä on saatu näin vahva asema hallituksessa. Anna-Maja Heriksson pitää Riikan anteiksipyyntöä epäilyttävänä ja hän uskoo, ettei Riikka ole täysin irtisanoutunut rasismista. Andreas Adelcreutz on vielä jyrkempi sanoissaan. Hän jopa väläytti, Venäjän tapaan, punaisesta linjasta, jota ei sovi ylittää. 

Pahat pojat on nyt hyväksyneet rasismin, rikkoneet demokratian, pelaavat aikaa, jne. Oppositio ilmeisesti haluaa kaataa RKP:n tuella hallituksen ja samalla he syyllistyvät, kaiuan kirkumaansa maalitukseen perussuomalaisten osalta.

3 kommenttia:

 1. Oppositio, siis vähemmistö, vaati ed.kunnan koollekutsumista kesken kesätaukoa. Nyt sen hylkääminen on muka kaikinpuolin ties mitä. Eivät siis kannata demokratiaa.

  VastaaPoista
 2. Eduskunnan koollekutsua vähemmistön vaatimuksesta ei tule. Suuttuivat, eivät ymmärrä demokratiaa.

  VastaaPoista
 3. Muslimit pakottavat naisensa ja tyttönsä kulkemaan helteellä mustissa säkeissä.
  Nämä mustat säkeet ovat Saatanallisia Säkeitä!

  VastaaPoista