Aiheittain

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Rövernes vise eller Tyv viseEilen aamun aviisia lukiessani osui pieni kirjoitettu uutinen silmiini. Aihe oli ulkomaan uutisissa ja se kertoi Norjan poliisin on saanut tarpeekseen ruotsalaisten rikollisten mellastamiseen maassa. Suora siteeraus mediasta: "Oslon poliisin mukaan yhä jatkuva ilmiö havaittiin jo vuosia sitten.".

Enää eivät hiljaa hiivi yössä Kasper ja Jesper ja Joonatan. Tänään heidän nimensä on ihan muuta. Nämä rosvot ovat kotoisin Tukholman ja Göteborgin alueiden ongelmalähiöistä ja he kuuluvat johonkin etniseen vähemmistöön. Koska naamat ovat liian tutut Ruotsin poliisille, niin on lähdetty ryöstöjä (lue elantoa hankkimaan) tekemään toisaalle. Saavat nyt varpaillaan olla Suomen rajakunnat vai liekö tuttua jo siellä, mutta viranomaiset eivät vielä uskalla julki tuoda.

Meidän maailmassa Tukholman, Göteborgin ja Malmön alueella turvallisen pysäköinnin suojaraja nostettiin viime vuonna seitsemästäkymmenestä kilometristä sataan kilometriin. Levähdyspaikka pysäköinti kiellettiin. Käytettäväksi määrättiin ns. turvaparkit, jotka ovat vartioituja. Tulee ehkä monelle yllätyksenä, että Suomessa on samat säännöt, mutta en paikkoja kerro.

Oletko kohdannut esimerkiksi moottoritien rampilla ajoneuvon hätävilkut päällä ja mies huitoo avun merkiksi? Kotoisessa Suomessamme, joka julkisesti on edelleen lintukoto ja meidän on ymmärrettävä vähemmistöjen ahdinkoaan ja taustaansa. Nyt ovat nuo eräiden maiden vähemmistöryhmät huomanneet, kuinka helppo on suomalaista huijata. Halaus kiitoksena ja korut ovat poissa tai vaihdettu helyihin. Bensiiniä tarvitaan, kun eno, setä, serkun veljen pojan kummin kaima on kipeä. Vaihda tämä kultakoru seteliin, jotta polttoainetta saadaan ja koru on rihkamaa.

Naapurissamme Ruotsissa ovat ottaneet käyttöön jo aseet, aidot tai ei. Näiden vuoksi on kirjoittamaton sääntö, älä pysähdy tai hiljennä vaan aja. Jos tullaan tielle huitomaan tai osoitetaan aseella, niin ohje on painaa kaasu pohjaan.

Jo toistakymmentä vuotta sitten sain kokea, kuinka maahanmuuttajat ovat maailmaamme muuttaneet. Helsingin asemaravintolassa istuimme pöytään odottamaan ystäviämme. Ravintolatyöntekijä ilmoitti, että pois tuosta pöydästä, jos he tulevat ja näkevät meidän istuvan "pöydässään", tulee ikävyyksiä ja kun sinä olet vielä naisena istunut siihen. Kuukausi myöhemmin, sama ravintola, helsinkiläispariskunnan rouva oli menossa WC:n ja puoliso lähti mukaan ja ilmoitti, että yksin et mene. Odotimme ystäviämme ja minulle tuli tarve käydä käymälässä. Kuultuani sanat, pelkäsin. Suomalainen mies näki pelkoni ja kehotti tulemaan mukanaan, hän turvaisi. Käymälän rappusissa oli viisi miestä ja yhdellä heistä oli käsi takana. Mitä minulle tai tuolle rouvalle olisi tapahtunut ellei meillä olisi ollut turvana suomalaista miestä. Kerroin tapahtuneesta puolisollinen, joka oli täysin järkyttynyt. Hän sanoi: "Jos olisin ymmärtänyt, niin olisin ehdottomasti lähtenyt suojaksesi.".

Nyt heitä halutaan tänne lisää, koska meidän tulee ymmärtää kokemansa kauheudet. He eivät halua ymmärtää lakejamme ja tekemiensä rikosten määrä kasvaa. Kun asian ottaa esille viuhuu ilmassa rasistikortteja bumerangien tavoin.

Tämä maa on Suomi ja tuossa vieressämme on Ruotsi, jonka kanssa pidimme kimppaa noin tuhat vuotta. Salliiko nyt presidenttimme ja en  konung Svenska tämän nykyisen käyttäytymisen jatkuvan.

Minulla on oikeus olla turvassa, ilman ulkoista uhkaa. Naisena voin kävellä kauppaan ilman raiskausta. Intiassa nämä on jokapäiväistä kauraa, Siellä nainen on vapaata riistaa, asusta riippumatta hänet voi väkivalloin ottaa, oli mies mukana tai ei.

Eivät hiivi enää Kasper, Jesper ja Jonatan yössä hiljaa. Ainoa hiipijä on pelko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti