Aiheittain

keskiviikko 26. kesäkuuta 2024

Rasismikeskustelu

Nyt Oulun kahden puukotuksen johdosta on rasismikeskustelu ryöpsähtänyt yli äyräiden. SDP:N Tytti Tuppurainen oli oikein eduskunnassa aloittanut kirjallisesti keskustelun rasismista. Kuitenkaan ei koskaan puhuta mamujen rasismista kantasuomalaisia kohtaan, jota esiintyy päivittäin. Punavihervasemmisto taas alkoi PS:n solvaamista ja esitti rasismisyytöksiä sekä yksittäisistä edustajista että koko puolueen mamupolitiikasta. Olipa Tytti työn mielestä väestönvaihtokin vihapuhetta. Sitä se ei kuitenkaan ole, vaan se on totuus, joka perustuu faktoihin, kuten Riikka Purra mainitsi muistaakseni.

Nyt on myös julkistettu hallituksen rasisminvastainen ohjelma ja tietysti matuja auttavat järjestöt kritisoivat sitä. Siinä kun on liian vahvasti esitetty juutalaisvastaisuus. Ohjelmassa ei niiden mukaan ole riittävästi erilaisia fobioita käyty läpi. Fobiahan tarkoittaa pelkoa määrättyä kohdetta vastaan. Punavihervasemmisto on kuitenkin määritellut sen vihaksi. Kyllä tavan suomalainen pelkää islamisteja ja romaneja ja syystäkin.

Ei eduskunnassa eikä mediassa puhuta mitään matujen tekemistä rikoksista, vaikka määräänsä useammin syyllistyvät henkirikoksiin, raiskauksiin, ryöstöihin ja kantasuomalaisten nuorten nöyryytyksiin. Oikeudessa matut saa lievempiä tuomioita ja yhtään vakavaan rikokseen syyllistynyttä ei saada karkoitettua. Taitaa saada kultturitulkit rikokset näyttämään kulttuuriin kuuluviksi. Ei kyllä kuulu suomalaiseen kulttuuriin.

Järjestöt, jotka matuja palvelevat, syyttävät myös sitä, ettei rasismista voi kaikki ilmoittaa, kun ei ole oikea kieli ja nettitaidot onnettomat. Eihän matut edes opettele Suomen tai Ruotsin kieltä. He vihaavat tätä yhteiskuntaa niin paljon. Kaikilla ei ole kirjoitus- ja lukutaitoa edes omalla kielellä, joten miten tällaiselle voi opettaa maan kieliä. He myös kokoontumisissa, niin omissa tiloissa, kuin julkisillakin paikoilla vain huutavat omalla kielellään.

Suuret kaupungit on jo menetetty. On alueita, joissa matujen määrä on yli viisikymmentä prosenttia. Alueet, joissa on paljon matuja eivät ole kantasuomalaiselle turvallisia alueita. Matujen liikkeet alueilla on jo valtaa pitäviä ja melu sen mukaista.

En yhtään ihmittelisi sitä, että kantasuomalaisilla alkaa mitta tulla täyteen matujen sikailusta ja älämölöstä. Jos suomalaiset ovat rasistisia, niin vielä rasistisempia ovat matut, jotka eivät hyväksy länsimaista yhteiskuntaa ja imaamit saarnaavat väkivaltaa. Eihän siittäkään mikään kohu noussut, kun imaami sanoi televisioissa, että kaikki homot pitäisi tappaa. Että tällainen kulttuuri matuilla.

2 kommenttia:

  1. Tytti Tuppurainen on aivan käsittämättömän typerä. Hän on nyt demarien johtohahmo.
    Lindtman vaan vaan onnettomana yrittää jotain säälipolitiikkaa katkeran näköisenä. Ei ole lainkaan uskottava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole Rysselin Tuppu-Tiltu typerä vaan ne, jotka luulevat sitä typeräksi.
      Se ämmä on saastaisen paha piru, mielettömän vaikeasti kierotutunut luonnevikainen joka tekee määrätietoista tuhoa Suomelle.

      Ja voi että se nauttii lukiessaan, kuinka sille annetaan jatkuvasti täysiä synninpäästöjä luulemalla typeräksi.
      Sen helpompi sen on jatkaa tuhotöitään.

      Mitenkähän teidät suomalaiset voisi saada ymmärtämään tämän?
      Ei kai mitenkään.

      Poista