Aiheittain

sunnuntai 2. heinäkuuta 2023

Media vallan vahtikoirako?

Mediassa on ollut nyt paljon kirjoituksia perussuomalaisita ja etenkin ministereistä. Kirjoituksissa toistuu äärioikeistolaisuus, natsismi, salaliittoteoriat, rotuopit, fasismi ym. Nyt toimittelija Ida Erämaa pisti paremmksi. Hän syyttää persuja median tukahduttamisen vaatimuksesta.

Kaikki alkoi median kaiveltua vanhoja asioita. Vilhelm Junnila joutui ensin tulilinjalle, koska hän oli puhumassa vuonna 2019 Turun terrori-iskun vuosipäivänä. Koska tekijä oli ulkomalainen ja muslimi, niin tilaisuutta ei järjestäneet suvakkipuolueet vaan oikeistosiiven edustajat, jotka ovat jo vuosia varoitelleet Ruotsin tiestä ja nyt pääkaupunkiseudulla pyörii katujengejä, on nöyryytysryöstöjä, raiskauksia, jne ja media ei koskaan kerro taustoista tai julkaise kuvia, paitsi jos tekijä on supi suomalainen.

Vilhelm Junnilan suuhun on pistetty vaikka mitä sanoja. Tamperelaista poliitikkoa siteeratakseni, mitkä on totta ja mitkä ei ole. Natsin leiman hän sai ja media syytti ekofasismista, koska kerrottiin Junnilan esittäneen aborttioikeutta Afrikassa. Siellä niitä tosiaan tarvitaan, sillä väestö on kasvanut muutamassa vuosikymmenessä kymmeniä ellei peräti satoja miljoonia. Runsaasta kehitysavusta huolimatta yksikään valtio Afrikassa ei ole kehittynyt mihinkään. Ne on yhtä takaperoisia itsenäistymisestä alkaen. Sisällistotia ja heimo- ja klaanisotia on säännöllisesti. Ruokaa yksikään maa ei pyty tuottamaan väestölleen.

Hanna Holopainen sitten päätti tehdä epäluottamusäänestyksen Junnilasta. Nipin napin hän sai luottamuksen. Rkp äänesti vastaan ja siinähän nähtiin minkälainen rotanrannankiiski puolue on. He ovat koko ajan olleet sitä mieltä, ettei PS:ää hallitusvastuuseen. Median ja vihervasemmiston rääkymisen vuoksi, katsoi Junnila parhaaksi erota ministerin paikalta.

Seuraavaksi media kaiveli taas vanhoja ja ajojahdin kohteeksi on nyt joutunut sisäministeri Mari Rantanen, jonka sanotaan kannustavan väestönvaihtoteoriaa ja rotuoppia. Ruotissa näemme jo alueita, joilla väestö on vaihtunut. Perus svenssoneita alueilla ei enää asu. Niillä aseet paukku ja pommit räjähtelevät. Yli kolmekymmentä raatoa on saatu aikaiseksi jo tänä vuonna. Onhan pääkaupunkiseudulla myös alueita, joissa suurin osa on mamuja. Vain köyhimmät suomalaiset ovat enää jääneet aluelle. Kyllä väestönvaihto on tosiasia, sillä mamut pysyvät mielellään aluella, jossa ei tarvitse Suomen kielen taitoja. Lisäksi suurin osa tulijoista on miehiä. Toisin oli venepakolaisten aikana, jolloin sieltä tuli perheitä papereineen. Samoin Ukrainalaisilla on ollut paperit tallessa. Toisin on Vähä-Aasian ja Afrikan miestulijoilla.

Vai vielä rotuoppia. Sehän on tunnettua, että Vähä-Aasian ja Afrikan tulijoiden luku- ja kirjoitustaidon kanssa on vähän niin ja näin. Myös heidän kykynsä integroitus yhteiskuntaamme on heikko. Sitoutuminen opiskeluun on alakantissa ja peruskoulujen opettajat jakavat niille säälivitosia, että saavat peruskoulun edes jotenkin loppuun. Erilaisissa tutkimuksissa on myös todettu, ettei älykkyysosamäärä ole kehuttava, mutta tästä ei saisi puhua, sillä se on rasismia ja kiihottamista kansanryhmää vastaan ja muutenkin sorsimista. Ida Erämaa paljasti Mari Rantasen luurangot kaapista.

Väestönvaihto teoriaan liittää Ida myös valtionvarainministerin Riikka Purran, oikeusministeri Leena Meren ja puhemies Jussi Halla-Ahon. Riikkaa hän syyttää myös valehtelusta, kun Riikka oli esitellyt grafiikkaa väenstönvaihdoksesta, ettei 1980-luvulla ollut pakolaisia. Oli niitä, mutta ei se valhetta ole, sillä venepakolaiset integroitui erittäin hyvin yhteiskuntaan ja työllistyi. Samoin kävi Persian kristityille, jotka pakenivat ajatollan aikaa. Ne eivät kuitenkaan raskanneet, ryöstäneet, nöyryyttäneet ketään eivätkä muodostaneet jengejä.

Ida myös suomii pääministeri Petteri Orpoa, joka ei ota vakavasti äärioikeistolaisuutta ja natsismia vaan pitää sanoja harkitsemattomina. Orpoa moitti myös saksalainen media, että puolustamalla äärioikeistoa on tehnyt maakuvalle hallaa. Miksi Ruotsin hallitusta ei moitita, vaikka ne tekevät läheistä yhteistyötä Ruotsidemokraattien kanssa.

Nyt Ida on sitä mieltä, että perussuomalaiset haluavat rajoitta median valtaa Kekkosen aikakaudelle, jolloin politikkojen toimista ei sopinut puhua. Kovin on ollut tämän vuoden aikana aika yksipuolista median kirjoittelu. Hallitusohjelman valmistuttua median kirjoittelu on ollut vielä yksipuolisempaa. Hän syyttää myös siitä, että ylen sisällöntuottoon halutaan puuttua. Ylen uutiset ovat aneemisia verrattuna aamun aviisiin. Areena ei ole enää käyttäjäystävällinen ja ohjelmat jatkuvia uusintoja. Ei tarjoa uutisrintamalla asiakkailleen enää mitää, joten rahoitus joutaa kokonaan pois.

Medialla täytyy olla jotain perussuomlaisia vastaan, sillä kritiikki on armotonta. On se kumma, kun vasemmistoliitossa ja vihreissä ei ole yhtään luurankoa kaapissa.


3 kommenttia:

  1. Samaa mieltä. Mediasta on tullut vahtikoira, joka haukkuu kaikkia itselleen ideologisesti vieraita.

    VastaaPoista
  2. Musta tausta on miellyttävän selkeä ja säästää akkua! Eräs rehtori sanoi sääliviitosista totuuden minulle. Päästään niistä eroon nopeasti. Kysyin luokallejättämisestä.

    VastaaPoista
  3. Ei Suomen media ole mikään vallan vahtikoira kuten Virossa, vaan osa valtiovaltaa kuten Ryssässä ja Pohjois-Koreassa.

    VastaaPoista