Aiheittain

maanantai 20. marraskuuta 2023

Pakolaisiako?

Itärajan ylitse on viime päivinä, Venäjän masinoimana ja avustamana, tullut kolmisen sataa "pakolaista". Ne ovat kolmansien maiden maahantulijoita, joilla ei ole taaskaan papereita mukana. Venäläiset virkamiehet ovat antaneet heille viimeiselle osuudelle polkupyöriä. Raavaille miehille myös lasten pyöriä. Kuvissa kukaan ei olle ajanut pyörällä vaan taluttaneet niitä. Ilmeisesti eivät osaa kyseistä kulkuneuvoa kuljettaa. Kaikki tulijat on lämpöisesti vaatetettuja miehiä, nuoria sellaisia. Ketä ne ovat?

Jussi Halla-aho epäili, että ne ovat mahdollisesti Wagnerin tai erikoisjoukkojen sotilaita. Mitään pakolaisia ne eivät ole. Ne ovat tulleet Venäjälle viisumin avulla ja olleet siellä ehkä pitkäänkin. Miksi media ja viranomaiset puhuvat pakolaisista? Koska heillä ei ole mitään papereita, niin emme voi tietää ketä ne ovat. Venäläiset sotajoukot, kun on rekrytoinut taistelijoita kolmansista maista, kuten esimerkiksi Afrikasta. Onko sabotaasseja uhkana näiden tulijoiden takia?

Miksi ylipäätään päästetään Venäjältä yhtään kolmansien maiden tulijoita? Ei riitä neljän raja-aseman sulkeminen, sillä Venäjä masinoi tulijat pohjoiseen ja hyvin lämpöisesti puettuja olivat kuvissa. Vaatteet vaikuttivat uusilta. Kaikki raja-asemat itärajalta pitäisi panna kiinni ja ohjata ne Helsinki-Vantaan lehtoasemalle. Tällainen oli alkuperäinen suunnitelma hallituksella, ainakin jossain vaihdeessa. 

Meillä on jo toisen ja kolmannen polven mamuja, jotka ovat katujengeissä rikoksia tekemässä. Huumekauppa rehottaa. Kieltä ei osaa edes kolmannen polven mamut. Pitääkö tosiaan päästää maahan kolnsien maiden tulijoita, kun on entistenkin kanssa ongelmia. On raiskauksia, ryöstöjä, murhia, tappoja, huumekaupaa ja mamut eivät luota poliisiin, vaan vastuvat niitä. Tälle ongelmavyydille ei ole mitään tehty.

Missä tulijamäärässä menee raja, jonka jälkeen itäraja sulkeutuu? Olen odottanut hallitukselta, sisäministeriöstä ja presidentiltä selkeämpiä linjauksia. Nyt ne ovat olleet kovin ympäri pyöreitä. Viranomaisien ainakin pitäisi lakata puhumasta "pakolaisista". Sisäministeri Mari Rantanen ei ole antanut selkeitä lausuntoja, missä menee raja. Muutoinkin hänen lausuntonsa ovat olleet lähinnä tutkinnan alaisia. Mitään päätöksiä ei ole tehty ja tuskin niitä nähdäänkään. Olen menettänyt luottamukseni hallitukseen, tämän kriisin hoidossa.

4 kommenttia:

  1. Joo, hyvin pahalta näyttää. Rantanen etenkin. Ei naisista ole tosipaikassa toimimaan. Sama pätee toki Orpoon.

    Joujou

    VastaaPoista
  2. Kyllähän tämä ikävästi siltä näyttää etteivät perussuomalaiset sisä- ja oikeusministerit sittenkään ole ainakaan nykytilanteessa tehtäviensä tasalla.
    Mahtaako olla PS edes puolueena?

    VastaaPoista
  3. Jep, oli vika kerta kun persuja äänestän. Vaihtoehdot on vaan surkeat Suomessa, kaikki niiaavat eu:hun ja/tai venäjälle. Vihreä valinta oikeuskansleriksi tuottaa samaa paskaa kuin vihreä puolue.

    VastaaPoista
  4. Eivät ole pakolaisia eivätkä turvapaikanhakijoita, vaikka valtamedia heidät sellaisina haluaakin esittää. Tuskin vika on Rantasessa tai PS-puolueessa, koska hallituksessa on muitakin. Veikkaanpa, että ruotsalaiset ovat ahkeria laittamaan kapuloita rattaisiin. Aika erikoista muuten kuinka hiljaa ollaan kesän möykkäämisen jälkeen rasismista, kun kaikkialla Euroopassa antisemitismi nostaa päätään ja mielenosoituksissa Palestiinan ja jopa Isiksen liput hulmuavat ja porukka hoilaa juutalaisten ajamisesta mereen.

    VastaaPoista