Aiheittain

keskiviikko 12. heinäkuuta 2023

Menneisyyden synnit

Tikulla silmään, sitä joka vanhoja muistelee, sanoo suomalainen sananlasku. Nyt vihervasemmisto ja media on lähtenyt kaivelemaan vanhoja kuvia ja kirjoituksia. Usein lauseet on irroitettu kontekstistä ja takerruttu yhteen sanaan tai lauseeseen. Rasisti- ja natsikortit viuhuvat ilmassa kuin aussien bumerangit. Nyt kaivelun kohteet ovat jo viidentoista vuoden takaa ja nimimerkin suojissa kirjoitettu.

Kaivelun kohteena on perussuomalaiset, joita media vihaa yli kaiken. Blogistit ovat tutkineet esimerkiksi ylen tarjontaa, jossa eniten vaalien alla sai lähetysaikaa vihervasemmisto ja vähiten perussuomalaiset. Vihervasemmistopuolueet taas nauttivat tilanteesta, sillä heille väärinkirjoittajat ovat vihattava kohde, koska se on ideologiaa vastaan ja tuo ideologia on jo tulkittava uskonnoksi.

Nyt vainon kohteeksi on noussut Riikka Purra, joka on rinnastettu Scripta blogin vierakirjaan kirjoittaneen "riikka" nimimerkkiin. Aluksi Purra järkevästi jätti sanomatta, onko kirjoittanut vai ei. Blogissaan hän myös sanoi, ettei pahoittele mitään eikä aio vanhoja anteiksi pyytelemään. Hän nöyrtyi vihervasemmiston, RKP:n ja presidentin ulinaan ja pyysi anteiksi. Kirjoituksista on viisitoista vuotta ja ne on kaivettu internetin syövereistä. Nyt on kaikki asiantuntijat ja kolumnistit äänessä ja anteiksipyyntö tuli viime hetkellä, Petteri Orpo ei ole tilanteen tasalla vaan piiloutuu perunakellariin, jne. Meni hieman maku Riikkaan, kun alistui median ja vihervasemmiston ulinaan. Epäilen jo hieman hänen kykyään johtaa.

Presidentin lausahdus ei voisi kauempaa olla totuudesta. Hän nimittäin sanoi: "Täytyy nimittäin muistaa, että rasismi ja mahdolliset ongelmat maahanmuuton suhteen ovat kaksi täysin erillistä asiaa.". Rasismikorttia heiluttelee ainoastaan maahanmuttajat, kun heille huomauttaa epäsopivasta käytöksesta sekä vihervasemmisto ideologian vastaisista kirjoituksista ja puheista. Jos Suomessa on ylipäätään rasismia, niin alku ja juuri sille on nimenomaan maahanmuuton ongelmat. Ryöstöt, nöyryytys, raiskaukset, lasten raskaukset, jne.

SDP:n tähdestäkin kaivettiin vanhat valokuvat esille, missä oli aseita ja natsitervehdyksiä. Minkäänlaista porua ei siitä syntynyt. Onko teoilla eroa, kun katsotaan ikää vai puoluetta. SDP on tukevasti siirtynyt vihervasemmistoon.

Mikä tarve medialla on kaivella yli kymmenen vuotta vanhoja sanomisia. Ihminen muuttuu, maailma muuttuu ja kultturi muuttuu. Kenelläkään ei ole pahaa sanottavaa Chilen, Ukrainan, Persian kristityistä pakolaisista tai -70-luvun venepakolaisista. He oppivat kielen, integroituivat yhteiskuntaan ja työllistäytyivät. Toisin on näiden Lähi-Idän ja Afrikan elintasopakolaisten kanssa. He eivät integroidu edes kolmannessa polvessa, eivät opi kieltä ja eivät työllisty. Pääkaupunkiseudulla suurin osa saa kelan tukia, aina asunnoista alkaen. Afrikkalaiset yhdistävät perheitää, jossa voi olla monta kymmentä jäsentä ja näille kaikille kelan asunnot.

Miten edes määritellään rasismi? Edes rikoslaki ei tunne sanaa rasismi vaan se puhuu kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Neekeri sanan lausuminen on rasismia, mutta ei kiihota ketään vastaan. Se on vain toteamus ja suora käännös Englannin kielestä ja myös latinasta. Rättipää on rätit päässään eikä siitä tiedä onko alla mies vai nainen, rauhaa rakastava vai hampaisiin saakka aseistettu. Pekka Haavisto rikkoi lakia, kun toi al-Holin asukkeja Suomeen. Yhtäkään näistä ei ole tuomittu, vaikka muissa maissa on annettu ankaria rangastuksia. Tästä asiasta puhuminen ja kirjoittaminen on myös rasismia.

Vihervasemmistolle ja medialle Lähi-Idän ja Afrikan tulokkaa ovat kultamunia, insinöörejä, kulttuurin rikastuttajia, jne. Todellisuudessa suurin osa on luku- ja kirjoitustaidottomia. Kumma, että heiltä katosivat matkalla vainoa, kidutusta ja sotaa paetessaan kaikki paperit. Vain merkkivaatteet ja kännykät säilyi. Ukrainan pakolaisilta löytyy passit ja kakki todistukset kouluista. Pieni ero pakolaisissa.

Olen ollut poliisin seurannassa alusta alkaen ja johtuu puolisoni sukulaisesta, kun hän on rikoskonstaapeli. Ottivathan oppia liikennejärjestelystä suurtapahtumassa, josta edellisvuoden tapahtumasta kuvasin sen liikennekaaosta. Olen pitänyt blogia jo yli kaksitoista vuotta ja kirjoittanut lähes tuhat tekstiä. Hiljan tuli kommentti kirjoitukseen, jonka olin tehnyt kauan sitten. Oli mentävä taltioimaani arkistoon ensin lukemaan kirjoitukseni, ennen kuin pystyi kommentoimaan. En edes muista, mitä kaikkea olen kirjoittanut, mutta en ryhdy perumaan mitään. Tosin media tuskin muurahaiskansalaisen sanoja viitsii ryhtyä kaivelemaan.

Nyt toivoisin hallitukselle työrauhaa, jotta saisivat tärkeät päätökset tehtyä ja pantua talouden kuriin.

3 kommenttia:

 1. Mikäkö tarve medialla on kaivella yli kymmenen vuotta vanhoja sanomisia?
  No hallituksen kaatamisen tarve, että saadaan viherkommunistit takaisin hallitukseen ja
  Maailma Pelastuu!

  Juuri siitä syystä hallitukselle ei ole aikomustakaan antaa työrauhaa, jotta saisivat tärkeät päätökset tehtyä ja pantua talouden kuriin.
  Päinvastoin kaikki valtiovarain- ja sisäministerien hallitustoimet sabotoidaan mahdottomiksi.

  Jälkimmäinen on jo alustettu:
  kaikki mitä yritetään haittamaahanmuuton haitallisuuden vähentämiseksi on RASISMIAAAA!!!

  VastaaPoista
 2. Suvaitsevaiston unelmaa maailmasta nykyhallitus uhkaa niin pahasti, että se on kaadettava kaikin keinoin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, hyvä kirjoitus!

  VastaaPoista