Aiheittain

torstai 5. heinäkuuta 2018

Jengiväkivaltaa naapurissa ja maahanmuuton EU farssi

Ruotsi alkaa yrittää taltuttaa jengien välisiä tappeluita, joissa on ryhdytty ammuskelemaan oikein urakalla. Suurkaupungit ovat näitä ongelmakaupunkeja ja jengit häikäilemättömiä, arvaamattomia ja vaarallisia. Heillä ei näytä olevan mitään menetettävää. Ainoa ikävä puoli tässä on, että sivullisiakin on loukkaantunut näissä tappeluksissa.

Kunnallisneuvos Andreas Schönström varoittelee vetämästä yhtäläisyysmerkkiä jengiväkivallan ja maahanmuuton väliin ja kertookin tomerasti, että kaikki rikollisryhmän jäsenet ovat syntyneet Ruotsissa. Kenties, mutta kun nimiä tihkuu julkisuuteen, niin eipä siellä näy Börjeä sen enempää kuin Gunnariakaan vaan erilaiset A ja M alkuiset nimet ovat toistuvasti esillä. Kuten tupaa olemaan meilläkin.

Poliisipäälliköt on pyydetty naapurissa kriisikokoukseen ammuskelujen vuoksi, mutta enpä usko tämän ratkaisemaan väkivaltaa lähiöissä, sillä eivät nuo kunnioita poliisiaa sen enempää kuin lakiakaan. Meno Ruotsissa muistuttaa hyvin Yhdysvaltojen tilannetta ja siellä moinen meno on ollut jo vuosikymmeniä, joten on turha ihmetelle poliisin liipasinherkkyyttä.

EU:ssa ollaan helisemässä, kun jäsenvaltioissa alkavat vaalien jälkeen "populisti" puolueet sanoa hieman jyrkemmin maahantulijoista. Italia lähti tiukentamaan, perusteellisesti tympääntyneenä maahanmuuttajiin, linjaansa maahanmuuttoon. Itävalta uhkasi pistää rajan kiinni myös etelässä, jos Baijeri päättää palautella Itävallan kautta tulleita takaisin. Tosin siitä ei mitään hyötyä ole, sillä osaavat maahanmuuttajat sen verran numeroita, että sinne suunnataan, missä on paremmat edut ja myös tiheämpi omien verkosto, joten kotoutumisella ei ole kiire.

Ajatellaan Afrikan valtioita, jotka yksi toisensa perään ovat itsenäistyneet ja ottaneet vallan itselleen. Yksikään näistä valtioista ei ole saanut pidettyä talouttaan tai infrastruktuuria itsenäistymistä edeltäneeseen aikaan. Lisäksi heimot tappelevat jatkuvasti keskenään ja se kuka kulloinkin valtaan valitaan aloittaa rahavirran kääntämisen itselleen ja hieman kavereille kanssa eli jokainen niistä on todella korruptoituneita maita. Lisäksi jokaisen maan väestö on kasvanut huimalla vuosivauhdilla, jota maalla ei ole varaa ruokkia. Otetaan esimerkiksi Zimbavwe (ent. Rhodesia), joka oli Afrikan vilja-aitta. Maareformissa maat otettiin valkoisilta (epämääräisen väkivallan avustuksella) pois ja ne luovutettiin viljelyksestä mitään tietämättömille, jonka seurauksena vienti tyrehtyi ja samalla pienini rahahana, josta taas puolestaan seurasi hyperinflaatio. Toisin sanoen kansa näki nälkää.

Vaan eipä tuo itäisten maiden syntyvyyskään kohdallaan ole ja siksi meillekin tulleista suurin osa oli nuoria miehiä. Niissa maissa heimot vähemmän tappelevat keskenään, ellei sitten lasketa niitä kaikkia, jotka tappelevat kurdeja vastaan. Pääosa niiden maiden selkkauksista pohjaa jolloin tapaa uskontoon ja se on loppumaton sota, sillä siitä ei päästä eroon millään muotoa.

Näihin asioihin pitäisi saada ratkaisu jo johdemaissa, mutta miten? Kehitysapua on roudattu sinne helvetisti, mutta mitään hyötyä siitä ei ole ollut eli ne ovat menneen täysin Kankkulan kaivoon. Se joka tähän jatkuvaan maahanmuuttoon keksii ratkaisun, niin se olisi Nobelin palkinnon arvoinen suoritus. Etenkin kun tulijoiden kotoutuminen on jokapaikassa jäänyt puolitiehen, lähiöissä ei juuri kohdemaan kieltä kuule enää ja monin paikoin on esiintynyt erilaisia yhteenottoja, puhumattakaan näistä radikaaleista.


2 kommenttia:

 1. Pelkäänpä pahoin, ettei tämän Ruotsin poliittisen eliitin "tarttis tehdä jotain" -julistuksen takana ole mitään muuta kuin mainittu kansallismielisten puolueiden taannoinen voittokulku EU:ssa.

  Vaan eipä heidän tarvitse mitään muuta tehdäkään Sverigedemokraternan vastaavan menestyksen torppaamiseksi:
  nythän on sanottu julkisesti, että ongelma on tiedostettu ja siksi alettu diskuteerata siitä, miten ongelmasta pitäisi diskuteerata siitä oikein diskuteeraamiseksi, jolloin se oikein diskuteeraamalla on lopulta diskuteerattu olemattomiin.

  Eli päästy sanomaan, että asiahan on jo hoidettu, kun sen hoitamisesta on puhuttu.
  Medelsvensson tyytyy tähän.

  VastaaPoista
 2. Tervehdys Qroquius Kad!

  Itse arvelen myös näin olevan.

  VastaaPoista