Aiheittain

torstai 4. kesäkuuta 2015

Vihreää anarkiaa

Yleisesti olemme tottuneet siihen, että punamustarastaat harjoittavat kaiken tuhoavaa anarkiaa. Erityisesti itsenäisyyspäivänä ja vappuna on meno melkoista. Muuna aikana mellastus on pienempää.

Nyt sakkiin ovat liittyneet vihervarpuset, sillä heidän puoluekokouksen esityslistalla on aloite, jossa esitetään Suomen lipun häpäisemisen sanktiotta jättäminen, samoin hautarauhaa saisi rikkoa vapaasti. Heidän mielestään kun kyse on uhrittomasta rikoksesta ja täten edistää sananvapautta. Näimmehän tuossa männä vuonna, miten kävi sananvapauden kanssa, kun käsiteltiin rikastavien kansakuntien uskontoa.

Aloitteen tehneet lapsukaiset kommentoivat mediassa, että: "Lipun häpäiseminen on hyvän maun vastaista ja herättää paheennusta, mutta voi siitä huolimatta olla vahva ja tarpeellinen ilmaisukeino taiteessa ja politiikassa.".

Mielenkiitoinen järjestys lapsukaisilla, taide ensin ja sitten politiikka. Taidettahan tulikin jo tuossa aiemmin läpikäytyä vasemmistopulujen toimesta. Nämä lapsukaiset eivät arvosta kotimaataan ja arvattavasti kaipailee lisää elätettäviä tähän maahan. Suomen lippu on maamme tunnus ja sen häpäisemisestä pitäisi saada vielä tuntuvampi rangaistua.

Hautarauhan rikkominen ei ole uhriton rikos, sillä haudan lepoon on laskettu läheinen ja hautarauhan rikkominen koskettaa vainajan lähipiiriä kovin. Pitäisikö saada turmella myös hautausmaat. Kas kun eivät samalla vaadi tuhottavaksi Juseliuksen mausoleumia ja varmaan menisivät tanssittamaan Nikolaus Rungiuksen muumiotakin. Liekö moinen ajatus ollut tuomarillakin, tuomitessaan Tyrvään vanhan kirkon tuhopolttajan ainoastaa tuhotyöstä vaikka samalla tuhoutuivat lattianalaiset kalmistot.

Uskon rauha on myös uhan alla ja uskonnonharjoituksen estäminen. Minulle se on kylläkin yksi hailea, mihin kukakin uskoo, mutta ei sitä toimitusta sovi häiritä. Asiaa ovat esittäneet Pohjois-Karjalan nuoriso ja ilmeisesti menevät pienessä pilvessä kuokkimaan häihin, hautajaisiin, rippijuhliin ja kastetilaisuuksiin (minkälaisia juhlallisuuksia ihmiset sitten juhlivat) muinaisten häjyjen tapaan vai kaivavatko singot ja rynkyt esille kuten eräissä rikkaissa maissa on tapana.

Pientä rajaa nyt lapsukaiset. Samoin puolue. Älkää nyt hitto vieköön ottako asialistalle lapsukaisten sekoilua. On ihmisyytä kunnoittaa toisten pyhänä pitämiä asioita vaikka niillä ei itselle ole merkitystä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti