Aiheittain

sunnuntai 16. kesäkuuta 2024

Väkivaltaa taas

Oulussa on taas meno hurjaa, niin kuin Uudellamaallakin. Uutisia puukotuksista ja vauvan surmasta. Media jälleen uutisoi tapahtumista epätasa-arvoisesti, kuten sen tapana onkin. Olun yksi tapaus kolmesta on jo noussut eduskuntatasolle.

Oulussa tapahtuneesta puukotuksesta on julkaistu nimi, koska se on yhteiskunnallisesti merkittävää. Sebastian Lämsä on jo ennalta käsin tuomittu mediassa. Hänen sanotaan puukottaneen matuja. Koska hän on kuulemma natsi median mielestä, jota aikaisemman ryhmän jäsenet eivät ymmärrä. Onko taas yksi tyyppi, jolla viiraa päässä ja pahasti. Tapausta tutkitaan murhan yrityksenä.

Toisesta puukotuksesta ei mainita mediassa mitään, kun tekijä on matu ja nimeltään Abdullaziz Ahmed Amirin. Hän puukotti kuoliaaksi yhden ihmisen. Tätä tutkitaan tappona. Kolmannesta puukotuksesta ei juuri tietoja ole, mutta ilmeisesti on pidätetty useampi henkilö pahoinpitelystä, jossa on myös teräaseella lyöty.

Uudella maalla on viime aikoina myös tapahtunut useita puukotuksia, mutta niiden taustoista ei poliisi eikä media ole mitään puhunut. Lisäksi siellä tapahtui vauvan surma ja siittäkään media ei kertonut, että kyseessä on matuäiti. Media ei myöskään kertonut, että asunto kuului tuetun asumisen piiriin.

Nyt taas mediassa ja oppositiossa varoitellaan äärioikeiston väkivallasta ja sitä, kuinka yleistä se on. Missään ei käydä keskustelua eikä media kirjoittele siitä miten paljon osallisina on matut. Mielestäni nyt on ollut liikaa puukon kanssa heiluneita.

1 kommentti:

 1. Tämä Sebastian Lämsä on väkivaltainen taparikollinen, jolla on puukotustaustaa.
  Mikäpä sen herkullisempaa valtamedialle, että kuului aikoinaan Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen eli oli aivan oikea natsi.
  Ei haittaa vaikka järjestö sanoutui tyypistä irti jo aiemmin, ymmärrettävistä syistä.

  Yhteiskunnallisesti merkittävä tapaus, sitäpä tämä on.
  Kerrankin oikea natsi!

  VastaaPoista