Aiheittain

maanantai 24. heinäkuuta 2023

Nyt uhriutuu media

Viime päivinä on media saanut kriitiikkiä niskaansa. Sellaisen ajojahdin se on järjestänyt perussuomalaisia ja heidän äänestäjiään kohtaan. Media myös on antanut "asiantuntijoille" äänen, jotka median yhtäläisyyden mukaan ovat jatkaneet ajojahtia. Mielestäni tämä oli "asiantuntijan" huippulausunto, jonka hän sanoi Riikka Purran matonpesukuvasta, että "Kuin harjattaisiin mäntysuovalla vastustajia.". Riikka ei siis osaa mitään tehdä oikein.

Nyt media on uhriutunut kritiikistä. Sitä verrataan kidutukseen (yle) ja heihin ei enää luoteta, jos poliitikot kertovat luottamuspulasta (iltalehti). He ovat itse aiheuttaneet luottamuspulan. Nytkin olisi asiaa valtion velan hoitamisesta, mutta esille on päässyt viherpunavasemmiston mielenosoitukset, joissa on median mukaan ollut tolkuttomasti väkeä ja permanetulla tukalla ja valtavalla nenärenkalla hosuva tyyppi, joka on pistänyt alkuun adressin, jolla halutaan Riikasta eroon. Media kertoo, että se on saanut yli satatuhatta allekirjoitusta. Kyseinen allekirjoitus ei vaadi vahvaa tunnistusta eli yksi henkilö voi allekirjoittaa monta kertaa. Huhun mukaan allekirjoittaneissa oli mm. Adolf Hitler.

Toimittajat ovat olleet vahvasti punavihervasemmistoon kallellaan jo pitkän aikaa. Maahanmuuttajien rikoksista ei kerrota totuutta vaan se kaunistellaan mm. helsinkiläiseksi mieheksi. Suomalaisten rikoksista kerrotaan kyllä tarkkaan. Valtamedioiden kommenttiketjut on suljettu kritisoijilta. Teksti poistetaan alta aikayksikön, jos siinä tarjoillaan faktoja tai linkkejä faktoihin tai kritisoidaan artikkelia, sen tekijää tai "asiantuntijaa". Media kertoo nyt sitten, ettei kansa luota uutisiin ja "asiantuntijoihin". Nyt olisi median aika katsoa peiliin.

Toimittajat ovat myös pahoittaneet mielensä, uhriutuneet ja kertoneet maalituksesta, jos jotain toimittajaa on nimellä kritisoitu. Onpä toimittajat saaneet syytteitä läpi moisestä rääkkäyksestä. Riikkaa saa kyllä lyödä kuin vierasta sikaa. Sanna Mariinia hehkutetiin, kuinka hän sai koronan haltuun. Itse asiassa, joka iltaiset tiedotustilaisuudet pelotteli osan kansasta puoli kuoliaaksi. Sanna vei meidät Natoon. Ei todellakaan vienyt. Hän sanoi noin kuukauttan ennen, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan, ettei hänen vahtivuorollaan siihen liitytä. Presidentti sitten heiväsi tytöt pois ja teki puolustusvoimien kanssa päätöksen liittymisestä. Sannan toilailut pistettiin nuoren naisen piikkiin ja Sanna oli liki neljäkymppinen. Riikka oli kolmekymppinen kirjoittaessan tekstit Sciptan vieraskirjaan ja ne on vielä median toimesta irroitettu asiayhteydestä.

Mediassa ei saa mitään kommentoida tai kritisoida islamia. Imaamit ovat TV:ssä sanoneet suoraan, että homot pitäisi tapaa ja siihen ei ole mitenkään puututtu. Jossain sivulauseessa on poliisia haastateltaessa saatettu mainita, että suurin osa katujengeistä on maahanmuuttajataustaisia. Riikan puheet mustista säkeistä järkyttivät toimittajia, sillä he ovat islamin puolella ja pitävät sitä rauhaa rakastavan uskontona. Itse en pidä kohtaamista täysin pukeutuneen muslimin kanssa turvallisena. En tiedä onko kaavun alla mies vai nainen, rauhaa rakastava vai hampaisiin asti aseisetettu. Poliisikin sai nuhteita kun vaati "säkkiä" naaman osalta riisumaan tunnistuksen vuoksi. Rasistihan poliisi oli.

Mediassa usein toistuvat äärioikeistolaisuus, rasismi ja fasismi. Nämä liitetään automaattisesti jokaisen toimittajan toimesta perussuomalaisiin. Tietävätköhän he edes, mitä ne tarkoittavat. Toimittajat vetoavat usein, maahanmuutosta puhuttaessa, kansainvälisiin sopimuksiin. Ne ovat jo vanhoja. Muistaakseni Geneven sopimus on vuodelta 1956 ja Afrikan ja Vähä-Aasian maiden väki vähäisempää ja paljon. Nyt niitä on kymmeniä tai satoja miljooneja ja kehitystä ei ole tapahtunut yhtään vaikka kehitysapua niihin on lapattu vuosikymmeniä. Nytkin yhden Afrikan maan opiskelijoita on Suomessa opiskelemassa sairaanhoitajiksi, mutta lähtömaan maakunta ei ole saanut kurssin rahoitusta oppilaitoksille, on tainnut korruptio vetää rahat välistä ja ovat myös valehdelleet koulutuksen kestosta ja hinnasta.

Väentön räjähdyksestä viime vuosikymmenten aikana ei puhuta mitään. Sen sijaan ilmaston muutoksesta puhutaan ja paljon. Sekä siitä, että se aiheuttaa pakolaisuutta. Eräs musliminainen kertoi, että irakilaisten kohdalla kyse on turvapaikanhakusurffauksesta eli mistä saa paremman toimeentulon. Suomen sosiaaliturva on maahantulijoille avokätinen (ei koske Ukrainan pakolaisia). Tämän kaiken hinnasta media ei puhu mitään. Ilmaston muutoksesta photosopattiin kuva jääkarhusta yksinäisellä jäälautalla ja mediassa on rummutettu sairaan ruotsalaistytön hiilidioksiidin haistamiskyvystä ja tehty siitä jonkin näköinen jumalatar.

Punavihervasemmiston edesottamuksista ei sitten kirjoiteta mitään. Li Anderssonilla oli Antifan tarra läppärissään, joka on lähes rikollinen liittokunta. Kommumismia kyseinen puoluekunta kannattaa avoimesti. Poliisia on syytetty liiallisesta voimankäytöstä Elokapinaa kohtaan, joka mielestäni rikkoo yhteiskuntarauhaa. SDP:n edustjan kuvat natsitervehdyksestä ja aseista pistettiin nuoruuden typeryyden piikkiin. Pekka Haaviston natsisympatiat pistettiin haastateltavan piikkiin.

Kuka omilla aivoillaan ajatteleva enää uskoo mediaan? Se on sössinyt tehtävänsä neljäntenä valtiomahtina todella tehokkaasti.

4 kommenttia:

 1. Tottahan tämä on. Liian useat toimittajat ovat ryhtyneet muokkaamaan juttujaan oman poliittisen asenteensa mukaisiksi.

  VastaaPoista
 2. Eihän valtamedia tietenkään voi nähdä mitään vikaa omassa toiminnassaan:
  sehän pitää itseään Absoluuttisen Oikeuden ja Totuuden julistajana, ja kun faktat ovat sen julistuksen vastaisia, ne vain heitetään romukoppaan ja jatketaan julistusta entistä kovemmin.

  VastaaPoista
 3. Vittuuntunut NettoVeronmaksaja26. heinäkuuta 2023 klo 18.06

  "...mediassa on rummutettu sairaan ruotsalaistytön hiilidioksiidin haistamiskyvystä ja tehty siitä jonkin näköinen jumalatar."

  Muistelen, että Pyhä-Greta kertoi näkevänsä ilmassa olevan hiilidioksiidin.
  Haistamiskykystä en ole aiemmin kuullut.

  Ehkä hän haistoi sitä ihtiään? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienelle Gretalle oli annettu lappu, jossa luki että hän näkee hiilidioksidin.
   Isi, äippyli ja muut hyväksikäyttäjänarsistit nauroivat taustalla katketakseen, että tällainenkin menee läpi!

   Ketään ei kiinnostanut paskan vertaa, että se kaikki meni sen lapun lukeneen moniongelmaisen ja vammaisen lapsen piikkiin eikä lapun kirjoittajien.

   Poista