Aiheittain

perjantai 29. maaliskuuta 2019

Makroskooppisia havaintoja IX

Minuun on näköjään iskenyt täysillä sekä kevätväsymys että armoton lorvikatari, joista jälkimmäisellekin pitäisi saada numero ICD-10 tautiluokitukseen. Kyseisestä luettelosta puuttuu muutenkin oleellinen numero vitutukselle, jota jokainen suomalainen tuntee ajoittain ja se voi olla hyvinkin armotonta. Edellä maimituista syistä on myös johtunut blogiväsymys, joka riivaa jokaista bloginpitäjää ajoittain ja saattaa muuttua krooniseksi.

                                                                    °°°

Eilinen toi melkoisen pommin eteeni, kun pakolaisia pelastanut rahtilaiva kaapattiin pakolaisten toimesta, joita rahtialus oli pelastamassa kumiveneistä. Laivan oli tarkoitus viedä pakolaiset takaisin Libyaan, mutta pakolaiset olivat toista mieltä ja olivat sitä mieltä, että laivan kurssi käännetään. Italia ilmoitti ettei heitä oteta, mutta hyväntekeväisyysjärjestö vaatii heitä kohdeltavan pakolaisina vaikka todellisuudessa ovat puhtaasti merirosvoja. Lainataan sanansta sanaan käännös: "Varhaisina ammun tunteina, noin 30 merimailia saaresta, Maltan aseistetut joukot nousivat Elhiblu-laivaan, ja ohjasivat sen maltalaiseen satamaan. Me vaadimme, että näitä 108:aa ihmistä laivalla kohdellaan pakolaisina, toivotetaan tervetulleiksi ja suojellaan." Että sellaisia, ystävällisiä tulijoita.

                                                                    °°°

 Susia lampaiden vaatteissa, sillä saimme juuri lukea pedofiiliringin julmuuksista ja yksi tekijöistä on vielä toiminut kirkon tehtävissä, kuten valtuustossa ja lapsi- ja nuorisotyössä.  Kammottavaksi tapauksen tekee se, että lapset on huumattu kristalilla ja saatettu raskata tuntitolkulla. Lisäksi teot on kuvattu ja levitetty netissä. Toivottavasti rangaistukset ovat tuntuvia. Toisin kuin Oulun tapauksissa jaetut nimelliset tuomiot, joista ensikertalaisina istuvat vain puolet ja siihenkin luetaan mukaan tutkintovankeusaika, joten monet ovat kadulla jo tänä vuonna.

                                                                    °°°

Ylen gallupin mukaan Perussuomalaiset ovat nousseet kolmanneksi suurimmaksi puolueeksi ja lähentelee jo toiseksi suurinta kokoomusta. Toivottavasti vaalirauha säilyy, sillä nyt on ollut ilmassa vahingontekijoja, uhkauksia ja kiinnikäymisiä. Toivon myös, että väki saadaan uurnille asti. Onhan ensi viikolla jo aukeamassa ennakkoäänestyspaikat ja varsinaisiin vaaleihin on aikaa reilu pari viikkoa.

                                                                     °°°

Rattijuoppojen määrä on vähentynyt, kertoo viimeisin tilasto ja se on hyvä suuntaus. Tilastosta käy ilmi myös huolestuttava kehityssuunta eli huumekuskien määrä on lisääntynyt merkittävästi. Viimeisin jätevesitutkimuskin tukee tätä, sillä sen mukaan huumeiden käyttö on lisääntynyt rajusti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti