Aiheittain

keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Pakolaisiako lisää II

Viime päivinä on ollut ihan sama, minkä median lähteen avaa, niin pakolaiskeskustelu vyöryy silmille jatkuvasti ja erityisesti kuinka kamalaa pakolaisilla on. Kaikki mitä sanotaan pakolaisuuden puolustukseksi on suvaitsevaisuutta, humanismia, jne. ja jokainen, joka sanoo yhdenkin vastustavan sanan on rasisti.

Kunnista osa on sanonut kyllä ja osa ei pakolaiskeskusten perustamiselle. Kansallisen sekoomuksen kansanedustaja Granh-Laasonen koki syvää järkytystä, kun kotikuntansa Forssa sanoi EI. Tuorein hyväksyjä oli Kirkkonummi ja Evitskogin pakolaiskeskuksen huoneesta on löydetty jo kylältä sosialisoitu polkupyörä. Sinne tulijathan olivat jo varustatuneet älypuhelimin ja tablettikoneiden kera. Täten en yhtään ihmettele, että useampi kunta sanoo mieluummin ei kuin kyllä.

Nyt on herättänyt suurta järkytystä Itävallassa löydetty ruumisröykkiö rekasta, joka oli hylätty moottoritien levikkeelle. Saman suuntaisia kauhisteluja herättävät Välimeren laivaturmat ja suurta sääliä niitä kohtaan, jotka menehtyvät junien katoille, rahtivaunuihin, lentokoneiden kuljetustiloihin, ym. kuljetusvälineisiin. Suvaitsevaisilla riittää ymmärrystä tulijoiden epätoivoisiin tekoihin, mutta tosiasia on se, että näihin välineisiin pääsystä maksetaan jollekin taholle. Itävaltanen lehti Kurier kertoo, että kuolleet ovat maksaneet salakuljettajille arviolta 700 000 euroa kuljetuksesta, joten aivan persaukisia matkaajat eivät ole voineet olla.

Hieman kummastuttaa tuon Itävallan tapauksen väki eli 59 miestä, 8 naista ja neljä lasta. Evitskogiin tulleista vain kaksi oli naisia. Kreikan rannoilla on kuulemma paljon lapsia. Nyt herää kysymys eli miksi pakolaisina ovat nuoret, terveet, puolustuskykyiset miehet, joita saapuvista on suurin osa. Herää myös kysymys siitä, että he ovat pelkureita, jotka eivät uskalla taistella ja haluavat paremmat elinolosuhteet.

Pakolaisten salakuljetus on tuottavaa bisnestä ja salakuljettajat osaavat antaa tietoa kohde maan taloudellisista tuista pakolaisille. Osa tiedosta on kylläkin ihan huuhaata, sillä monet maat ovat alkaneet julkaisemaan mainoksia, että pakolaisuuden päättymisestä ei saa tuhatta euroa kotiutumisrahaa tai omaa taloa. Ruotsiin tuleville kuulemma on ilmoitettu, että paikalla on jo tyttöystäväkin. Diskorahan suuruuden salakuljettajat tietävät sentilleen ja siksi ovat valmiita pyytämään huimia summia salakuljetuksesta. Miten saadaan tämä salakuljetustoiminta loppumaan?

Kritiikkiä suitsi myös Frankfurter Allegemaine, joka vaati Itä-Europpaa myös vastaanottotalkoisiin ja siihen populaatioon luettin myös Suomi. Moniin Itä-Euroopan maihin eivät pakolaiset halua jäädä. Erään median mukaan Unkariin tulleet eivät ole halunneet antaa tietojaan tai sormenjälkiään, sillä he haluavat Saksaan, Tanskaan, jne. Salakuljettajat lienevät kertoneen, ettei Itä-Euroopan maissa ole sosiaalitukea ja nythän virolaiset ovat todenneet, että he eivät halua Suomen tielle, jossa on liikaa neekereitä (viitaten Evitskogin aiheeseen, jossa työläiset ajettiin ulos pakolaisten tieltä).

Tosin saksalaiset ovat itsekin jo saaneet tarpeekseen ja moni muu maa on seurannut. Liika on liikaa. Etenkin kun ajattelen kotimaamme taloutta, niin sitten näiden pakolaisten majoittamiseen ja elättämiseen esitetään 19,5 miljoonan euron lisäbudjettia. Kustannuserä syntyy vain ottamalla lisävelkaa, joka on jo kohtuuttoman suuri ja lopulta kaikki revitään työtätekevien selkänahasta.

Pakolaiset ovat pääasiassa Syyriasta, jossa pääasiallista valtaa käyttää paeloliittiselle kaudelle jämähtänyt poppoo, joka kutsuu itseään ISIS järjestöksi. Tosin moni on verrannut heitä keskiaikaan, mutta keskiaika oli vielä perin leppoisaa noiden hihhuleiden toimintaan. Kumma kyllä, että kaikki vanhempi kuin vuoden 620 tuotos on räjäytettävä atomeiksi, sillä oikeaa uskontoa ei silloin ollut olemassa. Samaa toimintaa ovat harjoittaneet myös muut vastaavan toiminnan omaavat. Näiden toiminnan tekojen uutisointia valtakunnan suosikki Abdirahim Husu Hussein (sai oikein sananvapauspalkinnon) halusi kieltää ja perusteena oli valtaväestön ja islamistien välinen vastakkainasettelu. Eivätkö islamistit tee itse tämän vastakkainasettelun, sillä omat uimavuorot uimahalleissa, uhittelu naisille, jotka eivät päätään peitä, jne.

Pakolaisten kotiuttaminen ei ole onnistunut monessakaan maassa ja nyt heitä on tyrkyllä tänne jopa 40 000. He eivät opi/halua oppia/kykene oppimaa maamme kieltä ja saman kohtasin jo Ruotsissa ja Tanskassa, kun siellä vierailin. Tavat, arvot ja käyttäytymismallit tulevat geneettiseltä pohjalta. Tämä on unohdettu kokonaan. Lisäksi peliin on heitetty myös työn, opiskelun tai rakkauden vuoksi muuttaneet. OK. On töihin tulleita, opiskelijoita ja rakastuneita jotka ovat oppineet kielen ja kulttuurimme tavat, samoin on paljon niitä, jotka eivät ole oppineet. Ylättäen tapasin vainotun egyptiläisen, joka oli kouluttautunut uuteen ammattiin ja halusi vielä päästä omaan ammattiins, mutta hän ymmärsi, ettei ilman hyvää Suomen kieltä voi sitä harjoittaa. Toki tapasin myös rakkauden vuoksi muuttaneen, mutta Suomen kieltä hän ei koskaan oppinut ja erohan siitä tuli.

Pakolaisten määrä on noussut jo kestämättömäksi ja salakuljettajat toimittavat myös niitä, jotka väärin perustein maihin pyrkivät. Myös meidän vastustus on geeettistä, sillä Suomi on aina vallattu useaan otteeseen vuosisatojen aikana ja viimeinen rauha saatiin vasta 70 vuotta sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti