Aiheittain

keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Vakava työtapaturma

Kun on tutkaillut tuota arkadianmäen sirkusta ja sen pellejä, niin nyt loksahti akan leuka auki. Yleensä ministerit eivät tiedä edustamastaan ministeriöstä tuon taivaallista, joten ulkomaankaupan ministerin Anne-Mari Virolaisen valintaa pitää oikein ihmetellä ja tässä on tapahtunut jonkinasteinen vahinko.

Enpa muista, koska meillä olisi ollut ministerinä tyyppi, jolla on oikein koulutusta alalleen, mutta nyt on, sillä Virolainen on opiskellut kauppatieteitä ja pääaineena ulkomaan kauppa. Hän on sikäli vielä outo lintu ministerien joukossa, joka on oikeasti tehnyt töitä. Lisäksi osaa vielä useampaa kieltä, joten niistä varmaan on apua pestissä.

Nyt täytyy vaan toivoa, että ammattitaito näkyy työssä ja Suomea saadaan viimein "myytyä" ulkomaille.

6 kommenttia:

 1. Edeltävä ministeri seuraajastaan:

  Mykkänen iloitsi seuraajastaan: ”Pitkästä aikaa pätevä ministeri!”

  VastaaPoista
 2. Eipä se ministerin koulutus ja käytännön ammattikokemus hallinnonalansa työtehtävissä vielä ole autuaaksitekevä asia.

  Vai miltä tuntuisi ajatus seuraavasta hallituksesta, jonka sisäministerinä istuisi ylikomisario Jari Taponen, oikeusministerinä ylikomisario Jussi Huhtela ja puolustusministerinä majuri James Mashiri?

  VastaaPoista
 3. Tervehdys Anonyymi ja Qroquius Kad!

  Anonyymi: Mykkänen taisi täten myöntää pätemättömyytensä.

  Qroquius Kad: Ei toki, mutta siitä voi olla apua. Tosin poliitikot ovat myös puolueensa edustajia ja vakaumus voi sekoittaa pakkaa ja pahan kerran.

  VastaaPoista
 4. Asiantuntijat ovat todenneet...
  Saamamme luotettavan tiedon mukaan...
  Hurraa 1! Suomi on saanut ministerin, joka on saanut kaupallisen koulutuksen, joka takaa hänen pätevyytensä ministerin toimeen. Hurraa 2! Hän on nainen! Hurraa 3! Hän osaa kieliä! Katastrofin ainekset kasassa, hurrrrrr.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin. Talousexpertti sijoitti lahjoituksen 10 milj. euroa öljyvaltio Irakille, hyvähän tästä tulee. Hurstille 0 euroa.

   Poista
 5. Tervehdys Veijo Hoikka!

  Niinpä, poliitikko on poliitikko ja siinä ei näytä tarvittavan perustietoja tai -taitoja.

  VastaaPoista