Aiheittain

keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Kuplia joka lähtöön

Vaalit ovat jälleen tukevasti takana ja luonnollisesti tulos ei kaikkia miellytä, jonka seurauksena on sekalainen mekastaminen erilaisten medioiden piirissä. Erityisesti nyt on herättänyt närää se, että perussuomalaiset nousivat toiseksi suurimmaksi puolueeksi.

Keskustapuolueen tehtävänä on muodostaa hallitus ja tehtävä tulee olemaan vaikea. Uuden hallituksen tie tulee myös olemaan vaikea, sillä edellinen tunarihallitus ei saanut mitään aikaiseksi. Tai sai sentään eli maamme talous saatettiin tasolle, jota voisi luonnehtia, että se on avaruudellisessa kusessa.

Punavihervarpuset eivät sulattaneet tulosta alkuunkaan ja Krista Kosonen loihi lausuman: "Tulos ei edusta minun Suomeani. Minun Suomeeni kuuluvat tasa-arvoiset ihmisoikeudet ja kaikille hyvinvointivaltio ja kaikenlainen rasismi pois, minusta se on vain rikkaus, että tänne tulee ihmisiä, eikä vain suljeta ovia."

Eipä ole näyttelijä tutkinut rikostilastoja eikä liene lukenut uutisia. Nyt odotan mielenkiinnolla tuon raiskaajan ja murhaajan vpauttamista rikastamaan kansakuntaamme, sillä mikään maa ei ota sitä vastaan. Miksi meidän pitää saada näitä kulttuurinrikastajia riesaksemme? Kustannuksen heistä on suuret ja taloudellinen ja tuotannollinen hyöty minimaalinen. Kieltämme eikä kulttuuriamme he eivät opi ja toinen sukupolvi heistä radiakalisoituu. Tosin sinne menijät ovat pois ruokavahvuudesta ja sinne saavat jäädä.

Tasa-arvoiset ihmisoikeudet lienevät homotuksen aatteen levittämista, jota minunkin on suvaittava, hyväksyin sen tai en. Hyvinvointivaltio olikin sitten jo oma kulpansa, joka pahasti paiseisena puhkesi 1990-luvun pankkikriisiin.

Luonnollista oli heittää ilmaan tuo pahoin kulunut rasistikortti, jota nykypäivänä tyrkytetään joka lähtöön. Äänestystuloksen mukaan Suomessa on 523045 (Tilastokeskus; äänimäärät) rasistia omassa kuplassaan. Ruotsi ilmaisi huolensa moisesta ja ilmoitti, että hallituksen ovat on heiltä suljettava. Puhavihervarpusille tuskin kukaan haluaa kertoa, mitä puoluetta tuli äänestäneeksi, sillä jonkinlainen itsesuojeluvaisto on vielä suomalaisilla.


Kurkkua tietysti kuristaa, kun kulttuurista ei muut puolueet turisseet lainkaan. Vuokko Hovatta on sitä mieltä, että perussuomalaiset eivät ymmärrä taidetta ja siksi loihi lausuman: "Heidän mielestään taide ei saisi räyhätä, olla hurjaa ja herättää ajatuksia, vaan sen pitäisi pysyä ruodussaan. Tämä aiheuttaa minulle ahdistusta, myös taiteen nauttijana."

Mikä on kullekin taiteellinen nautinto, jäänee arvoitukseksi. Itse pidän musiikista liki laidasta laitaan, mutta nykyisessä taidemusiikissa minua ärsyttää suunnattomasti sen epävireys, joten siinä kohtaa on pakko vaihtaa kanavaa. Sen siitä saa, kun omaa sävelkorvan. Taiteita on monen sorttista ja jos joku taiteenlaji rupeaa ahdistamaan, niin varmasti psykiatrilta saa apua moiseen vaivaan.

Toki Krista myöntää asuvansa helsinkiläisessä kulttuurikuplassa, joten lausunto on hänelle ja hänen kaltaisilleen luonnollinen. Koska molemmat ovat syntyneet rinkuloiden sisäpuolella, niin ei heille voi oikein suuttuakkaan, sillä muistammehan hyvin tämän kartan. Tosin sudet siitä puuttuu.
Kuvahaun tulos haulle helsinkiläisten käsitys suomesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti