Aiheittain

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Muuttolinnut ja kevään merkit


Lumet sulavat hyvää vauhtia ja tiet paljastuvat. On siis aika taas kaivaa kaikki kaksipyöräiset esille. Ikävä kyllä, on monella talven piinan jälkeen olo kuin mullikalla kevätlaitumelle päästessään. Vuoroin loikitaan etujaloin, vuoroin takajaloin. Samanlainen meno on näillä kaksipyöräisillä. Liekö talven aikana kunto karissut, kun poljetaan tai päristellään turbovauhdilla ympärilleen katsomatta? Onko ympäröivän maailman hahmottamisen vaikeutena keväthankien aiheuttama lumisokeus?

Hyvät kaksipyöräiset, maltti on valttia. Oman turvallisuutenne nimissä, huomioikaa ympäristö, sillä nurkan takaa ampaisevana et ole nähtävissä.

Nyt muutaman yön taas tienpäällä viettäneenä ja etenkin viimeyön jälkeen havaitsin muuttolintujen tulleen eli nämä Romanian romanikerjäläiset. Viimeyön havainnointien perusteella anelijoita oli melko huomattava määrä. Liekö syynä, että päivä oli ollut kaunis ja sateeton?

On se kumma, kun näitä kerjäläisiä ei saada kuriin, järjestykseen ja herran nuhteeseen. Lakialoite kerjäämisen kieltämiseksi kaatui. Enenevässä määrin tämä ryhmä syyllistyy omaisuusrikoksiin. Lainaus virkavallalta: "Romanialaisrikollisuus on lisääntynyt voimakkaasti Suomessa vuodesta 2007 lähtien, jolloin Romaniasta tuli EU:n jäsen. Poliisin tietojärjestelmään kirjattiin vuonna 2010 noin 2 500 rikoslakirikosta, joiden tekijäksi epäilty on romanialainen. Keskusrikospoliisin arvioin mukaan suurella osalla heistä on kytkentä järjestäytyneeseen rikollisuuteen joko ryhmien jäseninä tai niiden käskyläisinä.". Ja sitten tämä maa pitäisi saattaa Shengen-sopimuksen piiriin, jotta rikollinen vaellus saisi lopullisen sinetin.

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että irtolaislaki olisi palautettava takaisin. Tästähän kirjoitin viimevuonna tekstillä Kerjäläisten valtakunta.

Jos ajattelet lantin antavasi, niin lueppa tämä poliisin osuus kokonaisuudessaan. http://www.poliisi.fi/poliisi/krp/home.nsf/pages/DD246162688C7D9CC22578A2003E4724

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti