Aiheittain

tiistai 7. marraskuuta 2023

Muslimit osoittaa mieltään Euroopassa

Nyt kun Hamas taas kerran hyökkäsi Israeliin, joka päätti tehdä toistuvista hyökkäyksistä lopun. Tämä sai Euroopan muslimit mielenosoituksiin monissa suurissa kaupungeissa. He eivät vain tyytyneet huutamaan allahu akbaria vaan mukaan oli otettu isis-lippuja ja huudeltiin kuolemaa vääräuskoisille sekä vaadittiin kalifaattia. Se siitä integraatiosta.

Ranskassa on tapahtunut jo satoja juutalaisiin kohdistuneita vahingontekoja ja takana on muslimit. Islam ei ole mikään rauhanuskonto vaan kehoitus terroriin ja tappamiseen. Islamisti ei integroidu millään opilla euroopaan. Niitä on päästetty Euroopaan ja pohjoismaihin liikaa. Imaamit opettavat jihadia mekoissa ja nyt tulos on nähtävillä. Suurissa kaupungeissa ovat kymmenet tuhannet muslimit lähteneet kaduille möykkäämään ja huomion arvoista on se filmeillä, että naiset loistavat poissaololla. Marsseissa on mukana pääasiassa miehiä.

Muslimien määrä on Euroopassa jo niin suurta, että siitä on jo haittaa normaalille elämälle. Suomessakin katujengit on pääsääntöisesti toisen polven muslimeja. Näiden määrää pitäisi saada vähennettyä jollain opilla, mutta keinot taitavat poliitikoilla olla vähissä ja haluttomuutta sitäkin enemmän.

3 kommenttia:

  1. "Missä on tahtoa, sieltä löytyvät keinot". Eli ei nuo "poliittiset" mulkut mitään HALUA tehdä. Ei noita suomeen istutettuja Maahanmuuttajia™ mikään vaikea työ olisi laivata tai heittää pois mutta se olisi sellaista.. tahditonta tjn.

    VastaaPoista
  2. Musliminaiset saavat pysyä kotona kun äijänsä valtaavat tilaa ja näyttävät valtaansa, mutta heidän kohteinaan olevien länsimaiden vasemmistolaiset naiset näyttävät olevan mukana sitäkin lukuisammin.
    Feminismi loistaa poissaolollaan.

    VastaaPoista
  3. Feministit ovat niin hukassa aatteineen, että eivät edes tajua, kuinka ristiriitaista epistolaa julistavat; ei päätä, ei häntää. Kun he muutenkin hinkuvat tänne lisää maahanmuuttajia, luulisi että "siskojen" elinolojen ja heihin koko suvun miesten kohdistaman alistamisen ikeestä pelastaminen olisi heille prioriteetti numero yksi, varsinkin kun omaan asemaan alkaa olla jo vaikea keksiä enää mitään parannuksia. Miksi tästä ei julkisuudessa keskustella; tosin eipä tunnu mediaa kiinnostavan edes se, mitä imaamit moskeijoissa saarnaavat. Herätys voi vielä joskus olla kylmää kyytiä.



    VastaaPoista