Aiheittain

tiistai 23. toukokuuta 2017

Vuorossa ManchesterManchesterissa oli eilisiltana konsertti, jossa barbaari listi pommilla 22 (tämän hetkisten tietojen mukaan) ja liki kuusikymmentä loukkaantui. He olivat lapsia ja nuoria, joiden oli tarkoitus nauttia konsertista. Kun kysymys on nuorisolle suunnatusta tilaisuudesta, niin lasten ja nuorten traumatisoituminen on varmaa, sillä he eivät pysty tällaista käsittelemään.

Siitähän ei enää kenelläkään ole epäselvyyttä, mistä nämä barbaarit ovat kotoisin. Tosin poikkeus vahvistaa säännön eli nyt seuraa poliitikoiden ja muiden ymmärtäväisten esittämä väistämätön eli Pelolle ei saa antaa valtaa. Kuitenkin he ovat antaneet pedolle vapaat kädet, humanismin nimissä.

Krypta ottaa osaa ja kunnioittaa menehtyneitä lapsia ja nuoria. Toivon voimia manchesterilaisille, sillä musiikin mekkaa on kohdannut tragedia, joka koskettaa laajalti.

 Kuvahaun tulos haulle britannian lippuMyös blogirintamalla saatii suruviesti, sillä Arvoisa Rähmispossu on pois. Hän kertoi pohjoismaiset kuulumiset, niin kuin ne ovat ja joita virallinen media tuppasi yleensä kaunistelemaan monin keinoin. Muistoa kunnioittaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti