Aiheittain

perjantai 24. marraskuuta 2023

Pirhan hammaspäivystys

Pirkanmaan hyvinvointialue (Pirha) aloitti vuoden alusta. Kotiin tuli uudet puhelinnumerot lappusena. Kotikuntani terveyskeskus muuttui hyvinsointikeskukseksi. Palvelu romahti totaalisesti. Nyt säästötoimina on lähdössä päivystys ja osa hammashoitopaikoista, jotka ovat paikallisia.

Minulla alkoi hammas särkeä viikonloppuna ja soitin hammashoidon päivystykseen. Vastassa oli nauhote, jossa kerrottiin takaisinsoittopalvelusta. Soitin monta kertaa viiden päivän ajan. Kertaakaan ei ole soitettu takaisin. Aina vaan nauhoite, jossa kerrotaan takaisinsoittopalvelusta. Mikä päivystys tämä on? Viisi päivää hammassäryssä ja kukaan ei soita.

Onneksi, minulla oli tänään syöpäkonrtolli, jossa kaikki oli kunnossa, mutta valitin hammaskipua. Lääkäri teki lähetteen päivystykseen. Tosin tuolta keskussairaalta pääsin niin myöhään, että hyvinvointialueen hammashoito oli jo kiinni, mutta maanantai aamuma aion mennä hyvinvointialuekeskukseen lähetteen kanssa heti aamusta ja tasan varmasti aioin valittaa palvelusta.

Ennen Pirhaa sai soittoon vastauksen pienen odottelun jälkeen ja jos soitti aamusta sai ajan samalle päivälle. Viimeistään seuraavalle päivälle. Pirha on pahoinvointialue.

3 kommenttia:

  1. Eikös se ollutkin juuri tuo Pirha, joka tässä äskettäin päätti ryöstää vanhainkotiasukkien jälkiruoat ja laittaa heidät sen sijaan syömään salaattia?
    Mutta mikäpä ala voisi enemmän houkuttaa narsisteja kuin sote-ala:
    siellä uhrit ovat täysin puolustuskyvyttömiä tyrannimaiselle vallankäytölle ja pahanteolle.

    VastaaPoista
  2. Ei yksin Pirha ole pahoinvointialue. Kyllä ne on kuule kaikki nykyisin. Täällä Kymin alueella takaisinsoitto jotenkin toimii. Vielä. Kovasti kyllä suunnittelevat digidigi-hömppää tännekin. Eli tarkoittaa, että vanhat ja vaivaiset jätetään herran haltuun, koska kaikilla ei ole siihen digihömppään tarvittavia valmiuksia tai edes yhteyksiä.
    Huru-ukko

    VastaaPoista
  3. Minä olen takaisin soittoa odottanut viikon.

    VastaaPoista