Aiheittain

torstai 26. heinäkuuta 2018

Blondin tempaus

Jokunasteinen episodi tuli julki Ruotsista, kun blondi aktivisti alkoi mesomaan lentokoneessa ja ryhtyi filmaamaan propagandafilmiä, silmät kyynelissä ja alahuuli väpättäen, siitä, kuinka afgaania ei olisi saanut palauttaa takaisin. Kieltäytyi istumasta, kunnes afgaani poistettiin koneesta. Tässä kohtaa täytyy epäillä lentoyhtiön työntekijöiden kyvykkyyttä, sillä nomaalisti koneesta poistetaan riehuja.

Nyt toivoisin, että lentoyhtiö nostaisi syytteen blondia vastaa, aivan kuten tehdään normaalistikin koneessa riehujasta ja korvaukset päälle. Käsittääkseni lentokoneen seisottaminen kentällä ei ole sen halvempaa kuin rahtilaivan turha seisottaminen satamassa. Myös matkustajien mahdolliset myöhästymiset jatkoyhteyksistä tulisi huomioida. Tämä siksi, että blondi oli ostanut lentolipun, kuultuaan palautuksesta eli teko osoittaa tahallista lentoliikenteen häirintää.

Lisäksi palautettava oli jo syyllistynyt rikoksiin Ruotsissa ja myös siellä on "hakijan" palauttamisen syy rikollisuus. Ruotsissa on muutoinkin tulijoiden rikollisuus suurta ja autoja kärvähtää vähän väliä, ellei sitten ammuskella. Näitä tämä yliopisto-opiskelija sitten haluaa puolustaa ja voinen arvata oppiaineenkin, sillä meillä on yliopistomaailmassa samanlainen mesominen menossa.

Tosin Ruotsin hieman kiristynyt pakolaispolitiikka on vain silmän lumetta, sillä syksy koittaa pian ja vaalit ovat perinteisille puoluille nyt kova paikka, sillä Ruotsidemokraatit ovat suosion huipulla ja niitä ei vallan kahvaan haluta.

Toivon totisesti, että tuo tavallistakin typerämpi blondi saa kunnon rangaistuksen ja joutuu maksamaan reilut korvaukset tempauksestaan, mutta pelkään pahoin, ettei näin käy.

6 kommenttia:

 1. Itse asiassa tuo blondi oli ilmeisesti estämässä nuoren & söpön ananastukka-lapsen palautusta.
  Lentolippukin oli hankittu vain sitä varten, mahtoiko olla edes matkatavaroita?

  Mutta ananastukka-lapsi ei ollutkaan koneessa (ähäkutti), joten hiustenpesua kaipaava blondi rupesi mesomaan tämän 52-vuotiaan ensamkommande flyktningbarn:in puolesta.

  VastaaPoista
 2. Kyseinen pissis ei joudu feministisessä Ruotsissa maksamaan latiakaan. Siitä finninaamastahan on tullut somejulkkis, 2 miljoonaa tykkäystä.
  Ruotsia ei voi enään pelastaa, näin se vaan on.
  Maa on valinnut Libanonin tien ja jyskyttää vääjäämättä kohti tuhoa.
  10 vuoden päästä suurin pakolaistulva on valkoiset Ruotsalaiset ellei me olla samassa tilassa.

  VastaaPoista
 3. Ei kannata pidätellä hengitystään blondin tuomiota odotellessa, varsikin kun kyse on ruåtsalaisista.
  Annas kun mä arvaan, kunniamerkin saa ja kutsun kunkun vastaanotolle:)
  Asterix - sarjakuvaa mukaillen = hulluja nuo ruåtsalaiset.
  t. Huru-ukko

  VastaaPoista
 4. Tervehdys Anonyymi, joppos 123 ja Huru-ukko!

  Anonyymi: Tämän yhtälön olen myös mediasta lukenut.

  joppos 123: Pahoin pelkään, että pääsee kuin koira veräjästä. Kyllä meille pohjolassa käy samalla lailla, kuin USA:n alkuperäiskansoille, joita inkkarisotien jälkeen oli enää roti kolmesataatuhatta jäljellä.

  Huru-ukko: Eipä taida tuomiota kolahtaa tai yliopisto älähtää.

  VastaaPoista
 5. Nytpä sitten höperöblondi sai suomalaisen copycatin, kun Vihreiden lainsäädäntösihteeritär yritti samaa.

  Ei mennyt ihan kuin Strömsössä: ainoa joka koneesta poistettiin olikin blondi, ja seuraamuksia lienee tulossa. Ja luonnollisesti puheenjohtaja Touko-Pouko, seuraavan hallituksemme todennäköinen ministeri ja pahimmillaan jopa pääministeri löysi puoluetoverittarensa tempauksesta pelkkää hyvää sanottavaa.

  Mutta onneksi emme ole vielä juuri niin syvässä kuopassa kuin Ruotsi. Ihan mikä tahansa perseily ei meillä sentään mene läpi.
  Vielä.

  VastaaPoista
 6. Tervehdys Qroquius Kad!

  Kyllä ja tästä ruodin itse hieman myöhemmin.

  VastaaPoista