Aiheittain

keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Rikos ilman rangaistusta

Varas selviää ilman rangaistusta useasti. Seurauksena on sakko, jota ei kukaan maksa ja kun maksamattoman sakon siirto vankeuteen on loppunut, niin varkaat pääsevät kuin koira veräjästä. Isoisäni totesi aikoinaan, että pankki ja verottajaa voi kusettaa, mutta muita ei. Nykyisin on vallalla se, että muilta voit varastaa niin paljon kuin sielu sietää ja jos kusetat verottajaa ja pankkia, niin sanktiot ovat mahtavia.

Liitän tähän linkin Norjasta, jossa kuningas Harald vitonen on niin suvakki kuin olla voi, mutta totuus Norjastakin on jo toinen. Linkki tässä (ohjelma on pitkä, mutta kannattaa katsoa) http://areena.yle.fi/1-3756890?autoplay=true

Ikävä kyllä on meillä sama meno ja odotan, sitä aikaa, kun suomalainen nyrkki kohoaa. Shengen sopimuksen mukaan liikkuvuus on vapaata ja sitten vielä tämä EU, joka takaa jäsenilleen vapaan liikkuvuuden. Ikävä kyllä, että EU hyväksyi jäsenikseen Itä-Blokin ihmeet, joten heidän kerjäläiset ovat perustaneet rikollisosastoja jo kaikkiin maihin.

Sitten vielä nämä maahantunkeutujat, jotka ovat ottaneet oikeuden omiin käsiinsä. Juurihan uutisoitiin islamilaisen yhdyskunnan saaneen tukia valtiolta ja kuitekin ne koko ajan käyttivät omaa lainsäädäntöään. Samanlainen tapaus on tuolta Kaarle Kustaan maastakin ja ei hyvin mene.

Surullista oli luettavaa, että aiemmin rattijuopon tappaneen lapsen isä yritti saada kovennettuja rankaisuja tekijöille. Tämä jäi pöydälle, vaikka sen keräys täytti käsiteltävän määrän nimiä. Nyt on taas uusi keräys tuon Sastamalan tapauksen vuoksi. Koska eduskuntamme ei ole halunnut käsitellä asiaa, niin on pääteltävissä, että siellä on niin monta maistissa ajanutta, että oman turvallisuuden vuoksi ei moista uskallettu tehdä. Toivon nyt, että puolustusvoimat jäädyttävät majurin pestin rattijuopumuksen vuoksi, mutta todennäköisesti se silutellaan, kuten kaikkien maahantunkeutujien rikokset.

Rikos ja rangaistus ei oikein toimi. Veropetoksesta saat ehdottoman, mutta raiskauksesta ehdollisen ja sekin yleensä hovissa lievee. Rattijuopumuksesta saat ehdollisen, vaikka olisit siinä sivullisen surmannut. Kun vielä olet ensikertalainen niin hieman yhdyskuntapalvelua ja kaikki on OK. Murhasta saat elinkautisen, mutta ensikertalaisena istut vain hieman. Tuhopolttokaan ei riitä ja saatat saada vai pari vuotta ja hyvässä lykyssä ehdollisena. Valitettavasti lakimme ei ole nykytasolla, sillä lasten silpojia riittää ja muita hyväksi käyttäjiä.

Odotan aikaa, jolloin meillä nousevat nyrkkiin puristetut kädet taskusta tosi toimiin, sillä poliisi ei ole vuosiin ehtinyt muihin kuin kurkun leikkaus toimiin ja taloudellista vahinkoa aiheuttavat rikokset jäävät tutkimatta. Olisi aika tehdä jotain?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti