Aiheittain

torstai 7. maaliskuuta 2019

Isis-perheiden kotiinpaluu

Isisin linnakkeiden murennuttua ovat Euroopasta sinne lähteneet alkaneet hinkua takaisin lihapatojen ääreeen. Nyt uutisoitiin suomalaisesta Sannasta, joka lähti miehensä kanssa Syyriaan, jotta voisi elää uskonnon ehdoin. Sota kuitenkin pilasi elon paratiisissa ja nyt hän tahtookin sitten takaisin Suomeen. "Haluan palata Suomeen nyt, ehdottomasti, ehdottomasti, ehdottomasti." Tahto on toive ja toteutus onkin sitten toinen juttu.

Kun lähdetään tuollaiseen valtakuntaan, niin ollaan varsin tietoisia siitä, mihin mennään. Viimeisten tietojen mukaan Sanna kolmetoistakesäinen tytär on jo naimisissa. Toivottavasti nämä lapsimorsiamet eivät saa erityskohtelua, sillä kukaan perheiden jäsenistä ei ole moiseen oikeutettu. Onhan siellä tapana opettaa lapset jo varhain terrorin tielle. Itse yritin katsella dokumenttia perheestä, mutta sen raakuuden vuoksi lopetin muutaman minuutin jälkeen, sillä perheen elämä oli hurjempaa menoa kuin elokuvissa ja vanhoissa hullujen huoneessa.

Britit tekivät mielestäni oikein, kun karanneen Shamima Begum:n kansalaisuus mitätöitiin. Hän ei edes osoittanut minkäänlaista katumusta Syyriassa olostaan ja näin hänet on koettu turvallisuusuhaksi entisessä kotimaassaan ja näin pitäisi menetellä jokaisessa maassa. Nämä perheet ovat riski ja sopeutumisen kanssakin taitaa olla niin ja näin. Lisäksi epäilen, että kynnys käyttää väkivaltaa on kohonnut huomattavasti, etenkin tilanteissa, jossa kaikki ei menekään niinkuin toivoisi.

Jos näitä päästetään palaamaan takaisin, niin ainakin karanteeni olisi syytä järjestää, sillä Isis ei ole niitä rokotemyöntyväisiä järjestöjä, joten emme voi tietää tautikirjon määrää. Tiedossa on myös, että lapsia on menehtynyt sairauksiin että aliravitsenuksen, joten karanteenille olisi siksi puoltoa.

Kun katselin tuota videota Sannasta, niin ensimmäisenä tuli mieleen, että hän on mies. Toiseksi, että hän oli hyvin likainen. Burkastakaan ei olisi valmis luopumaan. Mitä tekemistä hänellä on Suomessa. Ainakaan hän ei tule työllistymään, joten hän tulee elämään sosiaalitukien varassa ja nykyinenkin maahanmuttajapopulaation elättäminen maksaa miljardeja ja vain promille tulijoista on niitä, jotka sopeutuvat ja ryhtyvät työhön. Tällaiseen elatusautomaattiin valtiollamme ei ole varoja ja nytkin tähän tarvitaan velkarahaa.

Itse en hyväksy heidän paluutaan ja syy on puhtaasti turvallisuus ja raha. He ovat itse valinneet elämän kehitysmaassa, niin siellä saavat pysyä.

7 kommenttia:

 1. Valitettavasti asia vaan etenee niin että kohta järjestetään kansalaiskeräystä että saadaan lentoliput Sannalle, lapsille ja lapsien miehille. Sitten koska Arvo Pohja saanoo niin heille järjestyy ohituskaista asuntoon, psykiatriseen ja muuhun hoitoon sekä sen lisäksi välittömästi ISIS-palautuskoordinaattorin virka koska hänellä on rautainen kokemus kuinka ankaraa on elää vääräuskoisten ympäröimänä ilman mahdollisuutta päiden katkaisuun... Luultavasti myös veteraanitunnus ja kutsu linnan juhliin on jo suunnitteilla.

  VastaaPoista
 2. Miksi ihmeessä heidän tulisi palata? Hehän ovat nyt islamilaisessa ihanneyhteiskunnassaan. Siellä he voivat mm. taistella vääräuskoisia uskonveljiään ja -sisariaan vastaan ja saavuttaa suurimman voiton, eli kuoleman. Eihän voi olla niin, että he pitäisivät suomalaista yhteiskuntaa parempana kuin itse luomaansa?

  VastaaPoista
 3. Kotkan ruusu Sanna pysyköön uskonsisarten joukossa siellä. missä on. Uskonto ja väkivallan näkeminen ovat pilanneet koko perheen. He eivät jaa suomalaisia arvoja.

  VastaaPoista
 4. Hyvä MikkoK, eivät he pidäkään suomalaista yhteiskuntaa parempana, vaan tältä saatavaa ilmaista hoitoa ja muuta hyvää mitä ei ole mahdollista saada kalifaatissa. Tämäkin Sanna isis ei aio lupua päärätistään, ei myöskään tyttärentä joten heille on parempi kun pysyvät siellä missä ovat.
  t. Huru-ukko

  VastaaPoista
 5. Tervehdys Heikki Välimäki, MikkoK, Anonyymi ja Huru-ukko!

  Heikki Välimäki: Noin siinä taitaa käydä.

  MikkoK: Ihanneyhteiskunta ei taidakaaan olla niin ihana.

  Anonyymi: Samaa epäilen.

  Huru-ukko: Lihapatojen ääreen olisi päästävä myös rätin kera.

  VastaaPoista
 6. Tuosta Sannan 13-vuotiaasta tyttärestä tulee mieleen kelju ajatus:
  he muuttivat siis ISISin joukkoon 2015, jolloin tytär oli yhdeksänvuotias.
  Saman ikäinen kuin Täydellisen Ihmisen, Allahin profeetan vaimo Aisha oli, kun Muhammad otti hänet aviollisesti.

  Onko Sannan tytär siis ollut "naimisissa", eli jonkun päänkatkoja-pedofiilin raiskattavana jo neljä vuotta?
  Jos on, millainen aikapommi hänestä on kehittynyt?
  Ja vaikka olisi ollut "naimisissa" vain vajaan vuoden, hänhän saisi Suomeen palattuaan tuoda päänkatkoja-pedomiehensä perheineen ja sukuineen tänne perheenyhdistämisen nimissä.

  Ja miksi minusta tuntuu niin vietävän paskamaisesti, että Sannan tytär on kohtapuoleen Suomessa?

  VastaaPoista
 7. Tervehdys Qroquius Kad!

  Historia toistaa itseään ja arvelen, että tyär ja muut terroristin alut ovat kohta puoliin maassamme.

  VastaaPoista